עוד על סחיטה רגשית

SaraGubits

New member
ראשית כל לא עירערתי על יהדותך ח"ו

התכוונתי 'רוסיה' בתור אחת אזרחית רוסיה שגרה ברוסיה, כמו שהרבה יהודים שגרים באמריקה יגידו על עצמם 'אמריקאים' לגבי הספרות הקלאסית, אני מודעת לזה האם את מכירה את הסיפור של היידי בת ההרים? איך שקלארה התרפאה כאשר הלכה להרים אצל סבא של היידי משהייה באוויר ההרים הצח ושתית חלב עיזים שרעו בדשא(שכמובן לא היה מפוסטר) בזמנים האלו האנשים גרו בלי הגיינה. לא התרחצו בתור עקרון (מלכת אנגליה אמרה בגאווה: אני מתרחצת המון פעמים: פעמיים בשנה בין אם צריך ובין אם לא צריך) האנשים אכלו בעיקר בשר או דג או גבינה מעושנים שהיה תלוי בארובה שלהם. לא היה להם פירות וירקות טריים, וכמובן לשכוח מחלב טרי. ברחובות זרם הביוב בצידי הדרכים. מובן שבתנאים האלו האנשים מתו השיפור וההפחתה בתמותה לא בגלל נפלאות הרפואה המודרנית, אלא בגלל שיפור התזונה והנקיון

Kalla

New member
אני אוהבת טיעונים הגיוניים.

לא טענתי לרגע שאוויר צח, צמחי מרפא וכו' אינם טובים לבריאות. כאמור, איני נגד רפואה טבעית, הומאופתיה וכו' - אני משתמשת בהם והם עוזרים בחלק מהמקרים שהרפואה הקונבנציונלית לא עוזרת, אך בהחלט יש גם לא פחות מקרים הפוכים. כשאני מדברת על הספרות הקלאסית, אני לא מדברת על העניים שחיו בעיר עם ביוב פתוח וכו', אלא על אחוזות כפריות ועל אנשים עשירים, שאכלו אוכל איכותי ומשרתים ניקו להם את הבית. גם ביניהם היו המוני חולים ומתים כתוצאה מ לידה ומחלות הכי פשוטות שהיום מרפאים אותן בקלות. ברור שגם הרפואה של היום רחוקה משלמות. בכל מקצוע יש שרלטנים, פושעים וסתם אנשי מקצוע גרועים וברור שחסר עוד המון ידע. אני עם ראש פתוח. בכל בעיה אני אנסה טיפול שעוזר, בין אם הוא אלטרנטיבי, קונבנציונלי או בכלל וודו. לעומת זאת את פוסלת באופן קיצוני כל דבר מודרני, מאשימה את הרפואה הקונבנציונלית ברצח מכוון של תינוקות, ילדים ואנשים, בונה קונספירציות בינלאומיות ומה לא. כשאת מדברת איתי במונחים כאלה, לא נותר לי אלא לאחל לך הרבה בריאות כי הסכמה בינינו אין ולא תהיה.

SaraGubits

New member
נשות העשירים לבשו מחוכים

שעיוותו להן את האגן שגרם ללידות להיות מסוכנות. העשירים בעבר היו שמנים והעניים רזים. העניים עבדו למוות. אפילו העשירים לא התרחצו ולא היתה מודעות להגיינה. יש תועלת ברפואה המודרנית לגבי תאונות ופגיעות פיזיות, אבל לגבי עידוד בריאות אני מטילה בכך ספק. אינך חייבת להסכים איתי, ואת בוודאי מתנגדת בכל תוקף למה שאמרתי. אבל עלי לציין שבעוד 20 שנה יצוצו הסקנדלים לגבי ההשתקות לגבי הסרטן, החיסונים, הפלואוריד והסתימות הכספית שבפינו, ואפילו בעיתונות, ואז תזכרי בפורום הזה ומה שדיברנו...

Cat79

New member
שמעי סיפור

אמא שלי ידעה שיש לה סרטן בריאות מסיגריות. היא הייתה יורקת דם. לא פעם אחותי תפסה אותה. מרגע הגילוי האישי שלה (שכמובן לא שיתפה אותנו בזה), היא התחילה לעשות מניפולציות שרק אחרי מותה עשינו אחד ועוד אחד. אני אז יצאתי עם בעלי לעתיד ולפני הגילוי של אמא שלי היא התנגדה לקשר (שהרי יש לו בעיות פוריות) ואחרי הגילוי היא פנתה אליו (רק לאחרונה הוא התוודה) והתחילה לשטוף לו את המח לגבי זה שאנחנו כבר יוצאים שנה והתפנתה הדירה של סבתא ואם אנחנו רוצים לעבור לגור שם כדאי שנתחתן, היא אפילו לקחה אותו לראות טבעות אירוסין. חדשיים אחרי החתונה היא התאשפזה וחדשיים אחרי היא נפטרה. כל תקופת האשפוז היא חזרה וביקשה שנתחיל בטיפולים, איימה עלינו בדיוק באותם מילים שאם לא נביא ילד היא תמות יותר מהר ובינתיים גם עישנה עוד סיגריה ואז היא הייתה מתחילה לבכות שהיא חיה עד היום רק בשביל לקבל נכד בקיצור שטפה לנו את המח. לא עזרו התירוצים כמו "אבל אמא את לא יכולה להיות איתו 24 שעות" ואז היא הייתה אומרת שכן, שהיא תפסיק לעבוד, הכל בשביל נכד. בשלבים הסופיים של המחלה כבר נלחצנו והגעתי למצב שקבעתי תור אצל הרופא רק לשיחת ייעוץ, שנאתי את עצמי על כך, אבל לא טרחתי בכלל ללכת, זה יותר חזק ממני, אני לא רוצה ילדים. היום אני אומרת שהיא הבטיחה ולא קיימה, היא לא כאן כדי לטפל בנכד שאין לה.

סתםבחור

New member
נו באמת

אסור להיכנע לסחטנות הרגשית הזו. אני אישית מעדיף לשקר במקרה כזה. מבחינתי שקר הוא תגובה הולמת לסחטנות כזו. "כן, אמא, עובדים על זה" זהו. אל תכנעי ודעי לך שסרטן הערמונית נחשב לשכיח ובר טיפול.

marish

New member
יודעת

וזאת התקווה. אבל הסטטיסטיקה לא משפיעה על החרדה הסוביקטיבית של אבא שלי מפני המוות.

marish

New member
~אנחה~

הרצון הזה לחיות דרך הילדים פשוט מעביר אנשים על דעתם. מצד שני, אדם חולה לפעמים מעדיף להאחז בדברים שנראים לא הגיוניים בעליל לאדם בריא.

QueenOfMagic

New member
אוח..סחיטות נפשיות

את יודעת לא תמיד ההורה צריך לגסוס כדי לסחוט נפשית. אצלי האמא שלי סוחטת אותי באימרות כגון :"אני רוצה לראות את הנכדים שלי ממך לפני שאני אמות". אני בדך כלל מתעלמת וכמו שאמרו לפניי הם אנשים מבוגרים שאחראיים על ההתנהגות של עצמם. ואין להם כל זכות בכלל להתערב בנושא הזה - שאחרי הכל ילד זה דבר תמידי ואחרי הכל רק את תגדלי אותו. אומנם אני הייתי משקרת למען שיהיה להם למה "לחיות".. כמו זה בטיפול ...וזהו..

karnity

New member
היי marish...

שוב ושוב אני קוראת את הדברים שכתבת... ואני אפילו לא מסוגלת לדמיין את מצבך הסבוך והקשה כל כך מבחינה רגשית... כאילו לא די בהתמודדות הפרטית שלך מול מחלות ההורים אלא את צריכה "לספק" איזושהי תרופת פלא... והיא צאצא! כבר דיברו כאן על סחיטה רגשית ואני מכירה את הסחיטה הזו בזעיר אנפין... זה מרתיח... ! אני חושבת שהורים/סבים/סבתות שמפעילים את הסחיטה הזו פשוט לא תופסים שאת קיימת בעולם הזה לא למענם! הם תופסים אותך כשלוחה ישירה שלהם ולכן מרשים לעצמם לדרוש ממך... היי חזקה ולכי בדרכך שלך ללא רגשות אשמה!!! כלי הנשק שמופעלים נגדך לא הוגנים... עמדי מולם בעוז! מאחלת לך ולכל בני משפחתך בריאות!!!!

SaraGubits

New member
יש לי קצת מידע לגבי הסרטן

רק היום מצאתי באתר של רפואה אלטרנטיבית שהרבה פעמים סרטן הערמונית קשור לשתיית מים מופלרים. אם גם אמא שלך וגם אבא שלך קיבלו סרטן, זה יכול להיות ששניהם נחשפים למשהו שמסרטן. זה יכול להיות מסתימות כספית בשיניים או טיפולי שורש. אחרי שמסלקים את הסיבות, ועושים אמבטיות עם בוץ של ים המלח, לקיחת הרבה וויטמינים , שתיית מים נקיים, לאכול הרבה עלי כוסברה הסרטן עובר

משוש30

New member
מדברים על מדליות? הנה מצאת תרופה

לסרטן! כוסברה! ישר לויצמן הפורום הזה ממש מלא פסאודו-מדעניות פרות טורפות, סרטן שמרפאים בכוסברה...אני כבר לא יכולה לחכות לפנינה הבאה

משוש30

New member
לא תכוונתי לפורום הזה אלכן אלא

דווקא יותר לטרוליות אבל מה לעשות שהפנינים הופיעו דווקא כאן. לא להיעלב

שחרתום

New member
משוש...זה עניין רציני אני ממש לא

מבין למה את צוחקת יש הוכחות מדעיות שכוסברה מרפאת סרטן אבל רק אם לוקחים קודם את הכוסברה ומנענעים מתחת לבית שחי שלוש פעמים.

SaraGubits

New member
הטיפול הקונוונצומאלי יותר טוב?!

כאשר האחיות מתעסקות עם החומר הכימותראפי לסרטן אם זה נשפך על הידיים אפילו לרגע, הידיים מקבלות כוויה נוראה. תדמיינו מה זה עושה בתוך הגוף! מתארת לעצמי שזה לא מעניין אותכם לראות פתרון אמיתי לסרטן. אבל בכל זאת אשים קישור לכתבה הבאה, למקרה שמישהו כן יעזר בזה. יש כאן גם תשובות למה לא מביאים את הפתרונות הפשוטים למכון וויצמן (כסף כסף)

אסףסמ

New member
למה את לא רוצה להביא ילדים את עוד צ

חבל שאת אומרת דברים בלי לחשוב כי אוליי יום אחד תיתאהבי תיתחני ותרצי להביא ילד לעולם עם בן זוגך ואולי אז חס ושלום תשלמי על מוצא פיך !!!!

נברשת1

New member
הא? איך היא תשלם על מוצא פיה?

מישהו יבוא ויתבע ממנה תשלום על זה שהיא אמרה משהו מסויים ואחר כך שינתה את דעתה? למי היא תהיה חייבת תשלום?

marish

New member
נכון. אני תמיד עושה דברים בלי לחשוב

בגלל זה כתבתי כזאת הודעה ארוכה ומפורטת.

ס פ ו ר ט

New member
אסף...

למה את לא רוצה להביא ילדים? את עוד צעירה! וחבל שאת אומרת דברים בלי לחשוב, כי אוליי יום אחד תתאהבי, תיתחני ותרצי להביא ילד לעולם עם בן זוגך, ואולי אז חס ושלום תשלמי על מוצא פיך !!!! אני לא, ממש לא רוצה להפוך אותך לנושא, אך לצערי אתה חסר השכלה, שטלטן, וגם אוליי מסכן. לידיעתך כותבת ההודעה בפורום, ביקשה את עזרת הפורום. - מעבר לכך, אם אתה בא ביתו של אחר תן כבוד. ואם כבר לשלם, אז לך? שתשלם לך? לך תכעס על עצמך במראה.

למעלה