עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

spoop

New member
אתם כל הזמן מתלוננים

שאנחנו אומרים לכם במי לגעת,מתי לגעת,מה ללבוש מה לא ללבוש. ובעצם נוצר מצב,שאתם לא מפסיקים לומר לנו מה לעשות! אולי די? מה אכפת לכם אם אנחנו לא רוצים לגעת בבן זוג עד החתונה? מה זה מפריע?

רולדההה

New member
הו, לא זכור לי ../images/Emo98.gif

שמישהו התלונן אי פעם שהחברה הדתית מנסה להכתיב לנו במי לגעת או מה ללבוש. מה שכן, יש היום כפייה דתית שמתבטאת גם בנישואין -עניין המקווה, סירובי הגט, בתי המשפט הרבניים שעושים עוולות דין נוראות. זה לא חסר, וזה גם כן.

ממש לא אכפת לי במי אתם נוגעים

כן אכפת לי מהבחור המסכן הזה שקיבל מכות רצח מהמשפחה של רב ראשי, ומהבחורה המסכנה הזאת שלא יכולה להתחתן עם מישהו שהיא באמת אהבה והכל בגלל הדעות הקדומות גם אצל הדתיים וגם אצל החרדים.

spoop

New member
גם אני הייתי בהלם מזה

אתם לא יודעים כמה דיברו על זה. ברור שאנחנו נגד זה,רק שזה לא נחמד להכנס למשפחה לחיים. מסכן הבחור,מסכן בתו של הרב,אבל די לחפש לכלוך.

spoop

New member
איך ישתנה? זה לא נוגע אלינו.

מה אתה רוצה שנעשה?

בקשר לבת הרב? כלום

אבל יהיה נחמד לדעת שאחרים (וכן גם דתיים, לא רק חרדים) לא יסבלו ככה רק בשביל לקיים מגע רומנטי.

One Echoe

New member
אדריכל.

יש הבדל בין דתיים לחרדים. לא הבדל ענק כמו שהם חושבים, אבל יש. חרדים יותר סגורים בתוך עצמם, זה בערך ההבדל היחיד.

Patch A

New member
רק לידיעתך

החברה שלי לשעבר הייתה דתל"שית, כך שלפחות אל תבואי אליי בטענות שאני לא מכיר את הציבור הדתי-לאומי. אני מסכים. אהבה אמיתית מבוססת על רגש ועל דיבורים. אבל צורה להבעת רגש היא חיבוק. צורה להבעת רגש היא להחזיק ידיים. צורה להבעת רגש היא לנשק. תסכימי איתי שאין כל רע בדברים הפשוט טהורים האלו. אני לא מדבר על יחסי מין. תדעי לך שאני מחסידי ה"לחכות לבחורה הנכונה" בנוגע ליחסי מין. לא עד החתונה כמובן.

One Echoe

New member
מה זה קשור?

זה בדיוק העניין. שלא משנה בכמה בחורות נגעתי, הבחורה שאני איתה כרגע היא המיוחדת בשבילי. הבחורה שאני אתחתן איתה היא המיוחדת בשבילי. שלא נדבר על ניסיון בשביל שלא תעשי טעויות עם מערכת היחסים שאת מתחנת איתה, טעויות "חובבנים" נקרא לזה ככה. ברור שיש אנשים שהתבנים מתאימה להם. התבנים של הדתיים. אבל אני בטוח שיש גם המון דתיים שזה לא מתאים להם. ואין להם מה לעשות נגד זה. אלו פשוט שטיפות מוח. וברור שאהבה מבוססת על רגש ודיבורים. בשילוב של נגיעות וסקס. אמרו לך פעם שהכל מתחיל ונגמר בסקס? איך אפשר להרגיש מישהי, להכיר אותה, בלי לגעת בה? לחוש אותה? ואומר לך את זה אחד שהיה ב2 מערכות יחסים. אז אל תגידי לי מה שאמרת לרולדה.

הדבר היחידי שההודעה שלך שכנעה אותי

הוא שחתונה זה לא דבר טוב. יותר ממחצית מהזוגות שמתחתנים מתגרשים בסופו של דבר. תקני אותי אם אני טועה אבל בקרב הציבור הדתי הנתונים הרבה פחות מסעירים משהו כמו 5 אחוז שמתגרשים מול 95 ששורדים יחד. מה זה אומר? קודם כל, אין שום סיכוי שזה אומר שבגלל שהבחור נגע רק בבחורה הזאת הוא רק שלה והאהבה בינהם טהורה. בחיים לא. לכל בנאדם יש את החברה שבה הוא נגע בפעם הראשונה, והוא יכול לאהוב אותה ולשמור לה פינה חמה בלב, אבל קשר ונישואין ומערכת יחסים בכללי הם דברים הרבה הרבה יותר מורכבים. אם יש מחסומים פיזיים, שיוצרים מחסומים ריגשיים הקשר אף פעם אל יכול להיות ממוצה ונכון לקראת חתונה. ולכן- הנתונים היו צריכים להיות הפוכים- יותר גירושים במגזר הדתי. אז למה לא בעצם? בדיוק מאותה סיבה שאתם לא נוגעים (בשביל שבבוא העת תתפרקו על האישה שלכם ב-12 ילדים), לא אוכלים דברים מסויימים ומניחים תפילין. הפחד הזה, האמונה הזאת, הסגירות הזאת. אלוהים ישמור- מה בסה"כ ביקשנו קצת אהבה אמיתית ואגב, אף אחד מכם, אנשים הזרם הדתי לאומי הלא נשואים, לא יכול ללמד אותנו, אלו שהתנסו במערכות יחסים אמיתיות, על אהבה. אז אולי פעם תקשיבו לעצתנו? נישואים זה לא טוב. זה לא.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

הסבר מושלם. רק ש, אני לא מסכים עם זה שנישואים זה לא דבר טוב.

Patch A

New member
לאו דווקא

אתה לא יכול לחבק את חברה שלך...אתה לא יכול לנשק את חברה שלך...למען האמת, זה יותר חשוב מאשר לזיין את החברה שלך...

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

חיבוקים זה אחד המרכיבים הכי חשובים ביצירת אינטימיות.

למעלה