עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

איפה הבעיה?

חברה שלי לא מאמינה באלוהים, למה שהיא תצטרך להתחתן עם רב? לא נראה לך שחתונה של בן אדם זה משהו אישי שלו? למה שאנשים שאנחנו בכלל לא מכירים יכתיבו לנו איך להתחתן?

איך אתה יודע שאני משתתף בהפגנות

זה פשוט מעניין אותי לדעת איך אתה חושב שאתה יודע הכל אבל מעצם אתה לא יודע כלום

the mnm factor

New member
בהמון דברים

1. מי שרוצה להתגייר חייב לעבור גיור אורתודוקסי 2. רב רובם של החרדים לא מתגייסים לצה"ל 3. ממשלה מממנת ישיבות של חרדים 4. בט' באב חנויות לא פתוחות (למרות שהמון ממדינת ישראל אפילו לא יודעים מה היום הזה מסמל). 5. חתונה חייבית להיות באישור הרבנות 6. גם גירושים 7. יש מפלגות על רקע דתי בכנסת ישראל... אין עוד אף מדינה בעולם שהדת כל כך לא מופרדת מבמדינה שלה (חוץ ממדינות עולם שלישי איסלאמיות). 8. חנויות לא פתוחות בשבת. עכשיו, אני מאוד מכבד את הדתיים ואת המסורת היהודית (אני חושב שצריך לשמר אותה ולהזכיר אותה)- ותאמיני לי שאני גם בקיא בארועים חשובים בתנ"ך יותר מהמון מסורתיים למיניהם- ואני בכלל אתאיסט. בהחלט, מאוד מכבד את הבחירות של החרדים- עד שהם כופים את אותם בחירות עליי... כאן זה לא מקובל עליי.

Borg1

New member
אחרי הערבים...

נצטרך להילחם בחרדים! אני בטוח! לעזזל, מדינת ישראל הופכת להיות לאיזו מדינה ערבי-חרדית! כי דווקא הם משרצים כמו מטורפים, ולהם הכי אכפת שכולנו נהפוך להיות כמוהם... לעזזל! צריך לבנות גדר ההפרדה גם בין מאה שערים לבין ירושליים, וגם לבין בני ברק, לבין ישראל! והכי עדיף לתת להם להיחלם אחד בשני! שתצטמצם הכמותם! כך נרוויח תרתי משמע! נ.ב. לא, אל תקראו לי נאצי, אני יודע בעצמי שהפרזתי קצת... בא נגיד שזה היתה פשוט צריחת הנשמה!

למעלה