עוד על סחיטה רגשית

עיניה

New member
ההורים צודקים רק לוקח זמן לדעת זאת

ההורים שלך אמרו לך ולאחותך את הדבר החשוב ביותר שעליכן לדעת, אלא שייקח לכן זמן לדעת זאת. אני אם חד הורית לילדה בת 22 שילדתי כשהייתי בגילה, ילדה נפלאה שהיא היום קצינה ומוכשרת ביותר, ולילד בן קצת יותר מ- 13 שהוא גאון בהחלט. לא ילדתי ילדים נוספים אחרי הילד שלי למרות שעקרונית יכולתי, יש לי מקצוע שנחשב ליוקרתי וכו', והיום, אני חושבת שזאת הטעות הגדולה ביותר שעשיתי בחיי, אין יותר יפה מילדים, בעיקר אם וככל שמשקיעים בהם, הילדים הם העתיד, ואם את יפה וגם מוכשרת הרי שהדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות הוא להוריש את תכונותייך האלה לילדייך (שייקספיר כתב זאת באת מהסונטות המאוחרות שלו). כבדי את אביך ואת אמך, זה גם משהו שייקח לך זמן להבין לעומק, ולכן בינתיים רק כבדי ואחר כך גם תביני. אני מאחלת לך שתמצאי אהבה ואם יצא לך לעמוד בפני החלטה להביא ילד או לא, אז קודם תביאי ורק אחר כך גם תביני. בהצלחה

gertrude

New member
ואם אני מכוערת? אז זה בסדר שאני לא

רוצה ילדים? באופן כללי, ההודעה שלך היא ההודעה הכי טיפשית וחסרת רגישות שקראתי מעודי (זאת על אף שאין בה שגיאות כתיב). כמו כן אני סבורה שאת האדם האטום ביותר שהזדמן לי להאזין להירהורי לבו מאז ומעולם. אני מאד מאד מקווה שלעולם לא תמליצי לילדייך קודם להביא ילדים ורק אחר-כך להבין למה. אם מה שיש לך לומר לאשה צעירה שנמצאת במצב כזה הוא "כבד את אביך ואת אמך", כנראה לא הבנת כלל את הקונטקסט שהמשפט הזה מופיע בו. באמת היו כל כך הרבה דברים לומר לך, אבל פשוט הדהמת אותי הרבה יותר מכל הטרולים שהיו כאן, מזמן לא נשארתי נטולת מלים כמו עכשיו. תתביישי.

1שרון ע

New member
../images/Emo26.gifכנסו רגע....

שמתם לב שהשירשור הזה מופיע בדף הבית של תפוז???????????? אבל הכי מוזר הוא שכתוב שזה שירשור מפורום- חד הוריות מבחירה.... לא מוזר?????????

redox

New member
ואם אני מכוערת?

אז מה את אומרת? נוסיף לרשימה ערבים, מזרחים, פולנים ואנשים שלא סיימו בגרות?

marish

New member
הורים...

תמיד רוצים את הטוב ביותר עבור הילדים שלהם. מה לעשות שזה לא הטוב שאני רוצה. אילו הייתי עושה - כמו שאת אומרת, לפני להבין - כל מה שהוריי חושבים שטוב בשבילי - הייתי לומדת היום מחשבים, חיה בארה"ב ומחפשת לי גבר עשיר. אני לא בת טיפשעשרה. יש לי מוח ואני יודעת להשתמש בו. בין היתר אני משתמשת בו כדי להחליט מה מתאים לי בחיים. אני יכולה להתאפק מלחלוק את היופי והכשרונות שלי עם העולם. הסיבה להחלטה שלי זה לא שנאה לילדים באשר הם וגם לא החשש שהקריירה שלי תפגע. תחשבי שההורים שלך היו באים אלייך ואומרים לך: "אל תהיי חד-הורית. זה לא טוב בשבילך ותחשבי כמה רע יהיה לילדים". ואז היתה באה אלייך מישהי שוחרת טוב ואומרת לך "תקשיבי לאמאבא, הם יודעים מה טוב בשבילך". איך זה היה גורם לך להרגיש?

QueenOfMagic

New member
וואו איזה שטויות

אצלינו יש מחלות תורשתיות שבאות בהריון. אז מה את אומרת שווה להיות חולה כל החיים בשביל ילד? אצלינו אומנם יש יופי במשפחה אבל יש גם בעיות גנטיות של פיגור מסויים ואפילו חרשות בעיות דיסלקטיות ואפילו גאונות...האם הסיכון הזה שווה ילד?? האם יש לקחת את הסיכון של (אני אישית שונאת ילדים - כנראה שאני גם היחידה פה) שינאה לילדים ולהביא ילד ואז לראות אם תאהבי אותו יום אחד או לא?? אם מישהו או מישהי לא רוצים ילד אסור להביא ילד לעולם..אדם לא חי בשביל הוריו ואוי לו אם הוא עושה כך.. זה צריך להיות אדם אומלל ומסכן ובנוסף לכל צרותיו חסר חיים וללא ביטחון עצמי כדי שהוריו ישלטו עליו מעבר לגיל 18!!! אישה שמביאה ילד לעולם כשהיא בתוקף לא רוצה את זה - תילקה בדיכאון שלאחר לידה או תינטור לילד לכל חייו על כך שגזל ממנה את החופש שלה.

למעלה