עב"מ....כן או לא??

fighterpilot

New member
משהו כאן לא הגיוני

דבר ראשון זה שאנשים מפרסמים הודעות שהם לא עמורים לפרסם. דבר שני..... נניח ודבריהם אמת.... איך זה יכול להיות שהם נמצאים בבסיסי צה"ל..... ממריאים מהמסלולים של צה"ל וטייסי חיל האויר לא יודעים על זה..... מצחיק אותי לחשוב על זה.... מה... כשהמטוסים האלו ממריאים ממסלולי חיל האויר אז אומרים לטייסים לעצום עיניים??? חחחחח זה מצחיק. מטוסים אלו עולים לאויר כמו כל מטוס קרב רגיל... שאולי הם יותר קטים אבל כל הטייסים חייבים לדעת על קיומם. בכל אופן.... ישראל היא שותפה רשומה בפרוייקט הJSF ואולי הגיע מטוס זה כדי להדגים את יכולותיו לחיל האויר. בכל אופן חיל האויר גם רוצה ליקנות F22. דבר אחרון.... אני חושב שלחיל האויר האמריקי אין מה לעשות פה עם מיטוסי הF22, או הF35, או הF117. אולי האורורה לצורכי ריגול, אבל במטוסי תקיפה אין להם מה לעשות פה.... זה לא שהם מתקיפים מטרות באיראן יאו דברים כאלו.

fighterpilot

New member
נ.ב.

גם אני חוזר על זה כמה פעמים כבר בפורום הזה... ואני מוצא את זה רק בפורום הזה!!!! כמדומני אינכם אנשים צבא (על גלילנה הבנתי כבר שהיא לא ועל השני או השנייה (אני לא יודע כבר) אני לא יודע). המידע אותו אתם מקבלים הוא מידע סודי ואין אתם כולים לפרסם בפורום הזה דברים שיש או אין לחיל האויר או לאמריקאים מטוסים כאלו בארץ. אני מבקש בכל לשון של בקשה... פירסום דברים כאלו זה פשע!!! (אפילו להתחיל את זה ואפילו פטיט המידע שאתם נתתם)

Gilliana

New member
אז אני שוב אחזור ואסביר לך...

אין שום דבר סודי (באחריות) במידע שחנן ואני מפרסמים כאן בנוגע לאורורה. האמן לי שאת המידע הרגיש לא נפרסם ויהי מה, כי מי כמונו רגיש לענייני בטחון שדה ומודיעין. אתה כנראה מסרב להבין את העובדה הפשוטה שמדובר במטוסים שמעופפים להם כאן באור יום (וגם בחשכת הליל - עם תאורה מלאה), גלויים לעיני כל ועל כן - אין בכך כל דבר סודי או חשאי. אנא הפנם והרגע.

Gilliana

New member
לא מדובר על מטוסי תקיפה

ומי אמר לך שטייסי חיה"א לא יודעים? גם אתה מסיק מסקנות עקומות??? מי שמריך לדעת יודע - תאמין לי. ועל איזה הודעות שלא אמורים לפרסם אתה מדבר כאן, חוץ מזו של Bluehawk שבאמת מפריעה לי מאד מכיוון שהיא מפרטת מיקומים?

יבגנייי

New member
אפשר להתנהג בצורה קצת יותר בוגרת

כדאי לך ללמוד מחנן שאת כל כך מעריצה.

Gilliana

New member
ואפשר גם להודות...

כשנשארים חסרי תשובות כתוצאה מחוסר ידע,בורות וכן - מה לעשות, כשסובלים מישראליות מצויה (מחלה אנושה וכואבת - לרבות לסביבה). במילים אחרות: די לבכיינות.

יבגנייי

New member
דווקא הייתי אומר שמי שלוקה

ב"ישראליות המצויה" הזאת שלך, הוא זה שבטוח שהוא יודע הכי טוב.

Gilliana

New member
מעולם לא טענתי שאני...

.. יודעת הכי טוב. אבל - יש נושאים שאני קרובה אליהם אישית (כמובן יש גם כאלו שלא).

fighterpilot

New member
לא הבנתי

למה דובר צה"ל בעצמו לא פירסם מידע זה לתיקשורת כדי שהיא תפרסם את הנתונים הנ"ל ואני צריך לדעת את זה בפורום הזה??? ואגב...... את אמרת שאת לא בצבא (אני זוכר את זה משירשור קודם), אז איך את הסקת מסקנות האם המידע הזה מסכן את ישראל או לא? זה תפקידו של דובר צה"ל. אני מבקש שלמרות שלך זה ניראה כמידע שלא פוגע, אני מבקש ממך שלא לפרסם את זה כאן בפורום הנ"ל שנסראללה יכול להיכנס לכאן וגם אחמינג'אד. כאשר צה"ל בעצמו יפרסם מידע זה ויחליט ששעתו של הציבור לדעת את נוכח קיומם של מטוסים אלו בבסיסי חיל האויר אפשר יהיה לדבר על זה. בתודה ובכבוד רב: ע.

Gilliana

New member
אוי, נו באמת...

במקום להיטפל לשטויות - כדאי יותר שתזעק כנגד פרסום מידע נקודתי וקונקרטי כמו זה שמפרסם כאן למשל Bluehawke ידידנו. מעניין מאד שבנושא הזה אין לך מה להגיד...

fighterpilot

New member
לגבי בלו הוק

אם את היתכוונת להודעתו בשירשור הזה אז אני לא אמרתי לו כלוםבגלל שזה פשוט מידע כוזב..... ולא נכון!!!!!! ואני מאמין שרוב האנשים פה יודעים כמה בסיסים (שדות תעופה) יש לחיל האויר וגם איך קוראים להם (זה גם מפורסם באתר שלהם). ואם את מדברת על הודעה משירשור אחר.... אז פשוט לא שמתי לב.

Gilliana

New member
טוב, אז כדי לסיים את הויכוח הזה...

אומר לך רק שגם הרבה אנשים ראו את האורורה בישראל - וגם צילמו, כך שאני מקווה שתבין סוף סוף שכבר מזמן לא מדובר במידע חסוי. כל עוד לא צויין מה, מי ואיפה - אין שום בעיה.

B l u e H a w k

New member
סליחה!?איזה בדיוק מידע פירסמתי?

גילניה עם כל הכבוד תמצאי ומהר מישהו אחר להפוך אותו לשעיר לעזעזל שלך,אני לא מוכן להמשיך לספוג את הביקורות שלך עליי. אני לא מכיר אותכם,ולא יודע איפה שירתתם בצבא,אבל אני חושב שאני היחידי בפורום שעדיין בשירות סדיר בצה"ל,ועוד בחיל האוויר,ועוד ביחידה מובחרות. כככה שאני יודע טיפ טיפה יותר ממכם. ולעניין הבסיסים של חיה"א,בואו נעשה סדר{זה מידע בלמ"ס} ישנם 3בסיסי חיה"א גדולים בארץ: 1.צפון-בסיס רמת דוד. 2.מרכז-בסיס תל-נוף. 3.דרום-בסיס חצרים. *מלבד בסיסים אלו קיימים בסיסים נוספים של חיה"א בכל חלקי הארץ,כמו:פלמחים,שדה דוב,חוצר וכ'ו... באף לא אחד מהבסיסים שציינתי אין שת"פ של מטוסים חיה"א עם מטוסים של חילות האוויר אחרים,לא באופן מבצעי לפחות. עד כמה שאני יודע,ועד כמה שהרמת סיווג שלי יודעת אין שום מטוס אורורה בארץ או חמקן או אנערף. אז למי אתם מעדיפים להאמין? לאנשים שחושבים שלצה"ל יש מטוסי אורורה{מטוס שאגב ארה"ב עד היום לא הודתה בקיומו}והם ממריאים בקביעות מישראל למשימות ריגול,או לבן אדם שכמו שציינתי משרת בחיל האוויר ביחידה שמתמחה בכל המטוסים האלה ובדברים היותר סודיים אפילו,ואומר לכם חד משמעית שאין שום אורוה או וואטבר בארץ. ואגב לצד הטכני: לארה"ב יש שלל בסיסים ענקיים בכל רחבי אירופה,ואפילו יש להם בסיס חיה"א בגודל של תל אביב בטורקיה,אז למה שהם לא יאכסנו שם את המטוסי אורורה שלהם? ואיך זה שלא קיים אפילו בן אדם אחד,טכנאי מטוסים אחד,שום חייל שאיי פעם אמר שראה מטוס דמויי האורורה{}משולש שחור מושלם}ואני לא מדבר על אזרחים שציינו את זה,או צילמו את זה,כי זה יכול להיות או מדיע שקרי או מזויף,או שהם פשוט צילמו מזל"ט ניסוי נחמד שטס לו באוויר.

Gilliana

New member
ואתה ממשיך לפרסם מידע ../images/Emo46.gif

ותסלח לי שלא אתייחס לכל שאר השטויות שכתבת משום שבאמת כבר מזמן עברת את גבול הראוי להתייחסות. מנהלת, למחוק בבקשה!!!

scriewy

New member
זה היה עפיפון, להרגע

וBlueHawk לא שיחרר שום מידע בהודעתו הראשונה, רק בשניה אחרי שהאשמת אותו בשיחרור מידע.

Gilliana

New member
העפיפון היחיד כאן...

... הוא ידידנו Blue Hawk. פלא אח"כ שהחיזבאללה יודע הכל על צה"ל???
עם "חיילים" כאלה - באמת שלא צריך אויבים.

רונה9

New member
bluehawk צודק!!

מי שהמציא שיש אורורה בישראל כנראה שהוא צריך משקפיים או שהוא רואה יותר מדי מדע בדיוני!

רונה9

New member
חחחח נראה לך שיש?

אפילו צילום אותנטי של המטוס אין משתמשים רק בהדמייה גרפית

Majestic12

New member
לא רק שיש אלא מישראל

בישראל המטוס צולם באמצע שנות התשעים מעל לבסיס חיל האוויר בדרום, אח"כ ע"י אדריאן דביר. לפני שנה הוא צולם פעמיים: ע"י שמעון רוזנברג ממעלות וע"י דודי כהן מבת-ים. וזה כמובן מתווסף לצילומים שלו מרחבי העולם.

למעלה