עדכוני צהרים, יום 91

k7y

New member
עינב מבשלת כל יום, גם באמצע הלילה היא

מבשלת, עינב לא צריכה להעמיד פנים שהיא אוהבת לבשל, כי היא באמת אוהבת לבשל והיא מבשלת מכל הלב רואים את זה וגם יום אחד היא אמרה שהיא מאוד אוהבת לבשל וזה עושה לה כיף שהיא מבשלת. בשעות מאוחרות כמו 23:00 בלילה היא מבשלת לכווווווולם ספגטי או כל דבר אחר. ואינה היא סתם כלומניקית שבאה להראות את הפרצוף שלה ואת הגוף שלה וחוץ מזה שהיא מיותרת ורק מפריעה עם הצחוק הדבילי שלה והצרחות שלה.

ה ק ל פ ן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר הפורום: מי יעזוב השבוע את הווילה?

שאלת הסקר: מי יעזוב השבוע את הווילה? בחסות אתר המעריצים
לאון שנידרובסקי?
אינה ברוורמן?
יוני וינקל?
יוסי בובליל?
שחר בן דוד?
עינב בובליל?
איתי זיו?
שפרה קורנפלד? | | | | הצביעו עכשיו :: http://www.skarim.co.il/poll/talkkk/19240 | | | |

orkan

New member
מה קרה למה דוקא איתי מפריע?

לא מצליחה להבין את ההיגיון מאחרי שפע התגובות שקורא להוציא את איתי לי זה גורם לרצות לסמס לו עוד למרות שבמקור לא הקדשתי לו תשומת לב בבקשה הסבר

a10a

New member
טוב שהאח הגדול נזכר להגיד להם על המים..

אחרי 3 חודשים עוד שבועיים זה נגמר!! ליאון הוא הבן אדם שהכי מבזבזמים, למרות שהוא מצד שני חוסך כי הוא לא מתקלח...חחח אינה גם אין לה אלוהים במים...בסוויטה כשהיא יכלה להתקלח היא התקלחה 10 פעמיים ופתחה את הברז בלי להפסיק.. פה היא לא מנקה אז לפחות היא לא מבזבזת מים בשטיפה.. כל השאר פחות או יותר בסדר...

N o a m V

New member
קיבלו משימה

לא ממש הבנתי אבל הם צריכים לעשות מעין פרסומת לחיסכון במים

../images/Emo127.gif

לא נעים, אבל במצב הזה ששניים צריכים להיות מודחים, אני מעדיפה אותו על איתי.

ROTEM1113

New member
איזה שטויות!! אמנם רושם ראשוני שלי ממנו

היה שהוא אדיוט, אבל מיום ליום אני מתאהבת באישיות המקסימה שלו! ומעדיפה אותו על פני איתי הלא יעיל!! שתפקידו העיקרי הוא לנקות.. וקראתי מאמר בוואינט, שבמונית הכסף התגלתה חכמתם של חלקית מהדיירים- ובניהם היה יוני, שפרה הוא אמנם אדיש ומדבר לאט אך זה לא מוריד מהאינטלגנציה שלו! הוא חייב להישאר, הוא מדהים כבן אדם !

למעלה