עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

היי מה קורה לכם???

אין קשר בין נושא הפורום לשרשור הזה ואני חושבת שהוא קצת גלש לפסים לא כל כך נעימים... תקלטו כולם כאן: איש איש באמונתו יחיה

הקשר הוא

שהמתנחלים יפסיקו לזרוק משפטים כמו: "יש לנו אהבה והיא תנצח", כי גם בזה הם מבינים כמו שאני מבין בביולוגיה ימית.

אתה לא צריך להסביר

אני כבר יודע שאתה מעדיף אדמה על חיי אדם. רק אם לא אכפת לך, תסכן את החיים שלך בשביל אדמה לא את החיים של אחרים.

LHOswald

New member
אגב, זה די נורמלי לבני אדם.

אם לא היה כך, אז ברגע שמדינה אחת היתה פולשת למדינה אחרת, כולם היו מייד נכנעים, כי אין סיבה לההרג על אדמה. אדמה זה מקום שבני אדם חיים עליו, אז במקרה הזה, הערך כן יותר חשוב מחיי פרט. מה שכן, זה לא חדש שיש לא מעט אנשים שמסיבות שונות, לרוב פחד ממוות, יעדיפו להכנע. או לעבור לצד שלדעתם לו סיכויים יותר גבוהים לנצח. אגב, סתם, חוץ מישראל אני לא מכיר מדינה שמוכנה לוותר על השתחים שלה, חוץ מהמקרה של הפסד במלחמה. מכאן אני מסיק שישראל הפסידה במלחמה כנראה. עד שאנחנו לא נלמד לכבד את עצמנו, אף אחד לא יכבד אותנו.

יש הבדל בין הגנה על שטחים כבושים

לבין הגנה על שטחי המדינה, אז אם אתה רואה שגעון גדלות כדבר חשוב מחיי אדם, אתה מוזמן ללכת ולהתיישב בעזה, אבל אל תשלח חיילים צעירים לעשות לך את העבודה.

LHOswald

New member
מה אתה אומר.

המון מדינות כבשו שטחים במלחמות הגנתיות, והם הפכו לחלקים בילתי נפרדים מאותם מדינות, ואף אחד לא חשב להחזיר אותם. ההסבר הזה לא עובר שום מבחן מציאות. אגב, אני גר בשטחים ואני מגן על הישוב שאני גר בו. כל זה בכלל בלי להכנס לוויכוח שהחיילים והאזרחים, לאחר כל הנסיגות, ימשיכו למות לצערנו גם בתוך הקו הירוק. זאת היא המציאות המסריחה שלנו, מי שעד עכשיו לא למד את הטבע של האויבים שלנו, כדי לו להתחיל להתעורר. נגד אויב אכזר ללא פשרות אין שום אמצעי חוץ מאכזריות בילתי מתפשרת. אחרת אנחנו נפסיד ללא צל של ספק.

כאן זה ישראל

לא בריטניה, לא ארה"ב, לא צרפת... ישראל! אז אין מקום לכל השוואה. וכמה מתוך החיילים ששומרים על השטחים גרים בתוך גבולות המדינה? קח את החברים שלך ותגן על השטח הכבוש שלך איתם, לא עם אנשים מסכנים שבסך הכל ממלאים פקודות. כשכל הצבא מאוגד בתוך הקו הירוק, יש לו הרבה יותר כוח מאשר כשהוא מולק בתוך התנחלויות של פרזיטים. אז בהחלט יכול להיות שימשיכו למות, אך הרבה פחות וגם אלו שימותו יעשו זאת למען המדינה ולא למען כמה אלפי פושעים.

LHOswald

New member
נכון

כאן זה ישראל. רק ששכחת להוסיף שהאויב שלנו הוא לא גרמניה ולא ארה"ב. מזמן הינו יכולים וצריכים להרגיע את חבורת הברברים שיש לנו עסק עם. זה שאנחנו עדין עמוק בבור ורק ממשיכים לרדת למטה, תגיד תודה לעצמך ושאר השמאלנים. זה שהחיילים בתוך הקו הירוק יהיה להם יותר כח בכלל שטות. אתה מדבר כאילו עם מי יש לנו עסק? צבא מאורגן? טנקים, מטוסים? כולם יודעים פה שאנחנו יכולים לטחון אותם רק אם נרצה. בקשר אלפי פושעים-לפני שאתה משפריץ את הרעל שיש לך בגוף במקום דם, תחשוב קצת. הרוב המוחלט של ה"פושעים" הם אזרחים שלא עברו על שום חוק. אז תרגע קצת. כרגע אתה זה שפושע. אני לא צריך לספר לך שבשטחים חיים רבע מליון בני אדם שקראת להם פושעים.

מה עם הברברים מההתנחלויות?

הברברים שפצעו חיילים, רצחו אנשים חפים מפשע, ניסו לדרוס חיילים ועוד הרבה דברים... מה אתה מבין בכוח צבאי בכלל? התאגדות של הצבא, במקומו לחלק אותו בין התנחלויות, יגרום להתחזקות, גם אם לא ממש בראש שלך להבין את זה. באמת? על איזה חוק עברתי?

LHOswald

New member
מה אתה מבלבל במוח

אתה בכלל מעיז להשוות בין מתנחלים לבין הערבים שרובם תומכים ברצח המוני של כולנו? ואם כבר באלימות של החלק מהמתנחלים עסקינן-לא חשבתה פעם שזה בא בתור תגובה? תראה פעם מה עושים כוחות הבטחון, ואז תבוא בטענות למה הם התחילו לקבל אותו יחס חזרה. ואלימות כלפי הערבים אחרי כל הפיגועים זה בכלל מובן מאליו. אם בתגובה לרצח אזרחים וטילים לתוך העיר אנחנו מגיבים בהפצצות של בניינים רייקים ועושים צחוק מעצמנו, אז מה הפלא שנמאס כבר? בקשר לזה שמחזירים את הכוחות-מהלך כזה עושים בשני מקרים-או שחוזרים בשביל לאסוף כוחות למתקפה, וזה לא המקרה, או שחוזרים כיוון שהובסנו. יותר דומה למקרה השני. אני לא אומר שזה גורר מצב יותר גרוע, אבל שיפור בזה גם אין. חוץ מהתדמית של המדינה שתמיד בורחת. כיף לך אם זה? לי לא.

אדריכל

תגיד מה הבעיה שלך
רציני לא במטרה של להעליב או לפגוע מה הדתים עשו לך רע

ביותר מדי דברים

אם אני לא רוצה חתונה דתית אני צריך לטוס לחו"ל, אני לא יכול לראות טלויזיה ישראלית ביום כיפור (או בכל יום אבל דתי אחר) או אפילו ללכת לבית קפה...

כל עוד אלו חוקי המדינה

אני אכבד אותם. אבל לא יתכן שיחליטו בשביל אדם איך להתחתן ומתי לאכול מה!

למעלה