מי אמר את זה? ובקשר לשאר אני מסכימה איתך. :]
S Super Alonit New member 24/5/07 #133 מי אמר את זה?../images/Emo12.gif ובקשר לשאר אני מסכימה איתך. :]
C Cry For The Moon New member 24/5/07 #134 כן הא? כמו שקרה ווית'ין לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ))))))))))))))))::::::::::::: אסתאפורוללהההה
כן הא? כמו שקרה ווית'ין לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ))))))))))))))))::::::::::::: אסתאפורוללהההה
S Super Alonit New member 24/5/07 #143 יש מצב שהורידו לו את האשכים ושזה הוא. ידוע שאם מסרסים גברים הקול שלהם נהיה גבוה ונשי כזה
ש ש נ י1 New member 24/5/07 #203 תיבת קול? הם לא באים מהמגבר שמחובר למיתרי הקול? וד"א, זה ידוע שלגברים מסורסים יש קול גבוהה. נראה לי שזה משהו שקשור להורמונים... (בבקשה לא לשאול אותי מאיפה אני יודעת!)
תיבת קול? הם לא באים מהמגבר שמחובר למיתרי הקול? וד"א, זה ידוע שלגברים מסורסים יש קול גבוהה. נראה לי שזה משהו שקשור להורמונים... (בבקשה לא לשאול אותי מאיפה אני יודעת!)
G Gaius Octavius New member 24/5/07 #226 אבל - הביצים היקרות של כולנו [כולל Angela Gossow] מייצרות טסטוסטרון, שמעבה את מיתרי הקול. אם כי אחרי ההתבגרות אני לא חושב שזה כבר משנה.
אבל - הביצים היקרות של כולנו [כולל Angela Gossow] מייצרות טסטוסטרון, שמעבה את מיתרי הקול. אם כי אחרי ההתבגרות אני לא חושב שזה כבר משנה.
ס סער טובי New member 25/5/07 #276 לא בדיוק נכון כדי שזה יקרה, צריכים לסרס את הגבר לפני שהוא גבר, עוד כשהו צעיר, לפני ההתבגרות המינית, ואז בגלל זה אין התבגרות מינית או משהו כזה, ונשאר לו קול רך וצעיר כזה
לא בדיוק נכון כדי שזה יקרה, צריכים לסרס את הגבר לפני שהוא גבר, עוד כשהו צעיר, לפני ההתבגרות המינית, ואז בגלל זה אין התבגרות מינית או משהו כזה, ונשאר לו קול רך וצעיר כזה
T TheImpactBoy New member 25/5/07 #284 ../images/Emo45.gif זה מונע את עיבוי מיתרי הקול. מה שגם יהיה זוועתי.
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/07 #144 ../images/Emo41.gifיש לי את הסינגל המלא לכל המעוניין../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif תודות לידיד שממש טוב במציאת דברים כאלו
../images/Emo41.gifיש לי את הסינגל המלא לכל המעוניין../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif תודות לידיד שממש טוב במציאת דברים כאלו
S Super Alonit New member 24/5/07 #145 אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif בבקשה?