עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

והפעם לא פחות מבת הרב הראשי. אחרי שבני משפחתה הכו את הנער המסכן על כך "שהעז" להיות בקשר רומנטי עם בת הרב, החליטה אותה בת רב להתארס עם בחור ישיבות פרזיט. מה המסקנה מהסיפור המגעיל של "בת הרב"? גם בגיל 18 וגם בגיל 50, אין לדתיים מושג באהבה. "תשיג את מי שאתה אוהב, ולא תאהב את מי שאתה משיג".

כבר אמרתי

שאתה מטומטם... רוצה שאני ילמד אותך מה זה אהבה? בוא נתערב שהנישואים שלי יהיו יותר מאושרים משלך(ואני אומר את זה ברצינות, לא כמו בכיתה ב...)??

בשמחה

אני מאוהב בחברה שלי, אני בחיים לא אציע לבחורה נישואים בלי להכיר אותה קודם, ממש כמו שאתם עושים. אין לכם מושג באהבה.

אתה יודע מה הבעיה שלך

שאתה משייך את כל הדתיים לאותה קבוצה וגם מאיפה אתה יודע שאנחנו לא מכירים בחורות לפני הנשואים?

לא כולם שומרים נגיעה..

וחוץ מזה מי אמר שאי אפשר להכיר אנשים בלךי נגיעה...

ההלכה אוסרת על נגיעה לפני חתונה

מי שלא שומר בעצם בוגד בהלכה. ואי אפשר להכיר אהבה אמיתית בלי נגיעה, כי זה חלק בלתי נפרד מאהבה ומשיכה. כבר אמרתי שאת לא מבינה באהבה.?

הנגיעה

שאחרי החתונה פעם ראשונה, כשאתה נוגע במישהי שאתה אוהב והיא הראשונה שאתה נוגע בה זה מחבר אותך הרבה יותר לאישה...

Patch A

New member
רק ש...

שאחרי החתונה בפעם הראשונה זה כבר...אחרי החתונה. ואם אין חיבור כזה לאישה אז..מה? הולכים להתגרש? נשארים ביחד? נשמע לי כמו חתיכת צ'אנס לקחת

שכחת דניאל הפורע חוק כמו שאדריכל

אמר... אני ידע שאישתי תתאים לי מכל בחינה כי אני ידבר איתה על הכול לפני החתונה. אני לא חרדי שמתחתן בלי לדעת כמעט עם מי. אני אוהב אותה וחבר שלה כמה שנים ומכיר אותה ממש טוב ויודע שהיא מתאימה לי אחרי שאני איתה כל כך הרבה זמן.

Patch A

New member
אז שיהיה לך בהצלחה../images/Emo70.gif

באמת, מכל הלב, בלי ציניות, רק אושר ועושר (גם זה חשוב לא?
)

dikla88

New member
ממש לא אהבה אמיתי..

אתה יוצר יותר אהבה גופנית כלפי אותה בחורה.. כאשר אתה מכיר משהי ומתאהב באישיות שלה במה שהיא ולא משיכה פיזית בלבד זה הכי חשוב!! וזו אהבה אמיתית..

לא אמרנו שלשכב עם מישהי זה קריטריון

לאהבה אמיתית. אבל תאמיני לי מניסיון, כשאני עצוב חברה שלי מעודדת אותי באיזה חיבוק ונשיקה וככה גם ההפך. כשאתה במערכת יחסים רצינית, ואין לך את הרצון לחיבוק מחברה שלך, זה לא אהבה ולא כלום, זה סתם הצגה.

dikla88

New member
זה לא שאין ת'רצון...

ברור שיש רצון ומשיכה אבל עדיין למרות שזה קשה..(כן זה קשה!!) אתה יודע שזה חשוב ושצריך לשמור על הגבול הזה.. וחבר'ה תפסיקו להגיד אנחנו לא כמו החרדים כי גם אתם עושים הכללות.. למה אתם חושבים שהחרדים באים לחתונה ומגלים מי כלתם -או משו בסגנון.. גם הם יוצאים לפגישות ומכירים רק שאצלהם בד"כ זה יותר מהיר אבל שניהם רוצים להתחתן האחד עם השני.. {יש לי חברה חרדית וככה זה היה אצלה}

אבל למה שזה יהיה ככה?

כי הרב אמר? מה יוצא לכם מזה? למה את כבחורה לא יכולה לקבל חיבוק מעודד מחבר שלך? אני לא מדבר על סקס, כי אני יודע שיש איסור בתנ"ך, אבל חיבוק או נשיקה??

dikla88

New member
כי..

זה לא רק הלכה זה גם איסור מהתורה יש לזה פסוק.. מה יוצא לי מזה? אז ככ אל תתקיף ותגיד שטויות כי אני מאמינה בזה.. אני מאמינה שהבנאדם שיהיה בעלי צריך לקבל אותי ואני אותו בלי שום חותמות ישנות..כי כל מגע חיבה בין גבר לאישה יכול להזיק לו בקשר שלו עם אשתו לעתיד- העבר הזה שלא עוזב.. חיבוק זה יפה אבל לא יועיל המילים החמות יותר יועילו לי אני מעתיקה לך תשובתו של הרב שמואל אליהו שאני מסכימה איתה תקרא אם תרצה... כתוב בתורה על יחס בין איש לאשה שאינה אשתו המותרת - "לא תקרב". אסורה כל קירבה. נגיעה מעבירה הרבה אנרגיה. הרבה עוצמה ויחס. היא מאוד מאוד מקרבת. זו הסיבה שבגללה לוחצים יד בשעת מפגש בין אנשים. כל אחד יודע על פי המגע להבחין באדם שמולו. מי שמתמחה בענין יכול להרגיש במגע הרבה יותר מאשר במבט רגיל. שים לב שכשצריך לברך מישהו ולהעביר לו הרבה הרבה אנרגיה מניחים את היד על ראשו. נגיעה בבנות אינה סתם מפגש בין שתי חתיכות בשר. היא מפגש בין שני אנשים ברמה שיוצרת קשר. היא מחתימה את הנוגע. אם מדובר בין שני בני זוג – זאת החותמת הטובה. אם זאת אשה שכולם נוגעים בה. היא מוחתמת בעשרות חותמות אחת על השניה ולסוף מוצאים משהו מטושטש לגמרי, חסר משמעות וחסר דרך, חסר יכולת ליצר קשר משמעותי עם בן זוג. אם מדובר בגבר - כל האנרגיות שלו מתפזרות על פני נשים שונות וכאשר הוא מתחתן חייו אפורים ומשעממים. אפשר לראות זאת בקלות במציאות החיים של ימינו. היום מקובל בחברה ללחוץ יד לכל אשה ויש מחמירים לנשק כל אשה שניה. מה יוצא מזה? שלושים אחוז גירושין!! כל שנה עולה אחוז המתגרשים, ועולה אחוז הילדים העצובים, והנשים הנטושות. והבעלים שלא זוכים לבית חם ולילדים אוהבים שלהם שיזכו לתת להם ולקבל מהם אהבה. כדאי להיות בשבעים אחוז. גם בתוך השבעים אחוז יש שמצליחים להגיע לחיים יותר שמחים ואוהבים. יותר קשר פחות חשד. יותר איכות, יותר אהבה, יותר נאמנות.

MasterDC

New member
פשוט סיכמת כמעט את כל הנושא

ואת חשיבותו בהודעה הזאת, ועשית את זה יפה. כל הכבוד.

למעלה