עדכוני צהרים, יום 91

איתי הוא לא רק חלומה של כל אמא בישראל

אלא של כל עם ישראל. היה נהדר אם כולנו היינו יודעים להתנהג כמוהו. אז המדינה היתה נראית הרבה יותר טוב. ואיתי דווקא כן מעניין. אותי לפחות. זה שהוא אומר את מה שיש לו להגיד בצורה נעימה ולא עוקצנית ולא מתנשאת - לא אומר שהוא לא מביא עניין לתוכנית. למשל במשימת הריקוד הוא ביים מדהים וגם אהבתי אותו במונית הכסף ועוד. אז נכון שהוא לא בולט בדבר אחד מרכזי כמו שאר המשתתפים. הוא לאאומר על תקן הבדחן (יוסי), לא על תקן ה"פרחה" (עינב) לא על תקן הסנוביסטית (שפרה)( לא על תקן הילדון (לאון) לא על תקן הכוחני (שחר) וגם לא על תקן הפרובוקטיבית (אינה) . הוא לא בולט במשהו אחד - אבל במכלול הוא אדם מדהים ורק משום כך מגיע לו לזכות.

רותוש123

New member
הוא כל כך אפס, לא יודע לעמוד על שלו

נותן לכולם לרמוס אותו ולהיות פרייאר!!!! שילך לנקות בבית שלו, לא ירגישו בחסרונו זה בטוח.

מייליי

New member
כואב לי עלייך רותם !!!!!!!!

כשתגדלי ותשיגי לך בן זוג מאצ'ו שישלוט בך וישפיט אותך בבית לנקיונות ויתן לך להרגיש קטנה לעומתו , שלא ידאג לך ויפנק אותך רק אז תעריכי בחורים כמו איתייי . בנתיים את עוד קטנה וצריכה הרבה ללמוד מי טוב ומי לא . מי שווה ומי באמת אפס בחיים . כי גברים שמשקיעים ומפנקים ותורמים ודואגים הם רחוקים מלהיות אפס !!!! וזה לא נאמר מהתנשאות , אלא מנסיון חיים . השכלתי עם השנים לדעת כמה בחורים כמו איתיי הם אוצר בימנו !!!!

a10a

New member
בא לי לתת בוקס לשפרה ושחר!!

איך הם חושבים שהעצות להם טובות? מבקשים עצות מעשיות!!! מה זה לשתות את המים של הבריכה?? או לצחצח שיניים עם המים של הגילוח??? ממש מפגריםםםםםםםםםםםםםםםם יוסי מציע את העצות הכי טובות ואיתי מבין את זה!! יוסי הציע גם "כשתכלים שוטפים את הברז סוגרים"... זה נשמע יותר חכם מכל מה ששמעתי פה.. גם העצה עם הדלי בחוץ שכבר כתבתי למעלה זה נשמע טוב!!! מספיק עם השטויות של שחר ושפרה!!!!!!!!!!!!!

ה'אמת את צודקת-שחר ושפרה מציעים

הצעות די מטופשות עאק מתוחכמות ויוסי מציע הצעות ושניהם שוללים אותו על הסף בזלזול מרגיז.

הם נלחמים על כך שהרעיון שלהם יתפוס פוקוס

זו מלחמה לגיטימית , רק חבל שהרעיונות של יוסי אפקטיבים יותר.

a10a

New member
עכשיו שהם מתקנים זה קצת יותר נורמלי...

לקחת דלי ולהשתמש בו לכל הדברים בבית... לשטיפת כלים,ציחצוח שיניים,מקלחת,גילוח.. ככה זה יותר נורמלי.. בל כל השטויות לפני זה ממש מפגר!!!

a10a

New member
איכסס שפרה מציעה לשתות את הזיעה שנוטפת מהחולצ

מהחולצה שלה אחרי הריצה!! איזה מגעילההההההההההה

a10a

New member
זה באמת היה מפגר,אבל רק לזה אתה מעיר??

כבר שעה ששחר ושפרה מדברים שטויות ויוסי נותן את העצות הכי טובות!! ואף אחד לא מתייחס אליו ברצינות!! תפסי גם לחפש את המילים הכאילו לא טובים אצלו!!! הוא התכוון שמרוב שאין מים יצטרכו להשקות את העציצים עם פיפי.. זה מפגר אבל הוא הציע לפני זה דברים חכמים ולא הקשיבו לו אז הוא מנסה לרדת לרמה שלהם!

קמבילי

New member
לא מדויק

שפרה ויוסי - השכבה החזקה עינב, ליאון ואיתי - שכבת הביניים שחר, אינה ויוני - השכבה החלשה. המודחים ביום שלישי הם שחר, אינה, וברוך שפטרנו.

עינב בשכבה החזקה

ואני חוזר שוב ושוב לכל אלה שעדיין מאמינים שהקרב הוא בין שפרה ליוסי. אז תפנימו כבר- הקרב הוא בין עינב לשפרה.

קמבילי

New member
להרגשתי לא,

בקרוב נראה מי צדק. האהדה לעינב היא בגלל שהיא בתו של יוסי, אבל כלשעצמה אין לה ציבור אוהד ענקי כי תכלעס, יש להודות, היא חסרת חן. גם בתקופה שיוסי היה הפייבוריט שלי לא סבלתי את עינב, וכמוני יש רבים. לשפרה יש ציבור אוהדים ענק ולדעתי היא קרובה בהצבעות ליוסי. ככל שהשבועות חולפים הציבור שלה גדל, והוא יבוא לידי ביטוי בעיקר בגמר. מה שבטוח הוא שעינב הרחק מתחתיה, יחד עם ליאון ואיתי. לאיתי יש ציבור אוהדים שקט שלא בא לידי ביטוי בפורום, אבל יש סיכוי שהציבור הזה יעלה אותו לגמר. גם אני עברתי לאהוד את איתי ואסמס בשבילו.

3pac היחיד

New member
עינב ממש לא חסרת חן היא יפה

מאוד מצחיקה מרגשת וןמעבירה הצמון אמפטיה כל פעם שראיתי אותה בוכה על המסך זלגו לי דמעות

קמבילי

New member
לכל אחד שם היו רגעים טובים

אני אהבתי את הכישרון של עינב בחיקויים, אבל מזמן היא לא מראה אותו. אני לא אוהבת את הווכחנות שלה ואת טון הדיבור הגס; לעולם אי אפשר לדעת מתי היא תתפרץ עליך פתאום באיזה נביחה. ועוד כל מיני תכונות לא נעימות שלה שעושות לי בעכס.

לי אישית מפריע מאוד כשהיא מתנפלת על יוסי

אבל בלגרום לקהל להתרגש היא הכי טובה. גם מיוסי וגם משפרה. עינב נראה לי היחידה שגרמה לסערת רגשות אצל הקהל(ש"צ,חזני,וידוי האחרון שלה לגבי הליהוק). היא בידור להמונים,ולכן הקרב הוא בינה לשפרה. ושתיהן לא יתקרבו לפופולאריות של יוסי.

אתה אומרת את כל הדברים הללו על סמך תחושה

והרגשה אישית נטו, או שיש לך מידע שנסתר מעיניי הציבור?

קמבילי

New member
רק הרגשה.

הועלו לכאן כמה סקרים שבהם איתי, עינב וליאון צמודים זה לזה. ברור שאי אפשר להסתמך על הסקרים האלה, אבל הם חיזקו את הרגשתי.

למעלה