אתה מצחיק אותי ../images/Emo6.gif
אם אתה חושב שאני רוצה לישמור על האגו שלי אז אתה טועה........ ובוא נגיע לעיקר, אני לא בא לעשות איתך איזו שהם מלחמות אגו ואני גם לא הורדתי מערכך כמו שאתה עושה פה לחברי הפורום וזה חבל וגם זה האופן בו הם מתייחסים אליך (וגם בצדק). אני לא ארד לרמה שלך בלהגיד לך שהידע שלי על תעופה בוא כמו הידע שלך על איזה מיקצוע נידח ולא מעניין. אני תיקנתי את דברך בכך שאמרת שיש 3 בסיסים ראשיים, זה טימטום להגיד כזה דבר מיכיוון שהבסיס לא נחשב כבסיס בשל עצמו אלא כבית לטייסות, את הבסיס אתה קובע לפי הטייסות...... ואני יכול להגיד לך שבבסיסים שלא הזכרת גם יש דברים שהם "עיקריים" בחיל האויר וזה לא נכון להגיד "שיש 3 בסיסים עיקריים" ואני לא אכנס לשמות שאתה מכניס (אולי היית מביא גם מפה של זה ומראה לנו מה יש בכל בסיס, תצ"א ועוד דברים שלא נוכל לדעת איפה קיים האורורה בבסיס). אפילו באתר חיל האויר רשום (שזה לא סודי עכשיו... זה פורסם שם) בבסיס ***** יש מספר טייסות של סופה ושל שרף וזה בסיס שאתה לא הזכרת ויש בו את הכלים הכי מיתקדמים של צה"ל...... אז תודה שאתה אמרת שטות שאמרת שיש "3 עיקריים". בנוסף לכך, אני לא יודע אם אתה יודע..... אבל לתורכיה יש יחסים פחות טובים עם ארה"ב מאשר לנו יש, ושת"פ ביננו ובין ארה"ב ובין תורכיה וארה"ב הוא שונה וזה בכלל דברים פוליטים. לא כל הדברים שיש ביננו ובין ארה"ב מפורסמים ורוצים שהם יתפרסמו. לכן לא תמיד המיבנה הגיאוגרפי הוא זה שקובע, וזה שיש בסיס של ארה"ב בתורכיה..... זה שתחשוב על בסיס כזה בישראל לצורכי תקיפה..... זה גדול מידי וגם ככה אין פה הרבה מקום אווירי להיתאמן עליו. לא אמרתי שיש רק למפקד הטייסת קר עם אותה טייסת, אני יכול להגיד שכשמארחים טייסת לאימונים אז מארחת אותה טייסת מסוימת והם עורכים אימונים משותפים (וזה לא היה רק עם האמריקאים אלא גם עם האיטלקים ועוד.....). לגבי שיתוף פעולה במון המיבצעי, אני לא יודע מה שיתוף הפעולה בין ארצות הברית וישראל בנושא איראן, ואני גם שמתי את ההודעה הקודמת שאתה הגבת לה כדי להראות שכן היה פעם שיתוף פעולה כזה או אחר. דבר אחרון, אם תשים לב, בהודעות הקודמות שלי בשירשור זה גם לי ניראה מוזר שהמטוסים הנל' ימריאו מבסיסי חיל האויר..... (אז קודם תקרא את ההודעות שלי כראוי). ידוע לי גם שחגו בעבר מטוסי ריגול כגון הציפור השחורה ויו 2 מעל ישראל והם גם ניתפסו במכ"ם גם כן כאוביקט שנחשב כUFO ואחר כך אובחנו כציפור השחורה או כאלו ואחרים, ככה שיכול להיות שיש דברים החגים מעל ישראל ואיננו יודעים עליהם, וזה לא חייב להיות רק כטב"מים של חיל האויר או של תע"ש. ודבר אחרון באמת, תפסיק להשמיץ, לאיזה תגובה אתה מצפה???????!!!!!!!!