עדכוני בוקר יום שישי אחרון בוילה

adiyon2

New member
הם כל כך חובבנים שאפילו את הבית לא בנו כמו

שצריך. הבנים מספרים שהסלון מוצף.

מעריצי קרן

מעריצי קרן הם גדוד שלם ומפחיד מה שמייצג אותם בעיקר זאת השפה המלוכלכת והירודה שהם משתמשים בה הם אנשים דוחים,תת רמה,יותר נמוך מהם אין לאן לרדת הם עסוקים כל היום בלרדת על דניאל שהיא זונה,מפלצת,רעה,מחושבת,מכשפה שכל זה בדיוק ההגדרה של קרן המלכה שלהם אני לא ארד לרמה שלהם כי הם אפסים גדולים ואין צורך גם לנקוב בשמם כי כולם יודעים במי מדובר לא ראיתי הודעה אחת של מעריצי קרן שהיא שפויה ונקיה מזועמה חוץ מדידוש 100 ואלה 51 שהן לא ברמה הנמוכה והירודה של השאר להקיא על האנשים התת רמה האלה

שאפולי

New member
ואיך ההודעה הזאת טובה יותר?

אני מציעה שכל אחד יתעסק בעצמו ובאיכות ההודעות שלו.

לא,זאת לא הודעה זאת חתימה

חתימת המחאה שלי על היד החופשית שניתנת פה למעריצי קרן ללכלכך אם ההודעה שלי תמחק זה רק יתן לי לגיטימציה להבין שיש פה חוסר צדק עגום כי ההודעה שלי הרבה יותר טובה משל הרבה אחרים פה יש פה במה להשפיל מתמודדים בצורה הכי בוטה

שאפולי

New member
לא רק שזה מאוד בוגר מצידך

זה גם מוכיח את הטענה שלי שהפוסל במומו פוסל. שיהיה יום כתום

ליהי ודניאל חייבות לקבל פירגון בתום התוכנית

מגיע להן ליהי אוכלת את כל הרע של קרן,כל אלה שמבקרים את ליהי דיימנו את ליהי מתחברת בתחילת התוכנית לדניאל או עדי או איילת? אתם מרגישם השינוי? מרגשים בהבדל? אתמול את כל האש ספגה ליהי וכולנו יודעים שלא בצדק

adiyon2

New member
סול, אבל ליהיא בחרה בחירה מושכלת בקרן

יכולה היתה לבחור 13 בנות אחרות ועדיין בחרה בקרן וליהיא. היא היתה יכולה ללכת לישון במקום לתת במה ואף להשתתף בכל החיקויים והירידות על בנות אחרות. היא היתה יכולה להגיד לקרן ואתי שהיא לא מעוניינת להיות עם בן ולא ללכת ולהתנשק איתו למרות שלא רצתה, ואני בטוחה שיש עוד מספיק דוגמאות. אי אפשר לנתק את האחריות של ליהיא למעשים ולזרוק אותם על אחרים. היא נכחה בכל אחד ואחד מהם, ולכן אני לא רואה בה שונה מקרן. הן בדיוק אותו דבר ולכן הן התחברו.

davidlev0255

New member
ממתי התחיל הבאזז בפורום ובתוכנית?

אני ראיתי פרק או שניים של הדור הבא והתאכזבתי ונכסנתי לפורום לא היו הרבה משתתפים מדי פעם הייתי רואה את הפרקים כמה דקות אבל לפני כמה ימים ראיתי שהפורום עמוס עמוס ממש כמו בפורומים של האח הגדול ! ממתי זה התחיל?

davidlev0255

New member
תודה, תראי אני ניסיתי להתחבר לתוכנית לתת לה

צ'אנס ולא התחברתי.... ונכנסתי פעם או פעמיים לפורום ולא היו אנשים אז ויתרתי חודשיים ? וואו זה הרבה מה כל כך מעניין בה? סליחה על הבורות אבל ניתן לצפות בה בערוץ בתשלום ישיר ? אני כבר לא מעורה

אני צופה דרך האינטרנט . מעניין מה שעניין

אותך באח. התנהגות ואינטראקציות בין בני אדם, בעיקר שתלוי פרס בסוף.

davidlev0255

New member
ב24 יש יותר מדי בחורות ולא ברמה בכלל

אף אחת לא חכמה וצועה ומושלמת כמו סיון אברהמי לא קרן הביצ'ית ולא זאתי שדומה לשלי גפני בצעירותה ולא אורטל הברונטית אני לא חושב שהן חכמות ובטח לא צנועות והחתיך הזה איתן או איתן במלעיל איזה דפ"ר - לפעמים אני לא מבין אוותו הוא מושלם חתיך חכם עשיר 10 דקות בבריכת האוניברסיטה והיה יוצא עם כמה בחורות ברמה הוא שוחה מדהים מדהים מדהים ראיתי אותו שוחה גב בשניות סיים חצי בריכה

מי מצטרף אלי למחאה שלי??

אני מוחה,מוחה על השפה הירודה של מעריצי קרן כלפי דיירים אחרים אני מוחה על כך שכל הודעה שניה שלהם,דניאל שוכבת עם כל גבר מזדמן והיא אפילו זונה לא רק זונה ,גם עוסקת בהימורים כבדים ולא רק שהיא עוסקת בהימורים היא עוד הרבה זבל אחר שהם ממציאים למען הסדר הטוב והצדק אני מוחה מוחה על כך שהודעות אלה צריכות להימחק ומייד מי שאיתי במחאה תסמנו
ואולי הצדק סוף סוף יעשה

למעלה