עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

אוקיי, זכותך להאמין בזה

אבל נראה לך הגיוני שכל הדתיים יחוייבו לאיסור נגיעה? נראה לך הגיוני שבחורה לא תוכל להתחתן עם מישהי שהיא באמת אוהבת בגלל שהם עברו על איסור נגיעה? ונראה לך הגיוני שבחור צעיר יקבל מכות ויושפל (ועוד על ידי משפת הרב) כי הוא קיים קשר רומנטי לפני חתונה?

dikla88

New member
נראה לי הגיוני..

מה זאת אומרת יחוייבו? זהו איסור מפורש שצריך לקיימו בדיוק כמו שאר האיסורים והמצוות.. זה שיש מי שמקפיד יותר או מי שמקפיד פחות על ההלכה זו בעיה שלו.. מי אמר לך שבחורה לא יכולה להתחתן עם מי שהיא אוהבת כי הם נגעו.. היא כן ולהפך עדיף מאוד שיתחתנו לפני שיפלו יותר באיסור..כמו שנאמר "אין אפוטרופוס לעריות" בנוגע למשפחת הרב איני יכולה לדבר כי אני בורה בנושא לא הקשבתי לעניין ואני לא יכולה לשפוט מנקודת מבט אחת אבל אני חייבת לציין שלקבל מכות ברור שאיני מסכימה לזה זו אלימות לשמה ואסורה בתכלית האיסור!! ולא משנה מה קרה אסור להגיע לאלימות.. ד"א קראת את כל התשובה ששלחתי שעניתי לך? {אדריכל}\ מסטר דיסי-תודה..

נראה לך הגיוני? גועל נפש

בחור קיבל מכות כי הוא נגע בבחורה שהוא אוהב, ולך זה נראה הגיוני. בעצם מה זה בשבילכם אלימות? וכן קראתי הכל...

dikla88

New member
למה אתה ישר תוקף- הבנת הנקרא

שאלת אם נראה לי הגיוני שכל הדתיים ייחויבו בשמירת נגיעה ואמרתי שכן ונימקתי למה!! זה הכל ולהפך אמרתי שאיני מסכימה אם האלימות כלפי הבחור..

אין לך איזשהו רצון

פשוט להתחיל לחיות? איך כתוב בחתימה שלך "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" (יהונתן גפן) אחותי, את עמוק בזרם ואת לא עושה רושם של אחת שתשחה נגדו. אני יודעת שזה נשמע לך בנאלי ודפוק וטפשי וחסר טעם אבל לא מתחשק לך פעם אחת לצאת עד אור הבוקר לשתות קצת עד שהראש יסתובב והמציאות תתרחק ממך לאט לאט אולי אפילו להכיר מישהו נחמד... פשוט לחיות. את.. כל כך ילדה עדיין אני, חילונית גמורה, מרגישה שכל שנייה שעוברת לי היא שנייה מבוזבזת אלו הרגעים הכי חשובים בחיים. לא קצת חסר?

dikla88

New member
רצון...

אני לא חושבת שאני לא חיה טוב.. אני ממש אוהבת ת'דרך שבה אני חיה וחושבת שהיא דרך חיים והדרך הנכונה לחיות. לצאת לשתות עד אור הבוקר? לא לא מוצאת טעם בלהשתכר ולאבד ת'צפון.. אסור לאבד ת'מציאות צריך להשאר שפויים..להכיר משיו נחמד? אפשר גם בדרכים אחרות..יש לי מלא חבר'ה מדהימים ולא הכרתי אותם בשיכרון הכרתי אותם במציאות.. אני ילדה? מאיפה לך שככה את\ה שופט\ת אותי? אני חושבת שאני בנאדם בוגר למרות שאייני יוצאת לבילויי שיכרון חושים.. ובאמת מכל הלב שזה לא חסר לי אני לא מבזבזת ת'חיים שלי יש כ"כ הרבה דברים לעשות לתקן ולעזור אם רק פוקחים עיניים רואים כמה הקהילה צריכה את עזרתך.. וברוך ה' עוברים עליי מלא רגעים חשובים ומשמעותיים בחיים.. וכן גם לטייל אני יוצאת עם החבר'ה שלי...ונהנת מאוד.. בקשר לרק דגים מתים שוחים עח הזרם... ת'אמת לא ידעתי מי כתב את זה וכוונתי היתה למשו אחר -בדיחה פנימית עם חברה... את\ה רואה אותי כשוחה עם הזרם זוהי דרך השקפה על הצד האחר ואני יכולה לאמר כנ"ל לגבייך...

One Echoe

New member
לא את לא,

מכיוון שהזרם הוא מה שאת עושה. ואגב, היא לא התכוונה שאת ילדותית, אלא צעירה.(כתוב לך בפרטים שאת בת 17)

זה שייך לאהבה לו דווקא לנישואים

אי אפשר להתאהב במישהו כשצריך לעמוד מרחק מסויים ממנו. כבר אמרתי שדתיים לא מבינים דבר באהבה?

אז באצם מה שאתה אומר

זה שאם אתה לא מזיין את חברה שלך לפני החתונה אז זה לא אהבה ככה זה שהזין עומד והסכל בתחת

עוד דתי שמדבר יפה

מה שאני אומר זה דווקא שאני מתגעגע אליה עד כדי כך (בניגוד לדתיות הפרזיטיות, חברה שלי בצבא) שאני פשוט רוצה לחבק אותה ולא לעזוב. שוב, כבר אמרתי שאין לכם מושג באהבה?

רולדההה

New member
שכל, אדוני. שכל. ../images/Emo98.gif

והוא לא התכוון לזה. גם להחזיק ידיים ולהתנשק זה חלק חשוב בקשר. אדם שאין לך אינטימיות איתו - אי אפשר לבנות איתו נישואים מאושרים.

spoop

New member
אתם מדברים כאילו שאתם יודעים.

הציבור החרדי זה משהו בפני עצמו,בואו נדבר על הציבור שלנו. שמותר לך לעשות הכל עם החברה לפני החתונה,אז למה להתחתן? אני מכירה עשרות זוגות מאושרים שנשואים שנים רבות והם מאד אוהבים אחד את השני. איסור הנגיעה,בא להפוך את האשה שתבחר למיוחדת. לא נגעתי באף אחת-רק בך. שאהבה היא אמיתית,היא מבוססת על רגש ועל דיבורים(כמובן שיש את העניין הפיזי ולכן מתחתנים) אולי תפסיקו לחשוב שאתם היחידים בעולם? לא מזמן התחתנו שתי מכרות שלי,עם בעלים מקסימים שהן מאד אוהבות,וטוב להן ביחד,אז למה לבלבל במוח?

כמה בולשיט בהודעה אחת

אם אני נוגע בחברה שלי לפני החתונה היא לא מיוחדת? די כבר עם השטיפות מוח שאתם עוברים.

spoop

New member
שטיפת מוח שאני עוברת,בסדר.

אולי המוח שלך הוא זה שנשטף? לא אמרתי שהיא לא מיוחדת,אבל זה פחות דחוף להתחתן. טוב די מה אני טורחת בכלל אתה אטום כמו אבן.

למעלה