עובד סוציאלי מתארח ב
אנשים

meytar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

לא התכוונתי מה המידה מבחינת ההגדרה, אלא פשוט מה הייתה הפציעה שלך, שדיברת על זה כאילו זה לא היה משהו קשה... ותאכלס לדעתי עדיף בזמן החופש. אומנם מפסידים את כל הדברים המגניבים שחברים שלך עושים (הניתוח שלי היה שבועיים לפני החופש הגדול, אז הפסדתי הרבה לימודים אבל גם הרבה טיולים וכאלה מהחופש.) אבל זה מונע ממך את כל הטרטורים בכל בית ספר עם הליכון (אצלי אחרי התאונה זה היה עם הקביים וזה היה ממש מעצבן.) או שאם זה היה קורה בזמן הלימודים בכלל לא היית באה לבית ספר? ואצלי זה לא היה נורא. הפוך, היה לי מזל ענקי. רכבתי בלי קסדה ואם המכה הייתה כמה סנטימטרים הצידה הייתי יכולה לקבל פגיעה קשה בראש.

meytar

New member
האמת שיצא לי לרכב מעט מאוד על אופניים מאז...

לא כי יש לי טראומה או משהו, סתם כי לא יצא... אבל האמת היא שבפעמים הבודדות שיצא לי לרכב מאז (בכמה ימי כיפור), לא רכבתי עם קסדה

Digi Lista

New member
את מתגרה בגורל../images/Emo195.gif

למה את עושה את זה לעצמך?לא עברת מספיק?...כלומר אני לא יודעת איך הייתי מגיבה במקומך אני לא בדיוק קנה מידה כי בקושי רכבתי על אופנים 3 פעמים כול חיי(אחת עם גלגלי עזר כשהייתי קטנה,אחר כך לפני איזה 10 שנים אצל חברים וגם רק בתוך הבית שלהם והפעם האחרונה הייתה לפני חודשיים בערך על האופניים הטיפוליות הגדולות של הילדים בבית ספר כשלצידי רוכב ילד על האופניים הטיפוליות הקטנות ולדעתי זה לא ממש נחשב כי אלה אופניים מאוד מאוד בטוחים בהם אני קשורה בכמה חגורות ועשינו רק סיבובים בתוך הבית ספר שהוא פצפון) אבל אם כבר עברת תאונה לא היית אמורה להפנים את הלקח ולהיזהר יותר בעתיד?כמובן שאת לא היחידה שעושה דברים שכבר הוכיחו עצמם כמסוכנים ללא אמצעי הזהירות ועדיין אומרים ש"עיוור לא נופל פעמיים לאותו הבור" אני חושבת שזה אמור גם במקרה שלך מה עם רכיבה בטוחה של קסדה+מגיני ברכיים+מגיני מרפקים+האורות הזוהרים בחושך...אני נשמעת סבתא אז רק תיזהרי ותשמרי על עצמך,את יקרה לנו

אוי ואבוי!חחח את נורמלית?!

ואני בכלל לא היתי באה לבי"ס אני היתי חולה אני צריכה לנוח
אני שמחה שאת בסדר!ותזהרי זה לא מצחיק

meytar

New member
../images/Emo24.gif אתן צודקות בקשר לעניין הקסדה...

אבל נראה לי שפשוט זה לא היה בתודעה שלי אז כשנסעתי על אופניים שוב.. כלומר לא זכרתי בכלל את העניין הזה של החשש לפגיעת ראש, כי דברים קורים ועוברים ואחר כך כבר כמעט לא מדברים עליהם, רק עכשיו השרשור הזה הזכיר לי את זה... זה לא שחשבתי "לשים קסדה או לא?" ואמרתי "לא, זה מציק ומכוער, אני אקח את הסיכון." נאמ, מקווה שאני מובנת

Digi Lista

New member
יש משפט "בשביל להיות יפים צריך לסבול"

פה דווקא נשמע שהמשפט הולך הפוך...

meytar

New member
זה כלכך נכון../images/Emo7.gif

אם הבנתי נכון למה התכוונת..

Digi Lista

New member
איזה מפחיד../images/Emo2.gif

היית כול כך קרובה למוות,זה קצת לא נתפס...מה עוד את זוכרת מהאור הלבן ומהרגעים האלו?איך היה בתהליך השיקום?...

חח תני לי להזכר../images/Emo6.gif

ממ את לא הולכת להאמין לי אבל ממש היה לי פלאשבק וראיתי את כל היום עובר עלי מהתחלה ממש כמו חלום כזה
ואמ..זה לא היה ממש תהליך שיקום רק נחתי 4 ימים בבית-חולים וחיברו לי אינפוזיה אבל היה טוב נורא נהניתי בבית-חולים
האחיות שם נחמדות חוץ מאחת נוראית שגרמה לאחותי לבכות

Digi Lista

New member
אני דווקא מאמינה../images/Emo13.gif

יש לדעתי סיבות שבהמון מקומות מראים ומתארים חוויות דומות כשעוברים תאונות ונמצאים בסכנה,לכן אני מאמינה לחלוטין שאם זה מה שאת אומרת שהרגשת זה מה שהיה,זאת נראית לי הרגשה מיסטית מיוחדת במינה,אני אשמע קצת פסיכית אם אומר שמעניין אותי לחוות אותה בעצמי אבל זה לגמרי מרתק כול ענייני המוות,החיים ולהיות בתרדמת שעד עכשיו לא ברור מה קורה שם המון פעמים...שמחה שיצאת מיזה... למה האחות גרמה לאחותך לבכות? מזל שרק 4 ימים ואינפוזיה...

חחח היא צעקה עליה!../images/Emo6.gif

מסכנה היא רצתה לשבת על הכורסא והאחות החצופה ממש צרחה עליה
ואח שלי מת מצחוק הוא נהנה מכל ההצגה שהלכה שם

meytar

New member
אחיות יכולות להיות דבר ממש רע><

אם כי יש גם המון שממש נחמדות... טוב, בעצם ככה זה בכל דבר
ממש מזל שזה נגמר ככה! ספרי לי ממה נהנת בבית חולים?
(אני יכולה להתחבר למשפט הזה..יכולים להיות דברים ממש מגניבים בבית חולים)

למעלה