עדכוני בוקר מאוחר

ריף24

New member
שאפולי? יש פה באמת הודעות של ירידה ברמה שלא

הערת עליהן כלום. אני מבקשת, שתשמרי את הוגעותי, כמו שאני שומרת הודעות של אחרים שהן בזויות בהרבה משלי. נגיש אותן כשנוכל, הלאה ונבדוק מי מאיתנו צודקת. את יכולה להגיד לי מה ירידה ברמה במה שכתבתי? זו הייתה תגובה למה שנכתב.

snake2000

New member
כולם רגישים לכסף. את לא? שמתי 50 על דניאל

מהבוקר שלחתי 50 סמסים לדניאל. אני רוצה שהם יקחו את המיליון.

ריף24

New member
רוב העם ואני-אורטל.היא תיקח על פי צדק!חבל

על הכסף שאתה משקיע

snake2000

New member
זה מה שחסכתי בסמסים מההתחלה אבל

גם אם אורטל תזכה מי שהימר עליה ביננו עושה לכולם על האש בכסף שהתערבנו. בהצבעות שלי אני כמו 400 אנשים. אני שם 1200 ש"ח בסמסים בגמר.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגם מקרן הוא כבר הרבה פחות מתלהב

מה שכן את ליהי הוא ממש אוהב,מכל הבנות הוא מעדיף את ליהי

הבא7

New member
טעות!!!

איתן לא מכיר כלל את אורטל, הרי כולם אומרים שהיא שקטה ולא מנדבת מידע אז איך פתאום איתן מכיר אותה טוב?הרי גם את התחמנות של דניאל הוא עוד לא קלט. איתן אכן מנומס להפליא ויוצר רושם חיובי אבל איך תסביר את העובדה שכל פעם שהמצלמה עליו הוא מדבר על אורטל ותמיד בהקנטות, הוא פשוט לא מרפה ממנה, מילא פעם אחת אבל כל הזמן לדבר על אורטל זה לא מעלה בך ספק? ועניין הקליפים של אורטל הרי זה שטויות , היא סך הכל כוסית על שהצטלמה בבגד ים אז? לכל דוגמנית יש צילום כזה ברפרטואר ותאמין לי שאם היו מציעים לדניאל צילום כזה היא היתה חוטפת אותו בשתי ידיים. ונכון מאד שאיתן לא סולד כי הוא נמשך אליה הרבה יותר מאשר לדניאל אלא מ פ ח ד מאורטל שתחטוף מתחת לידיו את הפרס. השיער הבהיר והנימוסים הם לא בהכרח קובעים את היות האדם אמין ואיכותי.

הוא לא דיבר על האישיות שלה, הוא מת על דניאל

הוא אמר שדניאל הפכה אובססיבית, זו מילה קשה. שכל מה שהוא רצה לומר באמת זה שמפריע לו שהם בזוגיות מול הפרצוף שלו. זה מגעיל. בתור חבר, הוא צריך היה לפרגן, במיוחד שמדובר במשחק, והרבה מאד כסף עומדים על הכף, הוא צריך לחזק את איתן ולדחות קצת את הסיפוקים של עצמו שהם - פאן פאן פאן רק עם איתן והחברים. מה גם שבאותו יום הוא גם רץ לגב לספר לו שהחברים טינפו עליו. זה לא יפה ולא חברי.

הבא7

New member
צליל

לדעתי אורן עשה מה שהוא עשה בתום לב. ונניח שאני טועה והוא אכן התכוון לפגוע באיתן האם לא מגיע לו? איך את יכולה לשפוט את אורן ולא לומר מילת גנאי אחת על איתן שלא מרפה מאורן ובכל הזדמנות מנסה לקלקל לו אה, הבנתי כל עוד שאיתן מדבר סרות על אורטל הכל בסדר על דניאל? אוי ויי שלא יגלו את הפויילעשטיק שלה. מצטערת אבל כך זה מצטייר

שאפולי

New member
לגמרי../images/Emo45.gif

יש כזה עיוורון סביב דניאל ואיתן איתן כל הזמן עסוק באורטל- יצליח? לא יצליח? אמיתית? לא אמיתית? צוחק עליה בפני אורן וגם שאר החברים.. יאאלה שחרר- מצאת אהבה לא? תתעסק בה. איתן פטרון הוא חושב שדעתו היא הנכונה ושכולם צריכים לעמוד בסטנדרטים שהוא קובע.

poseidon111

Active member
מקבל את דברייך במלואם.אני אפילו לא ירדתי עליו

אף פעם.האנשים פה צריכים פשוט לשאול את עצמם: את מי מהגברים האלו,בהנחה שרק הם קיימים,הייתי משדך לאחותי.זה הכל. ולחדד את העניין-אני מעדיף צנון כל יום על קריזיונר שנהנה להשפיל את זוגתו.

ריף24

New member
זה שאיתן שכב עם קרן,כשדניאל כואבת-זה הגבר

שהיית רוצה לאחותך? תמוה ביותר! גב יכל לשכב עם קרן ובחר שלא, אולי כדי לא לפגוע בה. חח תקשיב מה שאמרת עכשיו באמת תמוה בעיני.

למעלה