ניערתי מעלי את כדורי הנפטלין...
לא זוכרת את גבריאל, זוכרת שהיה מישהו עם שאוורמה צימחונית אבל לא זוכרת מי זה היה...
ככה זה באודישנים, מה גם שהיו טובים שהועברו ולא ראו את האודישן שלהם בכלל כמעט.
חן לוי - אני חושבת שאני מעדיפה אותה על נטע רד, אבל זה בגלל שאני לא ממש זוכרת את נטע רד חוץ מהקטע עם השלישיות וההתנהגות המגעילה של הילה שליו כלפיה, כלומר, דווקא נתנו לה פוקוס ואני זוכרת שעברי התלהב ממנה (?) אבל איך היא שרה, מה היא שרה... לא זוכרת. בכל מקרה בבוגרים יש רק מקום לשלושה, ואני מעדיפה את רוז ומאוריציו ונראה לי שאבישחר בטוח בפנים. אבישר - למרות שעד כה ממש לא התלהבתי ממנו, השופטים ממש נמסו מהביצוע שלו לליונל ריצ'י, אני לא, כלומר, ביצוע טוב וזה, אבל לא ברמה של המקור - כי שמאלץ בצד, ריצ'י הוא ווקאליסט לתפארת ולכן זה קצת בעייתי בעיני לקחת שיר שלו ולעשות אותו כמו שהוא בלי לתת לו איזה טוויסט או פרשנות אישית.
האחים לא מעצבנים אותי בכלל, ואני עוד לא כל כך מזהה מי הוא מי, למרות שהם שונים ווקאלית (כלומר, לעשות את ההתאמות בין השירה לטסטות לחתיכיות). אני בעדם אבל לא נראה לי שיש להם סיכוי, כי כמו שכבר אמרו פה, עברי לידר לא יוותר על הקרקוקליות ולא על מיראז' וההפקה לא תוותר על פיוז'ן. אז נראה לי שיש להם צ'אנס רק אם מיראז' או פיוז'ן יפשלו.
באשר למאיה אמה שרקי ניר מוזס שלום, לדעתי למרות הצרידות היא הייתה טובה גם בביצוע שלה לנות'ינג קומפר טו יו (אין לי כוח לעבור לאנגלית), היא עשתה את זה שונה. כמו במקרה ריצ'י, קשה להתעלות ווקאלית על שינייד או'קונור, לכן כשלוקחים שיר שידוע בביצוע של זמר ממש טוב, כדאי לעשות אותו קצת אחרת וזה היה היתרון שלה. כמובן שאם כל העיבודים שלה ישמעו אותו הדבר זה לא יהיה לטובתה, אבל היא מספיק מסקרנת אותי כרגע וזה כבר טוב.
מאי פינטו הייתה חמודה, הקול שלה יפה (כשהיא שרה, כמובן), היא לא הביאה הרבה רגש או איזשהו יחוד אבל השיר שהיא בחרה לשיר הוא של נינט הוא טופו פרווה כמו כל השירים של נינט*, אז נתתי לה להנות מהספק. לצערי היא עפה בשלב השני בלי שיכולתי להתרשם מהאודישן שלה כמו שצריך (הראו רק כמה שניות) וזה חבל. חבל גם שלא הראו את האודישן השני של אורטל אלקיים, שאולי היה עוזר לי להבין למה ויתרו עליה בשלב השלישי כי באודישן הראשוני שלה היא הייתה בהחלט טובה.
ליאב עזרן דווקא היה טוב לדעתי יותר באודישנים השני והשלישי מאשר בראשון (למרות שרציתי עד שיעבור). התעצבנתי על עברי שאמר לו ללכת הביתה ולשמוע שלמה ארצי, אבל האמת שבאמת התאים לו לשים שיר שלו. הוא מזכיר לי באיך שהוא נראה קצת את דילן מבוורלי הילס בגלל המצח, התספורת והמראה המוטרד משהו (מבחינת חתיכיות אף אחד מהבנים לא עושה לי את זה, האמת).
בן שופן - לא זוכרת בכלל, ראודור - זה הבחור שאחיו נהרג בצבא, לא? הבנתי שהוא מוציא תקליט בימים אלו אז שיהיה לו בהצלחה.
* שזה מוזר, כי היא עבדה עם אביב גפן שיודע דבר או שניים על מלודיות ועם רוקפור ומי לא, וכל שיר שלה הוא יותר טפלון ממשנהו, שוב דבר לא נדבק.