עב"מ....כן או לא??

scriewy

New member
וואלה, לא האמנתי שיגיעה היום ואראה

במו עיני תיצירה הטכנולוגית המופלאה הזאת
! איזה אדיר, תודה לחבריך הלבנונים ולקאונטר סטריק שמחבר בין כל האומות לא משנה איזה גזע אתה לרצח כיפי בעולם הוירטואלי

Gilliana

New member
כל עוד...

... הפרחת לחלל האוויר סיפורים הזויים אודות תקשורים וריפוי באמצעות חוצנים - ניחא, אבל עכשיו אתה פוגע באופן גלוי ובוטה בבטחון שדה ועוד הגדלת לעשות בפרסמך מפה המלווה את כל תיאורך הציוריים. היה סמוך ובטוח - אם הינך משרת בצבא, תטופל במסגרת הצבאית קרוב לודאי אבל בכל מקרה - ראה הוזהרת, ובפעם האחרונה. לגבי כל שאר סיפורי הבבתא שלך - כאמור, לא ראויים להתייחסות. אם אתה מסרב להבין ולקבל כי המידע עליו אנו מתבססים אינו מבוסס רק על תצלומים ועדויות אזרחים אלא על הרבה יותר מכך וכי מדובר בעובדות מוצקות, זבש"ך, באמת שההלוצינציות שלך אינן מטרידות אותי, כמו גם הכפשותיך והשמצותיך אשר האמן לי - עוברים ליד האוזן. מה שמטריד אותי הוא רק העובדה שאתה פוגע בבטחון המדינה.

B l u e H a w k

New member
אוויש אין גבול לטיפשות שלך נ כ ו ן?

מה את חושבת? שאני מלש"ב שעומד להתגייס מחר שאת יכול לאיים עליו בביטחון שדה? אני מבין כפליים ממך בחוקי ביטחון השדה,אני עברתי תחקיר וסיווג ביטחוני,ואני יודע טוב מאוד מה מותר לי לציין ומה אסור,ותאמיני שאני יכול לציין המון דברים שהיו משתיקים אותך אבל לצערי הם מסווגים. אני אשמח שתפני למחלקת ביטחון שדה בצה"ל,אני אפילו אתן לך אימיל של קצין ביטחון שדה בדרגת סרן שמכיר אותי,הוא ייצחק לך בפנים. אז עצתי אליך גלינה תפסיקי לעשות ממך צחוק את רק מביישת את עצמך,כמו שלא מאיימים על זונה עם זין,אל תאיימי עליי עם ביטחון שדה,כי מה שיקרה זה שאת תקבלי אותה בהפוכה. BlueHawk

Gilliana

New member
אולי אני באמת טפשה, אם...

... אני מצפה מאיזה יוצא נ"מ מסכן שיבין בכלל מה הוא עושה לא בסדר - אתה הרי אפילו לא מסוגל אפילו לקרוא את שמי נכון, אז איך תוכל להבין את השטויות שאתה עושה במו ידיך? (שלא לדבר על הפאראדוקס סטייל אלון מזרחי במשפט אחד)
ותודה על ההצעה - אבל לא תודה, אין לי צורך באי-מייל של הקצין שמכיר אותך - אני מסודרת

B l u e H a w k

New member
אז אם את כל כך מסודרת אוליי תשתפי..

את הפורום ותאמרי לו באיזה יחידה אני משרת בצבא? ואוליי באמצעות "המקורות" שלך תראי שאני משרת באחת היחיות היותר מסווגות בצה"ל,ושאני נחשף למידע שאת רק יכולה לחלום עליו. הקיצר אני לא יגרר איתך לויכוח הזה,את אבודה,בלתי ניתן להציל אותך אני רק מאחל לנשמה שלך שתצליח טוב יותר בגילגול הבא. יהי שלום גילינה. BlueHawk

Gilliana

New member
יש אולי סיכוי לפחות...

... שבגלגול הנוכחי תלמד לבטא את השם שלי נכון?

fighterpilot

New member
אתה מצחיק אותי ../images/Emo6.gif

אם אתה חושב שאני רוצה לישמור על האגו שלי אז אתה טועה........ ובוא נגיע לעיקר, אני לא בא לעשות איתך איזו שהם מלחמות אגו ואני גם לא הורדתי מערכך כמו שאתה עושה פה לחברי הפורום וזה חבל וגם זה האופן בו הם מתייחסים אליך (וגם בצדק). אני לא ארד לרמה שלך בלהגיד לך שהידע שלי על תעופה בוא כמו הידע שלך על איזה מיקצוע נידח ולא מעניין. אני תיקנתי את דברך בכך שאמרת שיש 3 בסיסים ראשיים, זה טימטום להגיד כזה דבר מיכיוון שהבסיס לא נחשב כבסיס בשל עצמו אלא כבית לטייסות, את הבסיס אתה קובע לפי הטייסות...... ואני יכול להגיד לך שבבסיסים שלא הזכרת גם יש דברים שהם "עיקריים" בחיל האויר וזה לא נכון להגיד "שיש 3 בסיסים עיקריים" ואני לא אכנס לשמות שאתה מכניס (אולי היית מביא גם מפה של זה ומראה לנו מה יש בכל בסיס, תצ"א ועוד דברים שלא נוכל לדעת איפה קיים האורורה בבסיס). אפילו באתר חיל האויר רשום (שזה לא סודי עכשיו... זה פורסם שם) בבסיס ***** יש מספר טייסות של סופה ושל שרף וזה בסיס שאתה לא הזכרת ויש בו את הכלים הכי מיתקדמים של צה"ל...... אז תודה שאתה אמרת שטות שאמרת שיש "3 עיקריים". בנוסף לכך, אני לא יודע אם אתה יודע..... אבל לתורכיה יש יחסים פחות טובים עם ארה"ב מאשר לנו יש, ושת"פ ביננו ובין ארה"ב ובין תורכיה וארה"ב הוא שונה וזה בכלל דברים פוליטים. לא כל הדברים שיש ביננו ובין ארה"ב מפורסמים ורוצים שהם יתפרסמו. לכן לא תמיד המיבנה הגיאוגרפי הוא זה שקובע, וזה שיש בסיס של ארה"ב בתורכיה..... זה שתחשוב על בסיס כזה בישראל לצורכי תקיפה..... זה גדול מידי וגם ככה אין פה הרבה מקום אווירי להיתאמן עליו. לא אמרתי שיש רק למפקד הטייסת קר עם אותה טייסת, אני יכול להגיד שכשמארחים טייסת לאימונים אז מארחת אותה טייסת מסוימת והם עורכים אימונים משותפים (וזה לא היה רק עם האמריקאים אלא גם עם האיטלקים ועוד.....). לגבי שיתוף פעולה במון המיבצעי, אני לא יודע מה שיתוף הפעולה בין ארצות הברית וישראל בנושא איראן, ואני גם שמתי את ההודעה הקודמת שאתה הגבת לה כדי להראות שכן היה פעם שיתוף פעולה כזה או אחר. דבר אחרון, אם תשים לב, בהודעות הקודמות שלי בשירשור זה גם לי ניראה מוזר שהמטוסים הנל' ימריאו מבסיסי חיל האויר..... (אז קודם תקרא את ההודעות שלי כראוי). ידוע לי גם שחגו בעבר מטוסי ריגול כגון הציפור השחורה ויו 2 מעל ישראל והם גם ניתפסו במכ"ם גם כן כאוביקט שנחשב כUFO ואחר כך אובחנו כציפור השחורה או כאלו ואחרים, ככה שיכול להיות שיש דברים החגים מעל ישראל ואיננו יודעים עליהם, וזה לא חייב להיות רק כטב"מים של חיל האויר או של תע"ש. ודבר אחרון באמת, תפסיק להשמיץ, לאיזה תגובה אתה מצפה???????!!!!!!!!

Ilanzi

New member
אני ראיתי את זה אתמול גם

היתי בנשר וראיתי את זה זז כמו לכיוון הכרמל זה היה בשעה 4 חמישים בבוקר ככה.. פשוט כולכנו נכנסנו לסרטיםם הוא היה בצורת משושלש של 3 אורות והוא הבהב כול שניה ונעלם והמהירות שלו היתה די אידיוט ויצא לנו להתסכל עליו הרבה. אחרי שהוא עבר שמענו פול מסוקים לכיוון שלו..

HUhybrid

New member
"מסוקים לכיוון שלו"?

זה מעניין מאוד. הייתכן שיש גורמים בצבא (או הגוף כולו) שלא מודעים לעניין? אני בספק. כנראה הדיסאינפורמציה קיימת הירארכית גם בתוך חיל-האוויר הישראלי עצמו...

למעלה