עדכון 23.5- סימפל של EVA פורסם.

Run for a Fall

New member
מצד שני, יש עוד תקווה...

בStudio Report שהסולנית כתבה היא אמרה שהיא השתמשה באלבום בקול שלה במגוון צורות, אז אולי זו רק אחת מהצורות הרבות של הקול שלה כמו שאמרתי, אני מניח שצריך לשמוע את כל הסינגל ולהחליט, וגם לקבל את גזר הדין ):

FeLL67

New member
*בדיוק*

היה צריך לשחרר שיר אחר בתור סינגל ראשון הוא די שעמם אותי..

ש נ י1

New member
אין לי מילים...

נראה לי שחוץ משמיעה אחת שאני אתן לאלבום החדש, אני לא אשמע עוד חומרים חדשים של נייטוויש. הם פשוט איכזבו אותי בטירוף... לפחות שיקחו סולנית עם קול קצת אופראי, אבל אפילו זה לא! זה לא שהיא זמרת גרועה או משהו, ממש לא, אבל היא בכלל לא מתאימה לנייטוויש
אני מקווה שהאלבום ישנה את דעתי איכשהו, למרות שאין הרבה סיכוי

Kezia

New member
אל תהיי כזאת מקובעת...

תני להם סיכוי... ברור שזאת לא תהיה אותה הלהקה בלי טאריה, אבל מצד שני אני לא חושב שהם התכוונו שזאת יהיה... בקיצור - תני להם צ'אנס - סביר מאוד שהם עדיין יהיו מעולים למרות הסגנון השונה.

ש נ י1

New member
ברור שאני אתן להם סיכוי

אבל ציפיתי שהם ימשיכו עם סגנון דומה שמה שהיה קודם. אם נייטוויש לא הייתה להקה כל כך מיוחדת במינה, היה פחות מפריע לי שהם משנים סגנון, אבל עכשיו לא יהיה יתר שום דבר דומה ללהקה הזו... אותי אישית זה מבאס.

Kezia

New member
אני חושב שהם הבינו

שאם הם היו מנסים למצוא זמרת אופרה שמחכה את הסיגנון של טאריה, הסיכוי שלא היית מתאכזבת היה אפסי כי אי אפשר היה להדחיק את זה שהיא שם סתם כתחליף. זה שהם שינו את הסגנון זה ניסיון הרבה יותר מעניין להמשיך להיות להקה שמחדשת, מפתיעה ועושה גם מוזיקה טובה במקום לנסות לשחזר את התהילה מהעבר.

Shusho

New member
טוב, איכס.

הקול שלה ממש שטוח יחסית לטאריה, ואין מה לעשות - תמיד אהבתי את טאריה בלהקה יותר מאת הנגנים. מצד שני נייטוויש פשוט הפכו ללהקה חדשה (רק חבל שהם שומרים את השם, עם קול של בחורה אחרת זה פשוט לא אותו הדבר) ויכול להיות שהבחורה בכל זאת איכותית ויש תקווה.

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gifלדעתי עדיף שישנו גם את השם

הם יכולים להיות להקה טובה עם הסולנית הזו, אבל נייטוויש הם כבר לא יהיו כנראה
...

mary06

New member
נייטוויש תמיד יהיו נייטוויש..

אתם צריכים לזכור ש"נייטוויש" מעולם לא הייתה להקה של בן אדם אחד, ואם טאריה היוותה את "נייטוויש" עבורכם אז אין בעיה, היא המשיכה בקריירת סולו ואתם יכולים להעריץ אותה בנפרד. נייטוויש מורכבת מעוד 4 חברים מוכשרים שגם בלעדיהם נייטוויש לא הייתה מה שהיא, ופאק איט זה שהסולנית כבר לא התאימה להם לא אומר שהם צריכים לזרוק את כל מה שהם עבדו בשבילו, נייטוויש מייצגת גם אותם ולא רק את הסולנית אז תפסיקו לזלזל ועוד לפני ששמעתם משהו יותר ארוך מ38 שניות.

ש נ י1

New member
תנסי רגע לדמיין את הסולנית הזו שרה

את השירים הישנים של נייטוויש, זה ישמע כל כך שונה! זה נכון שהנגינה והלחנים ישרו דומים (אני מקווה) אבל העובדה שהשינוי בשירה כל כך גדול, לא מאפשרת שהסגנון ישאת אותו דבר. וחץ מזה, לדעתי אם הם בחרו בסולנית כל כך שונה זה מעיד גם על שינוי שהם הולכים לעשות במוזיקה.

mary06

New member
זה נכון..

אין לי מושג איך היא תשיר את השירים הישנים..אבל אולי היא כן מסוגלת, אנחנו עוד לא יודעים שיט. וגם לי נראה שהם הולכים על שינוי במוזיקה, אבל זה לא בהכרח רע, טאריה דיי מסמלת את העידן הישן, עכשיו שאין אותה הם היו חייבים להמציא את עצמם מחדש. ונדע מה בדיוק הכיוון הזה כשנשמע את כל האלבום..

The Cat Woman

New member
זה כן בהכרח רע.

יש סיבה שאני אוהבת את נייטוויש וזה בגלל השילוב של כל שאר הלהקה עם טאריה- לא, אני לא מעריצה את טאריה... אני מעריצה את כל ההרכב הזה של נייטוויש עם טאריה! כי זה היה מיוחד ויפה, רגשי, עמוק... עכשיו הביאו לנו את הזמרת הזו החדשה עם הקול הדקיק- מה אני אגיד לך? אני מאוכזבת! אני לא רואה אותה שרה את ווישמאסטר בעוצמתיות כמו טאריה או יותר גרוע- את she is my sin שזה אחד השירים היותר קשים לשירה שנתקלתי בהם. את רואה אותה שרה את סליפינג סאן לדוגמא? אני לא. לפחות לא באותה עוצמה ורגש של טאריה. אז נכון שטאריה היא פשוט משהו מיוחד והיא סוס מנצח בכל מה שקשור לקול שלה, אבל אני לא מקובעת עליה... הייתי יכולה לקבל גם קולות מעט שונים. אבל שינוי כזה- אני לא בטוחה שאני אמשיך להעריך את נייטוויש... נייטוויש עבורי הם נייטוויש עד הרגע בו פיטרו את טאריה. כל שינוי מוגזם- זה פשוט לא הם. מצטערת. ולא, אני לא רוצה להתרגל מחדש לסגנון חדש. אם הייתי רוצה סגנונות אחרים- לא חסרות להקות בעולם...

ש נ י1

New member
אהה ו..

אני לא מזלזלת בשאר האלבום. אני אזלזל בו רק אחרי שאשמע אותו

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

ועוד דבר. אני חושב שאם זה היה הפוך- ז"א, אם טאריה היתה החדשה והמה-שמה הייתה זו שנזרקה, הייתם נבהלים מטאריה. כראיה? תשמיעו את נייטוויש לכאלה שאוונסנס (לצורך העיניין) זה הסגנון שהם אוהבים (ז"א שהם מתים על הסולנית)- הם יזדעזעו. רובם לפחות. מניסיון.

למעלה