שלום למומחה לתעופה האווירית...
מנוסח ההודעה שלך אני מבין שלא קראת את כל מה שרשמתי בהודעותי האחרונות או שקראת בריפרוף מהיר ולא הפנמת. אני ציינתי אילו 3בסיסי חיה"א עיקריים קיימים בארץ,ועוד ציינתי אילו עוד בסיסים אחרים קיימים,ידוע לי היטב מה יש בנגב,ואני לא מתכוון לרשום על זה אפילו פסיק,כי אני בטוח ב100% שאין פה לאף אחד את הסיווג המתאים{וגם כזה מידע בכלל לא רושמים באינטרנט}בכל אופן לגופו של עניין,אתה רוצה את האמת בפנים? אתה מבין במה שאתה מתיימר להבין{שזה כביכול תעופה}כמו שאני מבין בהסטוריה של בני דת המאיה{שאגב אני לא מבין בזה כל כך הרבה...} לגופו של עניין,אין אורורה בארץ,ה"מומחים" פה למינהם אשר בראשם עומדים מג'סטיק12 וגלינה מבססים את כל "ההוכחות" שלהם למינהם על זה שהם שמעו כביכול מאזרחים שראו גוף בצורת משולש טס בשמיים,מעניין שכל הצילומים היו בשעות הלילה,כאשר אותו גוף כלל לא נראה היטב. מלבד צה"ל ישנם חברות רבות המפתחות מלטי"ם ומזלטי"ם,הבולטות שבהן הן התעשיה האווירית{מבית מל"מ}רפא"ל,ואלתא כל אחת ואחת מאותן חברות שציינתי מפתחות דגמים שונים ומשונים של מזלטי"ם ומלטי"ם ובשת"פ עם צה"ל הן עורכות ניסווים בכל חלקי הארץ ועוד דבר אם אתה כותב ולפי ציטוט שלך :"ישראל זה המקום הקרוב ביותר שאפשר להמריא דרכו לכיוון מיזרח התיכון " אז אתה ממש לא מבין בגיאוגרפיה,ויתרה מזאת אתה טועה מאוד!!! טורקיה קרובה הרבה יותר ללב המזרח התיכון{לב המזרח התיכון קרי-סוריה,עיראק,אירן}ולא סתם יש שם לארה"ב בסיסי ענק. אפילו צירפתי תמונה כדי להמחיש לך{לא בושה ללמוד דברים חדשים}וחוצמזה אם לארה"ב יש מטוסים סופר חדשים וסודיים היא לא תאכסן אותם בישאל,היא תעדיף לאכסן אותם במדינות "שקטות" יותר כדוגמאת אירופה טורקיה וכ'ו... לסיכומו של עניין: אתה בא להטיף לי על דבריי :"בלו הוק, אתה עדיין ממשיך ליטעות בדבריך..... וזה לא נכון מה שאתה אומר..." ומה שמתברר זה ששוב פעם יוצא שאני הוא הצודק,וכל מה שאני רושם זה אמת לאמיתה,בניגוד אליך ולחבריך{גלינה ומג'סטיק12}שרושמים מידע שקרי,לא נכון,וכוזב!!! עצה לי אליך,שתיקה שווה זהב,אם אתה לא מבין במה שאתה רושם אז אל תרשום. ובנוגע לשטות האחרונה שרשמת:"מי שמארח מטוסים של מדינות אחרות זה בכלל הטייסות ולא כפי שאתה אומר הבסיס" שרק מוכיחה עוד יותר את הבנתך הדלה בתחום התעופה וצה"ל,אז רק שתדע{עוד מידע שאני ממליץ לך להפנים}שהמב"ס הוא זה שבראש וראשונה יודע על מי שנכנס שנכנס לבסיס להתארח אצל טייסות כזו או אחרת,ואז המידע עובר הלאה{כמובן שהכול מתחיל אצל מח"א אבל המב"ס הוא זה שאחראי על הגורמי חוץ}אח"כ המפקד טייסת וכ"ו,אין לי שמץ של מושג מאיפה הבאת את השטות הזו שרק למפקד טייסת יש קשר כזה או אחר עם אותה טייסת חוץ. שיהיה לך שבוע טוב,ובגלל שאני יודע שאתה הולך להגיב{זה בגלל האגו}אז רק טיפ קטנטן: תשקול את מילותיך-ואז תרשום,כי כפי שאתה רואה על כל מה שכתבת עניתי לך,ויתרה מזאת מה שכתבתי זו האמת בניגוד למה שאתה רשמת. בברכה, BlueHawk