עב"מ....כן או לא??

aviv salman02

New member
עב"מ....כן או לא??

לפני כמה דקותתת הייתי למטה עם כמה חברה לא חשובבב איכשהוו הסתכלתי לשמיייםם וראיתי משהו לא מוכר... היה לא צורה די משולשת היה אור בצבע צהוב שדלק ואחד אדום קטנטן והשני---אדום שהבהב,זה לא שלושה עצמייים אלה אחד.....הרעש שלו היה די חלשלש לא כמו של מטוס רגיל...לא ראיתי דבר כזה!!!

Another Girl

New member
../images/Emo45.gif אחלה,ו?...

תמונה, יש? אם אתה חושב שמדובר בתצפית אמיתית על עב"ם, אמליץ לך להעביר את הדיווח למרכז הישראלי לחקר העב"מים (קישור אליהם בצד הפורום). מה שכן,הייתי ממליצה להשקיע עוד קצת בניסוח של הדיווח כדי שיהיה יותר ברור ורציני.

Majestic12

New member
לצה"ל אין חמקנים, אבל...

האמריקאים מחזיקים כאן מטוסים חמקנים (ומן הסתם מוטסים ע"י טייסיהם).

B l u e H a w k

New member
על בסיס מה אתה מביא את הטענה הזו?

אני יכול לומר לך בוודאות מוחלטת שלחיה"א יש 3בסיס המראה גדולים הפרוסים בארץ{דרום,מרכז,צפון}ובאף לא אחד מהם ישנם מטוסים חמקנים,קרי F117 או B2. בברכה,

Majestic12

New member
לגבי המידע

המידע שהבאתי הוא ממקורות פנימיים, ואינו קשור כלל לחמקנים שהזכרת.

Gilliana

New member
לא מדובר על מטוסים אלו כלל

ואין שום קשר למה שציינת.

makakio

New member
זה לא הגיוני

הF-22 הוא מטוס יקר באופן מחריד!! (100 מיליון דולר) והוא לא חמקן לחלוטין והוא גם עד לא סיים את תקופת הפיתוח שלו כך שאין מצב שיש לאישראל אפילו אבטיפוס

falson

New member
על איזה מטוסים כן מדובר?

טכנולוגיה כל כך סודית נורא הגיוני....... שארהב תחלוק עם מדינת ישראל

Gilliana

New member
מצטערת לאכזב אותך...

... אבל הטכנולוגיה הזו כבר מזמן לא כ"כ סודית כמו שאתה עושה ממנה. ומדובר על מטוסי הריגול ממשפחת ה-"אורורה" אם לא הבנת עד עכשיו, כמו שגם לא הבנת שישראל היא (מזמן) המדינה ה-51 הבלתי רשמית של ארה"ב. אבל אני לא אתחיל ללמד אותך כאן פוליטיקה למתחילים - לצורך הזה יש פורומים מתאימים אחרים.

רונה9

New member
הכתבה לא קשורה ישירות לישראל

זה שיש מטוסים חמקנים אחרים כמו הF-117 זה כולנו יודעים אבל בישראל אין חמקן אחד אפילו .

Ker

New member
Gilliana אחד באפריל כבר היה.. ../images/Emo6.gif

ממתי אנחנו מחזיקים מטוסים כאלו בכלל?

Gilliana

New member
ממתי ש...

... אתה שואל שאלות מטופשות...

falson

New member
באיזה בסיסים בדיוק מוחזקים אותם

חמקנים?האם ניכנסת\היסתובבת פעם בבסיס חיל אויר? אני שירתתי במשך חמש שנים בבסיס חיל האויר בצפון הארץ וביקרתי בבסיסים גם בדרום וגם במרכז.שום זכר לפעילות של מטוסים חמקניים שאמורים להיות סודיים מאוד לא ניתגלו לי בזמן שהותי באותם בסיסים ובזמן שרותי באותו בסיס. אם ארהב חולקת מידע כזה עם ישראל ואף מעשית מטיסה פה מטוסים מסוג זה כלומר אין סודות צבאיים,הכל פתוח ולכן אין צורך במרגלים.למה שיהיו מרגלים לישראל בארהב? אני מקווה שהבסיס לדברים שאני אומר מובנים? יום טוב

Ker

New member
יהיו מטוסים כאלו אצלנו אולי רק..

שארה"ב תזרוק אותם לפח

Majestic12

New member
מציע לכם לקרוא שוב (ולאט) מה שכתבנו

1. כפי שכבר הזכרנו לא פעם ולא פעמיים - מאד ממליץ לכם לקרוא היטב מה שנכתב לפני שמגיבים - מדובר במטוסי אורורה, שנמצאים בישראל למטרת אימונים ומבצעים של חיל האוויר האמריקאי (ה א מ ר י ק א י - כלומר - של אמריקה, של ארה"ב, שלהם ולא שלנו, לא רכושנו ולא בכיס שלנו). איננו יודעים אם גם טייסים ישראליים מטיסים אותם, אך לפחות 2-3 מטוסים כאלו נמצאים על אדמת ישראל (ולא - הם לא רכוש צה"ל ולא שייכים לחיל האוויר, ואיש בישראל לא מממן את שהותם כאן)... 2. המידע שלנו מגיע ממקורות שאיננו יכולים לחשוף בפורום, וממקורות מצולמים של המטוסים הללו, שפורסמו החל מאמצע שנות התשעים בישראל. 3. המטוסים הללו אינם מוחזקים בהאנגרים באופן שכל מי שמטייל בבסיס יוכל לראות או לגשת אליהם. רק מי שאמור לדעת שהם נמצאים כאן יודע. המידע לא זמין - גם לא לכל טייס בחיל-האוויר. מטוסים אלו מוחזקים כאן לצרכי צילום וריגול במדינות באיזור. 4. ול- fason לגבי ההערה על ריגול של ישראל בארה"ב ולהיפך... העניין לא כל כך פשוט כמו שזה נראה. ישנו ריגול גם בין מדינות ידידות, ושלא יהיה לך שום צל של ספק בעניין.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה עוד בדיוק אתה רוצה לדעת??? או כמו שאמר ג'ורג' בוש: ? What business of yours is it

למעלה