עדכון 23.5- סימפל של EVA פורסם.

phoenix2000

New member
גם אני הורדתי מלא

ובסוף מצאתי את האמיתית. שם הקובץ: Nightwish - Eva - 30-05-07 - 2007.7z אתה יכול לפתוח את זה עם winrar ושם יש את הסינגל

Itay Simons

New member
פעם הבאה

תשתדל להגיד דברים כאלה במסרים

phoenix2000

New member
אני אעביר בגימטריה. ככה זה גם יהיה מעניין../images/Emo3.gif

40-9-7-8-100-300-9-90-8

Run for a Fall

New member
אני שונא את המחשב שלי |:

נדפק בזמן שניסיתי לכתוב את ההודעה בכל מקרה, דווקא דעתי די השתנתה, אני די אוהב את הקול שלה אבל אני עדיין מאוכזב מכך שהיא לא יודעת לשיר אופרה וראיתי תמנה של הסולנית והיא נראית מאוד... מוזרה X:

מרממ...הסינגל המלא של נייטויש:

טוב אחרי צינזור של ההנהלה, אתם מוזמנים לפנות אליי בפרטי ולקבל לינק מהיר וזריז. 164505911 [email protected]

אני חושבת שההסבר שנתת מאוד הגיוני,

הסינגל כסינגל בחנויות - ספק אם יגיע לישראל. יהיה ניתן לשמוע אותו ברדיו הפיני החל מה-30.5, משמע - לא בישראל. בקיצור יהיה ניתן לשמוע את השיר רק אחרי שהאלבום ייצא בספטמבר לחנויות בישראל. זה לא שיש דרך אחרת להשיג אותו, אין מי שיתבע את תפוז או משהו... אז מה הבעיה?

Itay Simons

New member
תראו,

תפוז מאוד מקפידים. בואו נניח שמישהו יכתוב בהודעה מסוימת ליריקה שלמה של שיר או יתרגם אותה. בינינו, מה הסיכויים שמישהו באמת יתבע את תפוז? אפסיים! אבל בכל מקרה, כמנהלים, אני ואביעד מחויבים למחוק דברים כאלה. לגבי הסינגל- לא מחקתי לפני ששאלתי את אחת מהמנא"שיות- הסברתי לה מה שרועי אמר לי, ואת מה שאת אומרת בהודעה הזאת (וזה נראה באמת הגיוני), אבל היא אמרה לי שזה נחשב אסור. כמנהל עשיתי מה שיכולתי ואני מחויב למחוק. מה שכן- היא אמרה לי שמותר להעלות את זה לאתר שדרכו אפשר להקשיב בלבד מבלי להוריד. אז מה הבעיה את שואלת? הבעיה היא תפוז...

אממ אני לא חושבת שהבנת...

הורס, מלשון גורע, מפחית מהערך, משחית, שובר, מקלקל, מחריב, פוגם, פוגע, מכער, פיכסה.

למעלה