עוד פעם הבעיה המעצבנת: כמה לרשום בצ'ק

poseidon111

Active member
אז כמומחית חוץ תרשי לי לשאול אותך שאלה:

יש המגדירים אוננות כאכילת פאסט פוד.
מה דעתך? האם את רואה באקט אמנות בפני עצמה, או אקט של חוסר ברירה.

קטניפ

New member
אם כבר שאלת אותי

אני תמיד אעדיף זיון עם החבר על פני אוננות.תמיד.
אבל אם כבר נגזר עליי לאונן אני עושה זאת במומחיות.

poseidon111

Active member
אני אמנם לא מומחה כמוך, אך אני חושב

ששני הדברים יכולים לדור בהרמוניה ביחד.

"להתכרבל עם עצמך"?

או הורסיה הארוכה, "אל תזלזלו באוננות זה לעשות אהבה עם האדם הכי אהוב"?

דאגרו, גרופי של וודי.

ככל שהשרשור מתמשך לו,עולה בי תהייה קלה

אתה בטוח שקיבלת מענה מספק לשאלתך?!

ככל שהשרשור מתמשך לו,עולה בי תהייה קלה

אתה בטוח שקיבלת מענה מספק לשאלתך?!

תשובה פשוטה...

שואלים אחרים שגם הולכים. שואלים כמה כאלו לא אחד.. אין דרך אחרת. מתייעצים.
וכמובן אך ורק שק ..לא מתנה(מושקעת )חס וחלילה.

poseidon111

Active member
הבעיה היא שאם אני שואל תפרן הוא יתן לי תשובה

שונה ממי שיש לו אמצעים.
החכמה היא לתת כמה שאתה מרגיש ויכול, אני חושב.

צודק

לכן אמרתי תשאל כמה אפילו 10 לא אחד וזה בצירוף למה שאתה מרגיש והיכולת שלך.

נ.ב. אחד שבאמת תפרן יתן כפי יכולתו.

צלשלספק

New member
אויש...הדילמה הזו.

מחזק את מה שכתבה דאגרוטיפ, כמה ששמו לך, שים עוד 50 ש"ח נוספים, מקובל לתת קצת יותר ממה שנותנים

בגדול, שווה להזמין אותי לאירועים, אני חושב שאני די הגון

אם מדובר בחתונה של מכר לא הכי קרוב ואני בא לבד, 300-350 ש"ח לערך, לא פחות. שמע, היום אירועים עולים הרבה יותר כסף מפעם
(לא בשונה מהקנסות של המשטרה שגם עלו באופן לינארי לאירועי השמחות השונים
)

יותר קרוב ממכר, 400 וגם 500 אם מדובר בחבר ממש טוב, שלדעתי זה ממש יפה.

לבני משפחה מדרגה ראשונה אני נותן אלפיה בקביעות (לא שהיו כ"כ אירועים אצלנו לאחרונה), ברית, בריתה (הבת של אחותי), חתונה (של אחותי) וכו'.

poseidon111

Active member
איזה אורח! ברוך הבא. אני כבר שולח לך את

רשימת האירועים שלי לשנה הקרובה.
שווה להזמין אותך.

צלשלספק

New member
תודה רבה, פורום נחמד יש לכם

האמת, שגם אני ציפור לילית, עקב העבודה כעצמאי שהיא לעיתים בשעות לא שגרתיות, וגם כהרגל נרכש מאז ומ...מתי שאני זוכר את עצמי...

בוא נאמר שאני לא הבחור שהולך לישון ב23:30 וקם בחמש או שש בבוקר, אין מצב!
בלילה אני יותר עירני ואוהב מאוד לישון בבוקר, אצלי זה לא תחביב - זה מקצוע

גם כשהייתי בקשרים זוגיים, הייתי בורח למחשב באמצע הלילה לאיזה חצי שעה (לא בכל לילה כמובן) אחרי הכירבול המסורתי ושוידאתי שהיא נרדמה
קורא קצת חדשות, רואה חצי סדרה, מעשן סיגריה או שתיים וחוזר למיטה חזרה ורק אז נרדם.

כשאני לא בקשר, אני בד"כ או עובד בלילה על פרוייקטים שלקוחות השאירו לי כ"שיעורי בית" - כי במהלך היום יכול להיות לי בלגן שלם בעבודה ואין לי זמן להתעסק בזה, או משחק במחשב, או צופה בסרט או סדרת איכות, אפילו מכין ארוחת שחיתות לעצמי, וכעת - נוסיף גם את הפורום לרשימה...

poseidon111, תודה על הקישור לפורום וההכוונה

צלשלספק

New member
לא מליאן, רק טחון בכסף

איזה, הלוואי

וברצינות, זה בערך מה שכולם שמים, לא?

אני לא חושב שמישהו יתן פחות מ 250-200 ש"ח בחתונה חילונית-דתית-מסורתית סבירה וממוצעת, אלא אם מדובר באירוע חרדי מצומצם באיזה חור בירושלים (יש לי גם צדדים כאלו במשפחה, כך שבהחלט הייתי גם הייתי) דג מוזר ברוטב לא מזוהה כמנה ראשונה ועוף-דה-לה-שערות כמנה שניה באדיבות השף...

כל ההתלבטויות האלו, מעדיף לתת עוד 50 ש"ח נוספים (שתי חפיסות מרלבורו לייט, זה הכל) ו ולהרגיש בנוח.

יחי ההבדל בין 200-250 ל300-350 למכר לא קרוב

לי נראה שאם אתה מגיע לבד לחגוג עם מכר לא קרוב זה בהחלט מכבד 250ש'ח,שיגיד תודה שהגעת,חחח לתת עוד 50 ש'ח ולהרגיש בנח אני בהחלט בעד,אבל עדיין לא חובה להיסחף.אלא אם אני טועה לגמרי.

גם לגבי בני משפחה,מה שאתה נותן בקביעות אלפייה ואני בהחלט יכולה להבין את הצורך הזה,לי יש הרגשה שלו הייתי אחותך לצורך העניין לא הייתי מרגישה עם זה טוב,לדעת שבכל אירוע שלי(בתור אחותך;) אתה נותן "אלפייה",למרות ששוב,אני בהחלט יכולה להבין את הרצון שלך לפרגן בכייף ומקווה שגם יש לך את היכולת לכך.

צלשלספק

New member
מה'פיתום... כנראה לא הובנתי נכון.

רק לכל אירוע מקרבה ראשונה ובסדר גודל של בריתה או חתונה באולם, והיו שניים כאלו בסה"כ

אחי הצעיר רווק שגר בגפו ולא מראה סימנים למצוא בת זוג אפילו באדישות כזו, יוצא לדייט פה או שם וגם עושה טובה שמזיז ת'צמו. לצערי ולמורת רוחם של הורי, כך שבמקרה הזה כבר "חסכתי"

בקיצור שני המקרים האחרונים (והיחידים מהשנים האחרונות) היו בהקשר של אחותי האהובה בלבד, וגם אחי שם את אותו הסכום, אני מודה שהתעניינתי בטרם וכשהבנתי שהוא נותן אלפיה כמתנה בפעם הראשונה, השוותי, למורת רוחה של אימי ששמעה על הסיפור, קטע מפגר כזה בין אחים, לא אכנס לזה.
בפעם השנייה (הבריתה) שמתי אלפיה מבלי להתעניין בשום דבר או בכמה אחי שם.

בגדול אני נותן 300 למכר קרוב בחתונה, כי עם 250 יש לי התלבטות קלה. אני גם לא הולך לכל אירוע שהזמינו אותי אליו, אפילו אם מדובר בצדדים רחוקים של המשפחה שאז אנחנו *שולחים* נציג אחד או שניים וזה גם מקובל במשפחות..

בברית צנועה בצהריים של מכר זה סיפור אחר לגמרי, יש לי את הקטע הזה של הכפולות של הח"י בבריתות עקב האירוע שממילא "דתי" באופי לכשעצמו, כך שאני מאמין ש-180 ש"ח (עשר פעמים ח"י) כברכה נוספת לתינוק שנולד זה בסדר גמור. אני לא דתי גם לא מסורתי, אבל עדיין זו אחת הדרכים שאני יכול לאחל להם לראות מהילד נחת מלבד הברכה הכתובה עצמה, רק חבל שבמקרה הזה אי אפשר לתת את הכל בשטרות איכשהו ולא עשר ש"ח במעטפה כמו טיפ לשליח פיצה, מה שמסתדר לי בברית של קרוב משפחה 15 פעמים ח"י זה 270 ש"ח ובלי מטבעות מעצבנים..

אוקיי,הבהרת יותר.

גם אני בעבר אהבתי את ענייני ה"חי" למינהם..אבל זה התאים יותר לעבר,ששולם פחות. השאלה אם הצד המקבל מבין ש270ש'ח זה 15 פעמים חי,חחח.
במסגרת "חי" חשבתי בעבר על "יד ב יד" אבל זה יוצא 282 אז יש עם זה בעיה קלה; ) 280=ידיד אבל גם לא מתאים. בכל אופן נראה לי שאם פוסידון וזוגתו מגיעים לאירוע של מכר "פרווה",לא קרוב מדי שיעשו חישוב ממוצע של מנה ממוצעת,כפול 2.

לילה טוב ומחוייך

למעלה