אני לאסביט עם טעם טוב;;
S snavgm New member 10/7/11 #46 ברור..אם כבר שיהיה סיבה טובה להיות לאסביט!../images/Emo6.gif יש לך טעם טוב. מעולה.. וגם סיבה מצוינת. מוצדקת. ומשכנעת! דיינה - זה בהחלט סיבה טובה לעבור צד- ומיד!
ברור..אם כבר שיהיה סיבה טובה להיות לאסביט!../images/Emo6.gif יש לך טעם טוב. מעולה.. וגם סיבה מצוינת. מוצדקת. ומשכנעת! דיינה - זה בהחלט סיבה טובה לעבור צד- ומיד!
LeAnnDylan Well-known member 10/7/11 #54 אל תעודדי אותה! על דיינה אמרתי לכן שאני מוכנה לסלוח אבל יש לה כל מיני משמשיות מזעזעות שלא יעברו שום ביקורת
אל תעודדי אותה! על דיינה אמרתי לכן שאני מוכנה לסלוח אבל יש לה כל מיני משמשיות מזעזעות שלא יעברו שום ביקורת
A adii1201 New member 9/7/11 #34 יו קאנט טייק איט באק, יור לאסביין!!! אני לא אהיה לאסביט בשביל פליסיטי אני גם את זה לא אומרת ואני מזה לא אם את תראי איך אני מריירת על איזה מישהו מהעבודה שלי מיי גאד איזה יפה הוא
יו קאנט טייק איט באק, יור לאסביין!!! אני לא אהיה לאסביט בשביל פליסיטי אני גם את זה לא אומרת ואני מזה לא אם את תראי איך אני מריירת על איזה מישהו מהעבודה שלי מיי גאד איזה יפה הוא
S snavgm New member 10/7/11 #43 נו באמת.. את חושבת שמישהוא קונה את זה שאת מעדיפה - איזה אחד מהעבודה על פליסטי? ושאת ללא מחליפה צד בשניה- אם היא מזמינה אותך COME ON....
נו באמת.. את חושבת שמישהוא קונה את זה שאת מעדיפה - איזה אחד מהעבודה על פליסטי? ושאת ללא מחליפה צד בשניה- אם היא מזמינה אותך COME ON....
A adii1201 New member 10/7/11 #48 וואלה כן../images/Emo12.gif אני לא מפנטזת על פליסיטי ואני עושות דברים מגונים. דאג ואני לעומת זאת...|גבות|
וואלה כן../images/Emo12.gif אני לא מפנטזת על פליסיטי ואני עושות דברים מגונים. דאג ואני לעומת זאת...|גבות|
LeAnnDylan Well-known member 10/7/11 #57 איו איו איו ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif גאדדדדדדדדדד אני צריכה לשטוף את העיניים שלי עם אקונומיקה 8
איו איו איו ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif גאדדדדדדדדדד אני צריכה לשטוף את העיניים שלי עם אקונומיקה 8
LeAnnDylan Well-known member 10/7/11 #56 יאללה יאללה תפסיקי להמציא בטח מזה כאב לך לכתוב את המשפט הזה. מסכנה שלי
A adii1201 New member 10/7/11 #65 וואלה לא, לא כאב../images/Emo12.gif חוצמזה לפני שאת בכלל מדברת בואי אליי לעבודה תראי מה זה הדבר הזה, אוימייגאד הוא צריך להיות דוגמן הלבשה תחתונה
וואלה לא, לא כאב../images/Emo12.gif חוצמזה לפני שאת בכלל מדברת בואי אליי לעבודה תראי מה זה הדבר הזה, אוימייגאד הוא צריך להיות דוגמן הלבשה תחתונה
LeAnnDylan Well-known member 10/7/11 #73 למה שארצה לבוא לעבודה שלך? ../images/Emo12.gif גם ככה יש לך שם רק חבורת קשישות לאסביוט! ואל תנסי להכחיש ראיתי בפייסבוק |הא|
למה שארצה לבוא לעבודה שלך? ../images/Emo12.gif גם ככה יש לך שם רק חבורת קשישות לאסביוט! ואל תנסי להכחיש ראיתי בפייסבוק |הא|
A adii1201 New member 10/7/11 #49 בסוף אני אתפטר רק בגלל הניסיון הנואש להוציא אותי מהארון שאני לא נמצא בו
LeAnnDylan Well-known member 10/7/11 #59 הו האני שום ארון לא יכול להכיל אותך את צריכה חדר ארונות כמו של מאריה קארי כדי להכיל את כל הלאסביאנזם שנשפך ממך
הו האני שום ארון לא יכול להכיל אותך את צריכה חדר ארונות כמו של מאריה קארי כדי להכיל את כל הלאסביאנזם שנשפך ממך
A adii1201 New member 10/7/11 #66 מתאים לי חדר ארונות דווקא../images/Emo152.gif נגמר לי המקום לכל הדברים שיש לי בחדר וזה מזכיר לי שאבא הבטיח לי פינת איפור בבית החדש
מתאים לי חדר ארונות דווקא../images/Emo152.gif נגמר לי המקום לכל הדברים שיש לי בחדר וזה מזכיר לי שאבא הבטיח לי פינת איפור בבית החדש