עדכוני בוקר מאוחר

poseidon111

Active member
לא תמוה כלל, והרי הנימוק

כשראיתי עד כמה קרן מוכנה להקריב,קרי גופה ללא שום כבוד מינימלי,גם כשברור לה שהגבר לא רוצה,זה נראה לי לא אנושי לגבר שסגור איתה לא לשכב איתה. למה גב לא שוכב איתה?משתי סיבות תבחרי את מה שמתאים לך:1.החברה שלו בחוץ שאותה הוא אוהב.2.הוא לא מוכן לשכב עם מישהי שזרקה את עצמה ושכבה עם איתן שבסוף העזיב אותה."הכבוד הגברי",לא לעשות זאת עם מישהי שנדחתה לא מזמן למרות הסקס. ובעניין איתן וקרן.הוא ל א טען שיש לו אהבה אז כלפי דניאל.יש לו רגש,אמר.לגבר אין את המעצורים הללו את יודעת.ברגע שהחליט שדניאל היא האחת,הוא מונחה מטרה.לא ימינה ולא שמאלה.תאשימי את ההפקה ששמה אותו בסיטורציה בלתי אפשרית.

אל תשכחו שאחרי ששכב איתה שלושה ימים לא

התקרב אליה, נגעל ממנה, נגעל מעצמו, והודה בפניה שהוא מרגיש לדניאל. ועוד דבר, זוכרת שסיפר ליוני שבדייט קרן ניסתה והוא שאל אותה אם היא בטוחה, והיא אמרה לו שכן.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה,אהבתי ../images/Emo45.gif

אנשים נוטים לשכוח.....

שאפולי

New member
שטויות

גם אם קרן זרקה את עצמה עליו יש לו אחריות הוא פאקינג בן 34!!!!! מזה ההנחות האלו? ונניח והוא לא עמד בפיתוי- הוא התנהל אליה מגעיל ביותר אחכ וגם לא התוודה בפני דניאל למרות שלפני זה הוא התעקש לספר על כל גרעפס שבחורה עשתה עליו. בוא אנהיה אובייקטיבים- הם כולם שם על הפרצוף. גם איתן.

poseidon111

Active member
איזו אחריות היתה לו אז?הוא אמור היה

להיות עם כולן ואז להחליט.זה הפורמט.אם הוא היה ממלא את הוראות הפורמט,הרי בהחלט היה יכול להיות מצב שחלק מההיכרות ההדדית היתה כוללת גם סקס בצורה זו או אחרת.מי שמוכנה לשחק את המישחק,תפדל.מי שלא,כמו אורטל למשל,הוא כיבד את רצונה. לא פעם קורה שאחרי אקט מהסוג הזה,תוקפים אותך יסורי מצפון.זה מה שקרה.היא היתה צריכה לחשוב על האפשרות הזו מראש.בדיוק כמו דניאל.האמרה בדבר המיטבח והחום נועדה למקרים כאלו.הן הגיעו כולן, מתוך ידיעה שהן יכולות לעמוד בפני מצב דומה,ובחרו בכל זאת להגיע. וזה שהוא לא התוודה מייד.באמת שאפולי,את מכירה הרבה גברים שרוכסים את מכנסיהם ורצים להתוודות על הבגידה שלהם?אני לא.אני מכיר את אלו שרצים לספר לחבר'ה.זאת הוא לא עשה בניגוד לקרן,שלא יכלה להתאפק. דרך אגב-אני לא טוען שאיתן הוא מושלם.ממש לא.אני כן טוען שאנשים מסויימים מנסים לעשות לו רצח אופי מסיבות לו ענייניות.

שאפולי

New member
והאדרת אופי מסיבות אחרות אך דומות.

אני לא מקבלת את התירוץ. ושואלת אותך בכנות- אם איתן היה שוכב עם דניאל, היה יוצא מהדייט, לא מתייחס אליה ובמקביל מנהל יחסים עם קרן בכנות- לא היינו שומעים טיננופים עליו עד עכשיו? מפי אותן נשמות שמגנות עליו בחרוף נפש מאז שבחר בדניאל סופית?

poseidon111

Active member
אני לא יכול לדבר בשם אחרים.אני כן יכול

לומר שיותר מאשר אני"אוהב" את דניאל, אני לא יכול לסבול את קרן.איתן הוא רק כלי משחק במישוואה הזו. נקודת המוצא שלך שגוייה.כאילו שהאנשים סימנו את קרן כרעה ואת דניאל כטובה,והיחס אל איתן חופף את בחירתו.לא כך הוא הדבר.

שאפולי

New member
אתה חושב?

הייתי שמחה להתבדות. מבינה אותך לגמרי, גם אני משנאת יעקב ולא מאהבת עשיו. אתה מוזמן לבדוק את הישתנות הדעות כלפי איתן מההתחלה דרך הקשר המקביל עם השלישיה דרך הדייט ואחריו ועד הבחירה בדניאל- אם תמצא יחס ישר- אתה חייב לי שקל

קשקשה9

New member
אם לבחור בין שני הרווקים

אין ספק שאיתן לוקח בגדול בפער עצום כשגב הרבה הרבה מאחור.......

poseidon111

Active member
איתן הוא השובניסט?את בטוחה?

שמעת אותו אומר לחברה שלו תעשי לי זה,תביאי לי זה,תעשי לי עוד כזה כמו שאת שומעת את גב כל הזמן? ראית פעם את גב עוזר למישהי שם לנקות, לבשל, לסדר.פעם אחת? איתן עשה הכל.בכנות-אני לא מקנא בבת זוגו אם הוא כך ביום יום שלו כשהמצלמות עליו.למעשה, אני מרחם עליה. מתנשא?שמעת איך הוא מדבר אל קרן.ואני מתכוון לירידות האינסופיות על כל נושא שבעולם.תתחילי בידיעות שלה שבעיני דר' פשטי לא היו מספקות כלל. אם בחור שמבלה במיטתו או ליד שולחן הסנוקר שלו שלא לדבר על התפרצויות זעם שלו נחשב בעינייך למעניין,אז שיבושם לך.

JADE99

New member
תפסיקי לנסות לשכנע אותנו שאת באמת חושבת כך

זה נראה כאילו את מדקלמת מתוך משהו שנתנו לך להקריא.

למעלה