שלום רב
אני לא ממש מת על העבודה שלי,שהיא בשירות לקוחות,אבל זה מה יש. אני בתחום השירות בערך שנתיים כמעט והבנתי שאני אדם שאוהב יותר להקשיב לאנשים ולנתח את מה שהם אומרים לי מאשר שמתקשרים אליי וצורחים אליי כמו מטורף. פשוט אני קצת רגיש כזה לפעמים,דבר לא כל כך טוב בחיים הללו.
אני פאקינג בן 27 עוד כמה חודשים טובים,חמישה לכל היותר,ולא ממש מצאתי משהו שמושך אותי מספיק לעסוק בו בעתיד. לא היה לי מעולם "חלום" אמיתי,ג'וב שבאמת רציתי לעסוק בו...כל אלו אולי היו המצאות מן הראש מתוך לחץ של "לא יודע מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול".למדתי תקשורת בפתוחה ופרשתי כי לא ממש התאמצתי בלימודים לצערי,זה היה לפני יותר משנתיים וחצי ומאז לא עשיתי כלום עם עצמי.
בגדול אני מגדיר עצמי כאדם שאוהב לכתוב ולהביע את עצמו על הדף,עם לחץ לפעמים קשה לי להתמודד,יש לי מצבי רוח גם. עשיתי אבחון תעסוקתי שבו נאמר לי שאני אדם נעים שאוהב מסגרת,מסודר,בעל זיקה לתחום המחקרי,בעל אוזן לשפות. המקצועות שהומלצו לי הם בלשנות וכל הקשור לתרגום ותקשורת. בגדול אני רגיש לסביבה שלי מאוד,אוהב להביע את עצמי בכתב,אני לא מסתדר הכי עם מספרים בעולם כי זה התחום החלש אצלי לצערי. אני אוהב ארכיטקטורה ישנה,היסטוריה וכל מה שקשור לנוסטלגיה. המדף שלי רובו מלא בספרי היסטוריה.
כאשר הלכתי ללשכת התעסוקה לאבחון מקצועי אז אמרו לי שכדאי לי ללמוד משהו פשוט ברמה של קורס. הומלצו לי הנהלת חשבונות וניהול מחסן ממוחשב. עבדתי בתחום הלוגיסטיקה בעבר,היה נחמד ונחמד שהיה. השאלה מכל הדברים שכתבתי כאן מבחינה תעסוקתית מה מתאים לי..אשמח לתשובות