עדכוני בוקר יום שישי אחרון בוילה

poseidon111

Active member
כמו שאני רואה זאת צריך לבחור בין

זוג שמורכב מטורפת גברים סיטונית וצנון שהדבר הכי מגניב אצלו זה שיצא מהסמים לבן זוג שמורכב מצנון שייצג את ישראל באולימפיאדה ובחורה שחטאה הוא שבאה מבית עשיר.ומועמדת שעדיין לא אמרה שלושה משפטים ברציפות, אבל מעוררת סימפטיה אמיתית. קשה, באמת קשה.

שאפולי

New member
תמיד אפשר לא לבחור אתה יודע....

הרוב המוחלט של המדינה בכלל לא רואה את התוכנית אני בטוחה שאפשר לסדר לך פטור.

בוקר טוב לאתר "וואלה" אני חייב לומר לכם...

הפתעתם אותי בחלומות הכי רחוקים שלי(אני ופרידה הכט משתזפים טופלס בברבדוס) לא ציפיתי לשתי כתבות תמיכה משתי כותבות שונות בזכייה של קרן. פשוט הלם,שוק,והפתעה לטובה. לקחת את האנדרדוג המוחלט שמעולם לא קיבלה תמיכה או הרצה אצלכם באתר וסוף סוף לבחור בה? הפתעתם אותי ועשיתם לי את היום,אתם גדולים וואלה,

Deacon Frost

New member
הם משווים את זה לעריכה של התכנית

ביום רביעי בטור על התכנית הכותבת כתבה באחת הפסקאות שהיא תצביע לדניאל ולפי מה שאתה מספר קרן קיבלה שתי כתבות. זה שווה לזמן מסך שהן קיבלו, לא?

boie

New member
חבל לעשות תכנית גמר

חבל על תוכנית הגמר. זה פשוט לא יכול להיות ומעולם לא זכור לי שקרה, שתוכנית ראליטי שמתקיימת בזמן אמת, אין ולא תהיה בה הפתעה אחת. פשוט לקחו שלושה חודשים בקיץ המטורף של ישראל, ולא הצליחו ליצור אפילו ריגוש אחד. שלא לדבר על הפתעה בהדחות. שלא לדבר על כך שהיו חייבים לקרן את המליון מכל מיני סיבות. מבטיח לכם שאם איתן היה בוחר בקרן, שום גב לא היה נכנס לוילה. לעולם!!!!!!!! מצטער ,אבל גם תומכי קרן כאן בפורום,הצטרפו מאד מאוחר להגנתה. חוץ מדידי 100 שהייתה כאן מההתחלה. השאר הגיעו מאוחר. הדבר הכי מעניין יהיה לאחר סיום התוכנית,כאשר הבנים והבנות יראו את התוכנית ויבינו שעבדו עליהם. זאת עלולה להיות הפצצה היחידה מהתוכנית הזאת

שרית 68

New member
אני אוהבת את אורטל ורוצה שתזכה

לדעתי אורן לא מתאים לה אין תקשורת טובה וחבל

למעלה