עובדים? אם כן, במה? אוהבים את העבודה?

AlabamaW0rley

New member

h a j b i

New member
נכון, החיים שלך יכולים להראות ככה

זה תלוי בך (לדעתי זה לא באמת חייב להיות ככה אבל זו לא הנקודה).
הנקודה היא שגם אם נגזר עלייך לחיות ככה, את יכולה לקבל על זה 8K ש"ח ואת יכולה לקבל על זה 20K ש"ח, את יכולה לעשות את זה במשרד ממוזג ואת יכולה לעשות את זה בחוץ בגשם ובחום, את יכולה לעשות את זה תוך כדי שאת עושה משהו שאת אוהבת או לפחות לא שונאת או להעביר את הזמן בלחטוף עלבונות מאחרים (יש עבודות שנראה שזה כל מה שעושים בהן).

את בחורה צעירה, בלי לזלזל, את לא באמת יודעת על מה את מדברת. החיים שלך לא ייראו ככה אם תדאגי שלא ייראו ככה

עובדת בבית ילדים בקיבוץ...

ואני הכי נהנת בעולם! עבדתי בדברים כל כך מבאסים עד שהגעתי לעבוד במה שאני עובדת. וממש כיף לי, הצחוק שהילדים צוחקים,שהם באים ומנשקים ומחבקים ככה סתם,אני נהנת,אפילו מלהחליף להם אני נהנת

אבל זה עבודה מאוד לחוצה,ולא קלה בכלל....

אז יש לזה יתרונות וחסרונות,אומנם יותר יתרונות..אבל עדיין

מתחילה בשבוע הבא, אבל...

לפני חצי שנה סיימתי את המועדפת שלי, במשתלה שמייצאת לחו"ל. נכון שזה נשמע ממש חביב? אז זה לא.

אחרי זה עבדתי בקייטנה, והיה לי ממש כיף. באופן כללי, כל עבודה שמאפשרת לי להתנהג כמו ילדה וזה נראה לגיטימי- אני אוהבת

Purple Mushroom

New member
כן. תמיד.

עובד במשרד רואי חשבון.
מקווה שבעתיד אחזור למלצרות.
את כל העבודות שלי (שבתעסוקה נתמכת) כנראה אוהב או אהבתי
.

Purple Mushroom

New member
כן. באמת.

אם תקראי את הבלוג שלי, בדצמבר 2010, תראי שהייתי מאוד מאושר מהעבודה שם, בתל אביב.
תלוי מאוד בקשר האהבה עם הבוס\ית
.

15 שנים באותו החור ויש ימים שדווקא בא לי ללכת לעבודה אבל לאחרונה עם הבוס המגעיל שלי אני הולך לעבודה רק בגלל שיש לי משכנתא על הראש ואני לא יכול להרשות לעצמי להתפטר ולקוות שאולי ככה בטעות אני ישר מוצא עבודה שווה יותר ..

בגדול אני טכנאי שרות (עובד בחוץ אצל לקוחות) של מדפסות ופקסים\משולבים של ברדר ,סמסונג ,זירוקס ,אפסון ודרעקסמרק (למרות שעל המדבקה היצרן רשם בטעות לקסמארק
)

AlabamaW0rley

New member
אנצל את ההזדמנות להגיד היי

היות ואני קוראת פה לרוב ומגיבה לעיתים רחוקות...
אז, היי!
עובדת כמהנדסת תוכנה בחצי משרה (החצי השני הולך על לימודים...) ואוהבת את העבודה הזו, במיוחד בתקופה הנוכחית.

golan2072

New member
שהייתי בגילאי 20 עבדתי בכמה עבודות...

(הגעתי מהראשי; בן 30)

עבדתי בעבודות מזדמנות (ניקיונות, גזם וכו') פה ושם מגיל 15-16 בערך
עבדתי בשירות לקוחות של חברת "הוט"
עבדתי (ואני עדיין עובד) כעצמאי בתרגומים וסיכומים עבור סטודנטים
עבדתי כפרילאנסר בכתיבה
ועכשיו (גיל 30) אני עובד באופן זמני כחונך במעבדת מחשבים באוניברסיטת תל-אביב (בניין נפתלי)

אהלן, הגעתי מהראשי

אני בת 23 עוד מעט ועובדת במשרה בתחום הייבוא-ייצוא בחברת שילוח ידועה.
עבודה משרדית ברובה ולדעתי התחום מאוד מעניין ותרם לי באופן אישי לידע הכללי (למשל בנושא מסחר בינלאומי, עבודה עם מכסים בארץ ובחו"ל וכד')

super pippo07

New member
שלום רב

אני לא ממש מת על העבודה שלי,שהיא בשירות לקוחות,אבל זה מה יש. אני בתחום השירות בערך שנתיים כמעט והבנתי שאני אדם שאוהב יותר להקשיב לאנשים ולנתח את מה שהם אומרים לי מאשר שמתקשרים אליי וצורחים אליי כמו מטורף. פשוט אני קצת רגיש כזה לפעמים,דבר לא כל כך טוב בחיים הללו.

אני פאקינג בן 27 עוד כמה חודשים טובים,חמישה לכל היותר,ולא ממש מצאתי משהו שמושך אותי מספיק לעסוק בו בעתיד. לא היה לי מעולם "חלום" אמיתי,ג'וב שבאמת רציתי לעסוק בו...כל אלו אולי היו המצאות מן הראש מתוך לחץ של "לא יודע מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול".למדתי תקשורת בפתוחה ופרשתי כי לא ממש התאמצתי בלימודים לצערי,זה היה לפני יותר משנתיים וחצי ומאז לא עשיתי כלום עם עצמי.

בגדול אני מגדיר עצמי כאדם שאוהב לכתוב ולהביע את עצמו על הדף,עם לחץ לפעמים קשה לי להתמודד,יש לי מצבי רוח גם. עשיתי אבחון תעסוקתי שבו נאמר לי שאני אדם נעים שאוהב מסגרת,מסודר,בעל זיקה לתחום המחקרי,בעל אוזן לשפות. המקצועות שהומלצו לי הם בלשנות וכל הקשור לתרגום ותקשורת. בגדול אני רגיש לסביבה שלי מאוד,אוהב להביע את עצמי בכתב,אני לא מסתדר הכי עם מספרים בעולם כי זה התחום החלש אצלי לצערי. אני אוהב ארכיטקטורה ישנה,היסטוריה וכל מה שקשור לנוסטלגיה. המדף שלי רובו מלא בספרי היסטוריה.

כאשר הלכתי ללשכת התעסוקה לאבחון מקצועי אז אמרו לי שכדאי לי ללמוד משהו פשוט ברמה של קורס. הומלצו לי הנהלת חשבונות וניהול מחסן ממוחשב. עבדתי בתחום הלוגיסטיקה בעבר,היה נחמד ונחמד שהיה. השאלה מכל הדברים שכתבתי כאן מבחינה תעסוקתית מה מתאים לי..אשמח לתשובות

למעלה