למטרת פירסום בפורום? לא, נכון?
ק קטניפ New member 10/7/12 #31 למה לעצור בפורום? לפרסם באתרי הקורסים שאותם אני מלמדת. יש לזה ערך חינוכי, לא?!
מ מוטי חוף מציצים New member 10/7/12 #24 אילנה הזוגות הצעירים של היום אין להם עניין במתנה מכל סוג שהוא..ורק שיהיה שק(כסף) ומה שיותר שמן.
מ מוטי חוף מציצים New member 10/7/12 #42 קדימה שוטי. יאסוווווווווווווווווווו אתן באות שתיים... חחחחחח תגובת כפל.
מ מוטי חוף מציצים New member 10/7/12 #44 יאסו יאמס סה טלו פאמה חחחחחחחחחחחחח אז אתן מגיעות חחחחחחחחחחחחחחחחחח אילנה גם לנו יש שפה.. את יכולה לתרגם את מה שרשמתי לתורכית או לטורקית ..?
יאסו יאמס סה טלו פאמה חחחחחחחחחחחחח אז אתן מגיעות חחחחחחחחחחחחחחחחחח אילנה גם לנו יש שפה.. את יכולה לתרגם את מה שרשמתי לתורכית או לטורקית ..?
מ מוטי חוף מציצים New member 10/7/12 #48 וואלה יש שיר כזה בתורכית אבל רינתי ביקשה שירים אך ורק בשירשור המיועד לכך. אולי בזולה נביא אותה.
א אילנה55555 New member 10/7/12 #49 הרקדש בתורכית זה חבר.הרקדשן בטורכית זה חברים כתבתי כאן להילה מ012 והיא לא עונה לי,איזו מין חברה היא?!
הרקדש בתורכית זה חבר.הרקדשן בטורכית זה חברים כתבתי כאן להילה מ012 והיא לא עונה לי,איזו מין חברה היא?!
מ מוטי חוף מציצים New member 10/7/12 #51 אילוש ארקש קבלי. להיט בתורכית http://www.youtube.com/watch?v=-7MhBdwcFWE
מ מוטי חוף מציצים New member 10/7/12 #53 היא לא רוצה תגובה . מה כתבת.......... היא רוצה את להיות מחייגה (שפת הדאגרו)
א אילנה55555 New member 10/7/12 #54 אבל היא כתבה אם משהו מטריד אותי,היא כאן מה'כפת לה איך אני מתקשרת איתה?!(ועכשיו אני עונה לעצמי:ועוד איזה אכפת לה ככה זה,הזולה מביאה להרבה תובנות. ואנחנו כותבים כאן סינית,תורכית וטרכית גם יחד
אבל היא כתבה אם משהו מטריד אותי,היא כאן מה'כפת לה איך אני מתקשרת איתה?!(ועכשיו אני עונה לעצמי:ועוד איזה אכפת לה ככה זה,הזולה מביאה להרבה תובנות. ואנחנו כותבים כאן סינית,תורכית וטרכית גם יחד