עדכוני בוקר מאוחר

לאיתן בהחלט מותר לדבר על אורטל אנשים אתם

שוכחים שהוא היה במערכת יחסים רומנטית איתה אורן לא היה במערכת יחסים רומנטית עם דניאל איתן מכיר טוב טוב את אופיה של אורטל והפן המשחקי שלה ואחרי מה שהם נחשפו אליו במשימת הזקנים זה עוד יותר המחיש את אופיה של אורטל תאבת הפרסום והממון היא לא באמת מעוניינת באורן חברו של איתן היא מעוניינת בלמנף את עצמה על חשבון רגשות אחרים אם בחור טוב כמו איתן סולד מאורטל ולא נותן בה אמון אז כדאי שיחשבו טוב טוב למה כי איתן אדם אמין מאוד

אני מוכנה לשים כסף אם איתן היה בא לאורטל

עכשיו ואומר לה שהוא מתחרט ומרגיש אליה, היא היתה נופלת לידיים שלו.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifנופלת זה לא מילה

ולא רק נופלת גם היינו זוכים לראות נשיקה אמיתית ולא של כיתבה ב' כמו עם אורן.הנה עוד סיבה שאיתן חושב שאורטל לא רצינית עם איתן ,כי איתו היא זרמה ואפילו נכנסה איתו לשירותים של הבנים להתמזמז ואילו עם אורן היא מחשקת אותה בת שנתיים

חני 57

New member
מיטולה מאיפה את ממציאה שאורטל

שאורטל נכנסה לשירותים של הבנים זה שקר אני רואה 24/7 ללא הפסקה ומעולם לא ראיתי שאורטל נכנסה לשירותים עם מישהו חוץ מהנשיקה בברכה וכמה חיבוקים קטנים לא היה כלום!!בקשר לקשר עם אורן אורטל עכשיו מאוד רוצה לזרום אך אורן רוצה שזה יהיה בחוץ לא בווילה!!!לעומת זאת דניאל שאני לא פוסלת זאת ורמזו זאת בשידור אתמול התערטלה עם איתן בברכה עירומה מחלק תחתון{ אולי }בתנוחות לא מחמיאות מול המצלמות,אני בטוחה שאת ראית זאת!!!

meytula

New member
אם יש משהו שאני לא זה ממציאנית ושקרנית

גם אני שכחתי מזה אבל משתמש בספיישל סירטונים או ווט אבר שם קישור לפרק הזה שהזכיר לי שאורטל באמת רחוקה מתדמית הבתולה התמימה שבניתם לה פה בפורום.ממש הקדושה מריה
http://dor.walla.co.il/?w=//1846064/@vod מעניין מה אבא שלה ואורן היו אומרים על זה

אלק ביישנית. היא התחילה לנשק לאיתן את השפתיים

פעם ראשונה בסלון בחדר של הבנים, ועוד פעם ששלחה לו הודעה שיבוא לשירותים. אין לי בעיה שיאהבו אותה, לפחות שיהיו אמיתיים.

meytula

New member
בדיוק.אני גם מאוד מעריכה את אורטל

היא בחורה מקסימה ללא ספק אחת הנקיות בבית בדרך שלה והכל יחסי כמובן אבל כשעושים ממנה איזה בתולה תמימה זה מחרפן אותי

הבא7

New member
אני רואה שלא קלטתם

מי זאת אורטל, נניח ורק נניח (איתן הוא לא בדיוק הטיפוס שלה , היא כבר אמרה שהוא קר ומנוכר) שאכן איתן היה בא ואומר לה שהוא מרגיש, אפילו שהיתה מתה ליפול לו לידיים, היא היתה עושה דוקא ואומרת לו לא! אין סיכוי שזה היה קורה היא בחורה עם כבוד עצמי רב ביותר ובחיים לא תתן שישחקו בה.

אבל היא הודתה בזה, אמרה שהיא מתחרטת.

לכן אני לא מאמינה לה עם אורן. היא איתו מסיבות לא ברורות, הם לא מתאימים בשיט.

andy181

New member
איתן מסתבר קולט מצויין אנשים, הוא קלט את

ענבר בשבוע הראשון כשולנו לא הבנו מה הוא רוצה ממנה ואיך הוא לא נותן לא צ'אנס. הוא הבין מי זאת אתי אחרי יומים, שאנחנו חשבנו עוד שהיא מצחיקה ועל תקן של בובליל. לגבי אורטל אני לא בטוחה אם הוא צודק, אם היא משחקת או לא. אבל תאכלס אנחנו זילזלנו בו והוא הראה לנו שהוא יותר חכם מכולנו.

איתן בחור רגיש. תגידו מה שתגידו

יבש, צנון. ממש לא משנה. הוא בחור שמכבד אדם. רגיש לאדם. הוא חכם, קולט דברים בקטנות, יש לו אינטיליגנציה גבוהה, גם רגשית.

ריף24

New member
עוברת,לא ביטלתי אותך.למה את אותי?כל אחד ו

דעתו.האם כעסת שהבאתי לך את האמת בפנים שם למעלה? האמת חזקה מהכל

ביטלתי הודעתך לא אותך. ואסביר לך למה

ההשמצה מיותרת. נקודה. איתן בחור רגיש. לדעתך לא. סבבה. לא צריך להאדיר את ההשמצה. לא רגיש לא רגיש. רגיש לכסף? מאיפה את יודעת? האמת סובייקטיבית. כך שהויכוח מיותר.

ריף24

New member
את כתבת רגיש-אני כתבתי לא רגיש.איך רצית שאביע

את דעתי בדיוק? ככה? "** רגיש?" מה קורה לך?

למעלה