עובד סוציאלי מתארח ב
אנשים

meytar

New member
כשתחזרי נוכל לדבר גם על הבדיקה הזאת../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

(הכוונה לבדיקה שעושים אצל רופא אף-אוזן-גרון, נכון? לא לצילום רנטגן..) בכל אופן שיהיה בהצלחה בשאר הבדיקות ובחזרה לעבודה!

Digi Lista

New member
כן,באמת מזמן לא דיברנו על בדיקות ומחלות../images/Emo3.gif

אני אשתף בפירוט גם על בדיקות הרנטגן הכפולות ביום שני ובטח גם בשאר הדברים...דווקא היום הבדיקה הייתה קצרה מאוד,ישר הפנייה לצילום וכדורים...אבל הכי קטע שאנחנו משפחה של פראיירים-משלמים שנתיים על קופת חולים כשהייתי בשירות לאומי ולא צריכה לשלם ועכשיו בגלל שסיימתי שנתיים שירות(צבאי/לאומי זה לא חשוב) מגיעה לי שנה חינם אבל אנחנו כבר שילמנו את הרוב מראש(ולא ממש רוצים להחזיר לנו את הכסף,מקסימום משלב מסויים יבטלו ויחדשו לי את השירות בקופת חולים ואז הוא יהיה בחינם),אין ספק שפראייריות זו כנראה תכונה משפחתית

meytar

New member
תמיד זה ככה...

אבא שלי תמיד היה מתעצבן כשאני מסרבת ללכת למיון, ואז כשאני מסכימה זה תמיד בערב-חג/יום שבת/משהו כזה ואנחנו נוסעים בלי הפנייה וצריכים לשלם הרבה כסף. (למרות שעכשיו אנחנו כבר לא צריכים לשלם על מיון נראה לי, כי אני נחשבת חולה אונקולוגית או משהו כזה). בכל אופן בכל מה שקשור במערכת הבריאות בישראל, תמיד דופקים את החולים. כל יום מתפרסמות כתבות על מקרים מזעזעים..

Digi Lista

New member
כלומר יש לך חופשי-שנתי במיון../images/Emo3.gif

נו,מי אמר שלא שווה לך
עצוב שאנשים מגיעים למיון וצריכים לשלם על הטיפול,ככה זה גם עם הזקן שנפגע משודדים לא מזמן ועוד חייבו אותו לשלם על הטיפולים,אין גבולות לחוסר האנושיות,לשמחתי עכשיו שינו את ההליך הזה(לפחות אומרים ששינו,בארץ גם זה לא תמיד נכון)ולא יחייבו את הזקן וכאלה שבמצבו לשלם עבור טיפול חירום במיון...ובאמת כול כך לא לעניין שפוגעים בחולים או באזרחים באופן כללי אם זה בתחומי הבריאות,הרווחה וכמובן החינוך,מי שבדרגים הגבוהים נהנה והאחרים בכלל לא נחשבים,וזה לא שלא משלמים מיסים למדינה,מדינה שמתנהגת ככה לאזרחים לא עושה לעצמה יחסי ציבור טובים.

meytar

New member
הכי שווה שישXD

אם כי גם ההורים שלי נאלצו להאבק לקבל כיסוי לבדיקת דם שעולה 700 שקל, בסוף הם הצליחו. כן, אוף, זה כלכך מעצבן אותי כל העניין הזה של התקציבים>< מעצבן גם שיש הבדל גדול בין בתי חולים בפריפריה לבתי חולים במרכז. למשל ששניידר מקבל המון תרומות והוא נראה כמו בית מלון, ומקומות אחרים שהרבה יותר זקוקים לתרומות לא מקבלים. לדוגמא השרשור בפורום 741, שחברה גדולה מתכננת לעשות שיפוצים בכל מוסדות בארץ, והמקום הראשון זה שניידר- שהכי פחות זקוק לכך. בעע

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

ואני תמיד טענתי שאני דמות לא חינוכית לחלוטין
...

אוי ואבוי גם לי עשו סי טי פעם

והחמור הנוראי הביאו לי לשתות אותו ככה עם קש,זה היה נוראי יותר מהכאב ראש
ותודה רבה ששיתפת זה היה נורא מענין

meytar

New member
../images/Emo23.gifחח חמודים כולכם!../images/Emo24.gif

עשו לי הרבה פעמים סי.טי, אבל תמיד זה היה לריאות ואז רק הזריקו לי יוד. הקטע שכמה זמן אחרי ששתיתי את החומר הזה הלכנו לאחות בגלל הבחילה, והיא כזה "כן, זה אחת מתופעות הלוואי..." כאילו, טוב שנזכרת להגיד !! למה עשו לך סי.טי? (אם בא לך לשתף...:)

אממ הינו באוטו אני אמא ו-2 אחיות

חחחח,זה קרה מהר, פתאום בא מימין איזה אידיוט שעבר באדום והתנגש במכונית,וראיתי הכל לבן
חח כן כמו בסרטים לפני שהולכים למות(אגב לא ידעתי שזה באמת ככה
) והיה לי פלאשבק מוזר ואני מתעוררת ורואה מה קרה ואיה זה כאב
כי הוא התנגש בול איפה שאני ישבתי,אבל הכול מאחורינו עכשיו
ואל תשבחו לחגור חגורות!

meytar

New member
הא, פאק!

ורגע, לא נפגעת? או נפגעת קל? גם אני עברתי תאונת דרכים בכיתה ו', אבל די קלה. נסעתי על אופניים עם הכיתה ואוטו התנגש בי. אבל לא קרה כלום חוץ מזה שהרגל שלי נשברה ושהייתי צריכה לסתובב כמה חודשים טובים עם חצי פרצוף נפוח וחייזרי בטירוף.

חחח../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif,ולא יודעת מה המידה

שבה נפגעתי,אבל לא יכולתי לשים גבס כי זאת היתה פגיעה באגן אז הלכתי עם הליכון במשך כל החופש הגדול,חבל שלא בזמן הבי"ס

למעלה