עב"מ....כן או לא??

רונה9

New member
חשבת פעם שאולי......

כל הצילומים האלו הם רק מזלטים ? אתה יודע כמה סוגי מזלטים ישראל מייצרת?

Gilliana

New member
רונה חמודתי, שוב מסבירה לך...

מכיוון שאין לך מושג על מה את מדברת - את טועה ומטעה. אין לי כוונה להכנס איתך כאן לדיון מעמיק, מה גם שיש גבול לכמה אינפורמציה אנו יכולים לפרסם במסגרת הפורום אבל בפעם המאה - לא מדובר במזלטי"ם. מדובר במטוסי האורורה שנמצאים כאן מזה כשלוש שני. מדובר בעובדות מוצקות שלא ניתן לערער עליהן, ויותר מזה אינני יכולה לפרט. לא מוצא חן בעיניכם? לא "מאמינים"? זו כבר בעיה שלכם. Case closed.

Gilliana

New member
רונה חמודה...

לא נכנסת איתך בכלל לויכוח - מדובר בעובדה מוצקה (לא תאוריה, לא הנחה, לא השערה - ע ו ב ד ה ) וגם אם תעלי לשמיים ותרדי, העובדה הזו לא תשתנה.

רונה9

New member
מזל שאין כאן פורום תעופה..

כי כולם היו משועשעים מאותה "עובדה" שלך כביכול

Gilliana

New member
ישתעשעו נא הנערים לפנינו ../images/Emo13.gif

אני לצערי כבר מזמן הפסקתי להשתעשע מהבורות ההמשוועת של הדור הצעיר ומההדרדרות המחרידה של הצבא. מה לעשות שלא כולם יודעים הכל...

fighterpilot

New member
באתי להפתיע

בשנות השיבעים (בתחילת שנות השיבעים עוד ליפני יום הכיפורים) היה מטוס אמריקאי שפעל מנתב"ג לצורכי ביון, למטוס קראו סופר קונסוליישן. אומנם... הוא לא היה סודי כלכך כמו היו 2 והבלאקבירד, אך עדיין הוא היה מטוס ריגול שהיה עליו מכ"ם גדול והיו עליו מכשירים ללוחמה אלקטרונית ולהאזנה לצורכי המלחמה הקרה (מיכיוון שגם סובייטים פעלו בברית המועצות אותה עת... בפעולות כמו הכנת מערכת הטילים של סוריה ומיצריים שעבדו עליה 6 שנים). אז אתם לא יכולים לדעת על איזה שיתתוף פעולה יש בין ישראל וארה"ב ובאמת ישראל זה המקום הקרוב ביותר שאפשר להמריא דרכו לכיוון מיזרח התיכון ואני חושב שכאן יסתיים לו שירשור זה. בלו הוק, אתה עדיין ממשיך ליטעות בדבריך..... וזה לא נכון מה שאתה אומר... לפי מה אתה קובע את גודל הבסיס ומה שיש ביפנים? מי שמארח מטוסים של מדינות אחרות זה בכלל הטייסות ולא כפי שאתה אומר הבסיס, ולכן זה לא נכון מה שאתה אומר. ועוד דבר, 70 אחוז מהנגב הוא לצורכי הצבא והוא אזור סגור.... מאיפה אתם יודעים מה יש שם???

B l u e H a w k

New member
שלום למומחה לתעופה האווירית...

מנוסח ההודעה שלך אני מבין שלא קראת את כל מה שרשמתי בהודעותי האחרונות או שקראת בריפרוף מהיר ולא הפנמת. אני ציינתי אילו 3בסיסי חיה"א עיקריים קיימים בארץ,ועוד ציינתי אילו עוד בסיסים אחרים קיימים,ידוע לי היטב מה יש בנגב,ואני לא מתכוון לרשום על זה אפילו פסיק,כי אני בטוח ב100% שאין פה לאף אחד את הסיווג המתאים{וגם כזה מידע בכלל לא רושמים באינטרנט}בכל אופן לגופו של עניין,אתה רוצה את האמת בפנים? אתה מבין במה שאתה מתיימר להבין{שזה כביכול תעופה}כמו שאני מבין בהסטוריה של בני דת המאיה{שאגב אני לא מבין בזה כל כך הרבה...} לגופו של עניין,אין אורורה בארץ,ה"מומחים" פה למינהם אשר בראשם עומדים מג'סטיק12 וגלינה מבססים את כל "ההוכחות" שלהם למינהם על זה שהם שמעו כביכול מאזרחים שראו גוף בצורת משולש טס בשמיים,מעניין שכל הצילומים היו בשעות הלילה,כאשר אותו גוף כלל לא נראה היטב. מלבד צה"ל ישנם חברות רבות המפתחות מלטי"ם ומזלטי"ם,הבולטות שבהן הן התעשיה האווירית{מבית מל"מ}רפא"ל,ואלתא כל אחת ואחת מאותן חברות שציינתי מפתחות דגמים שונים ומשונים של מזלטי"ם ומלטי"ם ובשת"פ עם צה"ל הן עורכות ניסווים בכל חלקי הארץ ועוד דבר אם אתה כותב ולפי ציטוט שלך :"ישראל זה המקום הקרוב ביותר שאפשר להמריא דרכו לכיוון מיזרח התיכון " אז אתה ממש לא מבין בגיאוגרפיה,ויתרה מזאת אתה טועה מאוד!!! טורקיה קרובה הרבה יותר ללב המזרח התיכון{לב המזרח התיכון קרי-סוריה,עיראק,אירן}ולא סתם יש שם לארה"ב בסיסי ענק. אפילו צירפתי תמונה כדי להמחיש לך{לא בושה ללמוד דברים חדשים}וחוצמזה אם לארה"ב יש מטוסים סופר חדשים וסודיים היא לא תאכסן אותם בישאל,היא תעדיף לאכסן אותם במדינות "שקטות" יותר כדוגמאת אירופה טורקיה וכ'ו... לסיכומו של עניין: אתה בא להטיף לי על דבריי :"בלו הוק, אתה עדיין ממשיך ליטעות בדבריך..... וזה לא נכון מה שאתה אומר..." ומה שמתברר זה ששוב פעם יוצא שאני הוא הצודק,וכל מה שאני רושם זה אמת לאמיתה,בניגוד אליך ולחבריך{גלינה ומג'סטיק12}שרושמים מידע שקרי,לא נכון,וכוזב!!! עצה לי אליך,שתיקה שווה זהב,אם אתה לא מבין במה שאתה רושם אז אל תרשום. ובנוגע לשטות האחרונה שרשמת:"מי שמארח מטוסים של מדינות אחרות זה בכלל הטייסות ולא כפי שאתה אומר הבסיס" שרק מוכיחה עוד יותר את הבנתך הדלה בתחום התעופה וצה"ל,אז רק שתדע{עוד מידע שאני ממליץ לך להפנים}שהמב"ס הוא זה שבראש וראשונה יודע על מי שנכנס שנכנס לבסיס להתארח אצל טייסות כזו או אחרת,ואז המידע עובר הלאה{כמובן שהכול מתחיל אצל מח"א אבל המב"ס הוא זה שאחראי על הגורמי חוץ}אח"כ המפקד טייסת וכ"ו,אין לי שמץ של מושג מאיפה הבאת את השטות הזו שרק למפקד טייסת יש קשר כזה או אחר עם אותה טייסת חוץ. שיהיה לך שבוע טוב,ובגלל שאני יודע שאתה הולך להגיב{זה בגלל האגו}אז רק טיפ קטנטן: תשקול את מילותיך-ואז תרשום,כי כפי שאתה רואה על כל מה שכתבת עניתי לך,ויתרה מזאת מה שכתבתי זו האמת בניגוד למה שאתה רשמת. בברכה, BlueHawk

Majestic12

New member
לגבי מה שטענת BlueHawk

אני וגילי מבססים את המידע שלנו על צילומים ולא על עדויות בע"פ (שיש להם משקל, אבל לא כמו צילום או סרט). המידע שלנו מגיע גם מכל רחבי העולם, ולא דוקא מישראל, וכמובן שישנו מידע שמגיע ממקורות שאיננו מתכוונים לפרט כאן בפורום. אין שום עוררין על אמינות ואמיתות הצילומים מהארץ. חבל שאתה מתעלם מהם וממשיך לטעון שאנחנו מתבססים על עדויות סתמיות. ורק שאלה - מה ציפית? שמטוס כזה יטוס לאור יום מעל לגוש-דן??? ברור שאם מטוסים כאלו עורכים אימונים או טיסות צילום באיזור הם יטוסו בלילות - היכן ההיגיון הפשוט?

כריסטין

New member
המטוס המשולש הזה----------------

כל כך נפוץ בישראל שאני מאמינה שרוב האנשים יזכו לראות אותו יש מספר אנשים שאני מכירה שכבר יצא להם לחזות במשולש , היום זה כבר לא ביג דיל כמו הרעש שזה עשה בתחילת שנות ה-90 ובפרט בבלגיה . בקשר לאם זה אורורה או לא אין לי שמץ האמת.. אבל זה כלי טיס שמרחף בשמיים באישור של צה"ל

B l u e H a w k

New member
האומנם?

"שמטוס כזה יטוס לאור יום מעל לגוש-דן??? ברור שאם מטוסים כאלו עורכים אימונים או טיסות צילום באיזור הם יטוסו בלילות - היכן ההיגיון הפשוט? " אתה קצת סותר את עצמך במשפט הזה לא? אם נניח יש מטוסי אורורה בארץ,ונניח שהם יוצאים למשימות מודיעין מהארץ,אז למה הם טסים מעל ריכוזי אוכלוסין? הרי כל ההוכחות שהבאת הם מאנשים שכביכול צילמו את המטוסים לא? *תזכורת: שמעון רוזנברג ממעלות ודודי כהן מבת-ים אז משהו פה לא מסתדר? למה שמטוסים אולטרה מסווגים שארה"ב אפילו לא הודתה עד עצם יום הזה על קיומם,יטוסו מעל ריכוזי אוכלסין? חשבת שאוליי מדובר במז"לט מסווג של צה"ל או של אחת התעשיות הביטחוניות? מה שגם מטוסי ביון לא מפעילים כלל אורות בזמן מעופם,והם גם טסים בגובה גבוהה מאוד{מעל 20אלף מטר}גובה שאינו מאפשר אפילו מבט בהם,לצורך העניין גם אם יהיו לך עיניי נץ אתה לא תצילח לראות ב8בערב B2 בגובה של 40אלף מטר,שיהיה לך ערב טוב BlueHawk

כריסטין

New member
תראה אתה שוכח את בלגיה

מדובר על אותם מטוסים שהופיעו בבלגיה המטוסים האלו הראו יכולת התחמקות מהמכ"ם ויש אפילו הוכחות על כך .

Majestic12

New member
נהפוך הוא

שמעון רוזנברג צילם את המטוס מעל למעלות, שכמובן נמצאת באיזור בו ישנה תמיד פעילות צבאית. לגבי דודי כהן - הוא גר בבת-ים, אבל המטוס היה מעל לים. כך גם בצילום של אדריאן דביר מראשל"צ - המטוס היה ככל הנראה מעל לים. לגבי מזל"ט - אם עושים הצלבת מידע מכל העולם - הרי שמדובר באותו עצם שצולם (עצם גדול מאד, אור בקודקודים ולעיתים אור אדום במרכז. כמו כן, לעיתים מצולמים אותם "PROBES" - או מה שזה לא יהיה, שנפלטים מהעצם וחוזרים אליו). יש לזכור שלא רק המטוס צולם, והשובל דמוי ה"סופגניות", אלא גם נעשו תחקירים בנוגע אליו וסרט תיעודי. ונ.ב. - מטוס שמוטת כנפיו 33 מטרים, אתה תראה מצויין. ניתן לראות בלילה גם לווינים ללא משקפת - על אחת כמה וכמה מטוס.

B l u e H a w k

New member
בעניין צורת ה"משולש"...

מחקרים שנעשו מוכיחים מעל כל ספק כי צורת משולש בתכנון מסויים מאפשרת את השח"מ הנמוך ביותר שניתן לקבל כתוצאה מגל של מכ"ם. לכן המטוסים החמקנים נראים פחות או יותר בצורת משולש{F117\B2}לצערי הרב עקב סיווג ביטחוני אני לא יכול לציין מידע שכמו שציינתי בעבר היה מסיים את הדיון הזה,תפעילו קצת את הראש. ואני אשמח אם תעלה את התמונות או את הסרטונים שלך על האורורה כדי שתוכל לשתף אותי בפרט ואת הפרום כולו בכלליות. ובעניין ה:" ונ.ב. - מטוס שמוטת כנפיו 33 מטרים, אתה תראה מצויין. ניתן לראות בלילה גם לווינים ללא משקפת - על אחת כמה וכמה מטוס. " כמו שציינתי אתה לעולם לא תוכל להבחיןבמטוס B2 שטס בגובה 40 אלף מטרים,אוליי אם תצטייד בטלסקופ תוכל להבחין{וזו גם השערה} אנו מסוגלים להבחין בלווינים{נקודת אור קטנה הנעה במהירות}משום שאנרגית האור שנעה מכיוון הירח אל כדוה"א פוגעת באותם לווינים{שמרחפים איי שם באטמוספירה}ומחזירה אותם אל כדוה"א,לצורך העניין אם הלווינים היו נעים בגובה נמוך יותר לא ההיתי יכול להבחין גם בהם. שיהיה לך יום טוב,אני פורש מחר אחזור. BlueHawk

כריסטין

New member
חנן אל תעלה את הסרטונים.......

כי אין כאן אמצע בכל הדיון הזה אתם תתווכחו על אורורה או לא , תתחילו להתנגח אחד בשני חבל על כל הדיון הזה , זה לא פשוט שמישהו אומר שחור והשני לבן . שלושתכם עקשנים על עקרון כלשהו , שכל אחד יחשוב מה שבא לו וזהו... סוף הדיון

Majestic12

New member
לגבי הסרטונים כריסטין

הם נמצאים מזמן באתר המרכז. לא צריך להעלות כלום - כל החומר שם...(לפחות רובו - חוץ מהסרטון של שמעון רוזנברג, שנמצא אצלי על קלטת)...

כריסטין

New member
רק חסר את אדריאן דביר ז"ל

השניה שהוא נתן לפרסום לא היתה הכי מובנת כי באורחים לילים העצם נראה הרבה יותר ברור . ניסיתם לפנות למשפחה?

scriewy

New member
אני חוזר שנית זה היה עפיפון ואלה

שצולמו מעל הים, אלה היו ילדים פליטים מקפריסין ששיחקו עם עפיפון, ביג דיל. אי אפשר לסמוך על NIDS ? מה שהביאו פה באיזה קישור שחקרו תעיניין המשולשים והרבה מהם ריחפו לאור היום מעל איזורים מאוכלסים ומעל כבישים מהירים, כאילו בארה'ב זה לא סודי אם כך, אז מה סודי בזה פה (זו שאלה רטורית)

B l u e H a w k

New member
scriewy אין לי מה לומר אתה צודק!!!!

דיברתי הרגע עם כמה פליטים מלבנון{חבר'ה שההיתי משחק איתם בקאונטר סטרייק,ועכשיו הם נמצאים באיה נאפה-בגלל הכוסיות,ולא בגלל המלחמה כמובן}בכל אופן הם אומרים לי שזה באמת עפיפון,והוא פופלארי מאוד,הוא אמר לי שזה תפס חזק גם בעזה. בכל אופן הוא הביא לי תמונה מענינת,מהטיול האחרון שלו לארה"C,ורואים שם מטוס דמויי האורורה מעל שיקגו,ותראה זה צולם באור יום!!! ועוד האורורה גדול,נראה כי הוא עומד לנחות בים או משהו,וואוו פשוט מדהים! אני מצטער שההיתי כל כך סקפטי ואטום,רק עכשיו אני מבין עד כמה טיפש יצאתי. האורורה ק י י ם !!!

למעלה