עובד סוציאלי מתארח ב
אנשים

Digi Lista

New member
מרגע לרגע אני תוהה אם אנחנו צריכים לשנות

את שם הפורום למשהו בסגנון "חולים ונהנים"... מצד שני תמשיכו,דווקא נחמד לקרוא ולדעת על חברי הפורום יותר(גם את ה21 עמודים...אני עכשיו בדיוק קוראת את האחרון אחרי הפסקה של כמה ימים...)

meytar

New member
חח, זה הפך ל21?XD

אני אישית ממש אוהבת לדבר על מחלות (לא היה קשה לפספס, הא?
) אבל הקטע שכשמדברים על זה ברוח כזו כמו כאן, זה ממש מקל על כל ההתמדות.. גם אם זה דברים שקרו בעבר, זה עדיין בפנים, וחשוב לדבר על זה, וכשמדברים על זה ככה זה מפחית את השליליות שבזה..[=

Digi Lista

New member
מסכימה לגמרי ושמחה שאת חושבת ככה../images/Emo13.gif

אם יש דברים שמקילים על אנשים התמודדויות שונות בכול תחום באשר הוא רצוי לעודד את העניין,משמח לשמוע שזה מה שאת מרגישה
וזה לא 21,זה אולי שבע בום

meytar

New member
באמת שיחקנו את זה שם הרבה!XD

פעם מישהי הציעה שנשחק 1 בום. זה ממש משעשע "בום" "בום" "בום" XDD וכן, ממש כיף לי לדבר איתכם.. ותראי איזה "שרשור בוקר" נחמד יצא לנו כאן!

Digi Lista

New member
בום,בום,בום../images/Emo3.gif

האמת שיש שלב בשבע בום שמגיעים לשבעים ואז זה אמור להיות משהו נוסח "ים ואחת" עד שמגיעים ל77 וזה רק "ים בום"...אבל 1 בום נשמע מצחיק יותר
גם לנו כיף לדבר איתך,אכן שרשור בוקר(לי זה לא בדיוק בוקר,לא ממש ישנתי גם הלילה בגלל השיעולים וכשנרדמתי ב4 בערך התעוררתי סופית ב5...) כיאה לפורום שלנו-הזוי אך מלא שמחת חיים

meytar

New member
יש משחקים כלכך מטומטמים שהם פשוט אדירים...

אתמול שיחקתי עם חברות שלי את משחק האסוציאציות, ואני לא יודעת להסביר איך זה קרה, אבל הגענו ממש למצבים שהתפקענו מצחוק. גם משעשע לראות איך תמיד מגיעים שוב לאותן אסוציאציות. אם ישנת רק שעה אחת בלילה אני בכלל מבינה את המצב רוח שלךXD ואם כבר דיברנו על דברים הזויים, ראיתי שלשום את הסרט "מעבר ליקום", שמבוסס על שירים של הביטלס. הזוי לגמרי... ממליצה לכם ללכת לראות אותו[=

ואו את צוחקת?../images/Emo99.gif

היה לי מיטה 24 שעות שאני יכולה פשוט לקפוץ לשם מתי שבא לי,ואפשר היה גם לכסות בוילון,חדר עם מחשבים+משחקים מגניבים כאלה שלא מייצרים יותר,מישהי נחמדה הביאה לי עד למיטה וידאו,והביאו לי מהבית קלטת שהקלטתי(וזה היה ממש קקה באותו יום של התאונה היה חלק ב' של פרק!!
),היה שם פינת ליטוף
היה שם חדר שמישהי לימדה כל יום איך להכין דברים כזה מצמר,היה שם גם באותו מקום משחקייה(חחח מה) וטלויזיה עם נילס. והביאו לי ליצנית
בהתחלה היה לי פרצוף כזה ":|" אבל חחח היא ממש הצחיקה אותי היה כיף אני רוצה לחזור לשם

meytar

New member
רוצה לחזור לשם?..

טוב, אם את ממש רוצה, תמיד אפשר לארגן איזו "תאונה" או נפילה "מקרית" מאיזה צוק...(;

למעלה