עודכנו הסכמים בת"א!!!

Trollet

New member
ואני נתקעתי עם 730.37

מי היה מאמין שהייתי עם 738.35 .. איזו אכזבה.. זה ממש לא הוגן .. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו.. אבל הכל עובר.. בהצלחה לכולם ושתהיה לכם קבלה מהירה והרבה התלבטויות (נעימות!)

mmm wondering

New member
אני מצבי הרבה יותר קריטי ממך

אל תדאגי מ 732.9 ירדתי ל 725.74 הלך עלי

Trollet

New member
מממ עכשיו אני דואגת בשביל שתינו :)

אלו באמת רגעים קשים..אבל ודיעה בואי נחכה עד מחר ונראה מה יקרה.. אני יוצאת לטיול קצר בכפר.. קצת לרענן.. פשוט תנסי להתעלם מהמצב והלחץ יפחת..

NikeMan86

New member
ואי כמה ירד הסכם../images/Emo2.gif

ירדתי מ 753 ל 734 איזה התעללות...למרות שלא כל כך משנה כי אני מעדיף ללמוד בטכניון. בהצלחה לכולכם חבר"ה

יוסי n

New member
ולחשוב שפעם מישהו אמר לי שמו"ר...

יכול רק להעלות. לא ייאמן. באמת השם ישמו"ר...

kontsy

New member
עדיין, 734 זה לא רע בכלל...

לפחות אני מקווה... סתם סקרנות - איזה ציונים מטורפים צריך בשביל 753?

NikeMan86

New member
ודאי שהסכם עוד ירד אין צורך לדאגה:)

בגרות שלי 11.3 ופסיכו 776 וכמובן בהצלחה

dorin276

New member
../images/Emo13.gif מרשים!

אם כך, היית ממש צנוע כשנפגשנו במרק"ם
בהצלחה!! אני משערת שאתה בתקופת הבחינות עכשיו... אז בהצלחה גם לרגל סיום התואר המתקרב

ohad60

New member
ומה לשנה הבאה????../images/Emo5.gif

אם אלו הסכמים השנה ונגיד שהם יירדו בכמה נק' מה יהיה שנה הבאה????? זה כבר מטורף לגמרי סכם קבלה של 730-735 מה נסגר???? בהההההההההההה אני הולך ללמוד בביירות שמעתי שיש שם ירידת סכמים רצינית......

סיון87

New member
שונאת אותם שונאת אותם שונאת אותם

איך זה שהמו"ר שלי מעל הממוצע ועדיין הוריד לי!?!? (אמנם בחצי נקודה אבל בכ"ז..) אין מצב שהסכם ירד ב9 נקודות, נכון? היקום משדר לי לחשוב שוב מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה הלוואי והייתי בטוחה ב100% כמו חלק מהאנשים פה אוף בא לי למשוך בזקן של נסראללה

morancho1

New member
אני מאוד מאמינה בך..

ועם כל הקושי של התקופה הזאת, וחוסר הוודאות שבה, אל תשכחי לשנייה מי שאת, כמה שראייתך רחבה וליבך טוב וכמו שאמרתי לך בעבר- אם את לא תהיי רופאה אז מי כן יהיה... אני בטוחה שהסכם יירד אין סיכוי שהוא יישאר כל כך גבוה, זאת הייתה קפיצה גבוהה מדי, אפילו בשבילם. וגם אם לא נלמד יחד בתל אביב אולי נוכל להיות "שותפות מרחוק", אין מצב שהמראיינים יוכלו ל"פספס" אותך!! נתראה בקורס בפיזיקה..אני כבר לא יכולה לחכות.... אה, ואם תראי את הזקן של נסראללה תמשכי אותו גם בשבילי:)

סיון87

New member
תודה מורני

איזה כיף שיש על מי להשען.. אתמול יצאתי לבלות, שכחתי מהבעסה והחלטתי שמה שיהיה- יהיה! גם אם זה לא בדיוק מה שתכננתי לעצמי, זה מה שיוביל אותי לדרך שיהיה לי בה הכי טוב... peace man

סיון87

New member
אופטימיות זה טוב

אבל לא להגזים.. אין לי סיכוי ריאלי, לפחות לא באת"א.. מקווה לטוב ואושרית, אני סומכת עליך שתתכונני למו"ר קצת יותר ממני!!

למעלה