עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

מה קשור?

יש חוקים במדינה הזאת ולפיהם חיים, גם אני לא מסכים עם חלק מהחוקים אבל אני לא פושע כמו המתנחלים.

LHOswald

New member
לא הבנת מה הקשר? אני אסביר לאט

מי אמר שמה שאתה מאמין זה הוא הצדק העליון? זה לא פשוט. אנו בעצם מאשימים את הגרמנים בזה שהם היו אזרחים שומרי חוק, ולא התנגדו לחוקים של המדינה שלהם. אצלנו המצב לא פשוט. חלק מאיתנו סבור שמה שקורה במדינה הזאת תחת הכיסוי של החוק, זה בעצם לא טוב לעם שלנו ואך לא חוקי. אז הם בוחרים להתנגד. אגב אם בכלל אפשר לקרוא לזה התנגדות. אף אחד לא נהרג ברוך השם. עכשיו אתה סבור אחרת, שמה שקורה כאן חוקי לחלוטין, ומתנחלים הם פושעים בעצם. קודם כל למה החלטת שאתה צודק? דבר שני, כמו שאנחנו רואים מתוך דוגמה של הגרמניה הנאצית, לפעמים הרבה יותר טוב להיות פורע חוק מאשר ללכת אחרי החוק עם ראש בקיר. היום אנחנו אומרים על הפושעים נגד החוקים של הנאצים שהם גיבורים. לגבי האמת המוחלטת, לך תדע האם אתה בצד הנכון.

אולי אתה זה שצריך הסבר

או לפחות חינוך מחדש. מה הקשר לאמונה שלי? זה החוקים של המדינה שלכם. לא נעים לכם? לכו תקימו מדינה עם חוקים משלכם, אבל אל תהפכו את ישראל לאנרכיה. רק הרג זה עבירה על החוק? מה עם אלימות? מה עם חסימת כבישים? מה עם חדירה לאיזורים צבאיים? ה-כ-ל עבירה על החוק. ושוב מה הקשר לאמונה שלי? אנחנו חיים באותה מדינה תחת אותם חוקים, ואין לכם זכות לפשוע. אתם יכולים, אבל אז אל תבכו בבית מעצר. ודבר אחרון, אם אתה רוצה להשתמש בנאציזם ובשואה, אל תצפה לתגובה ממני.

LHOswald

New member
אולי אני אכתוב

בשפה אחרת כדי שתבין יותר טוב? בכלל לא התייחסתה למה שכתבתי. אני אחזור בקצרה. אגב, שחלילה לא תבכה, תשים לב. לא עשיתי שום השווהה לשואה כמו שבטח רציתה שיקרא, אלה להפך-ההשווהה היתה לנאצים. אני בכלל לא בא להשוות בין ההתנתקות לשואה, אלה עובדה שלשמור על החוק זה לא תמיד הדבר הנכון. אם זה עוזר לך אפשר לקחת בתור השווה את הרבולוציה הצרפתית. נגיד ששם התפרעו על החוק קצת יותר. או ברית המועצות, 1990, נפילת הקומוניזם. בכל אחד מהמיקרים האזרחים לחקו את החוק לידיים, והפכו את השלטון. בכל אחד מהמיקרים זה היה לטובה. בכלל, אם המדינה מגיעה למרד, זה טוב לה. כמו שלחולה טוב לתרום דם. מה שכן, היהודים הם כזה עם עכשיו, שאני לא מאמין שיהיה פה משהו יותר חמור מחסימת כבישים וכאלה שטויות ביחס למרד אמיתי. המדינה מדרדרת, השלטון נראה ככה שהיתי מעדיף להצביע מוכר במחנה יהודה מאשר לאחד הפוליטיקים, ואני חושב שהמדינה צריכה פוש כדי לצאת מהתרדמה.

One Echoe

New member
צודק. הוא דוחה. אטום.

והוא מלא שנאת חינם. וכל הודעה שלו ברוכה באיזה 2 שטויות שהוא ממלמל בערך כל הודעה.

מה אני בכלל מתווקח

עם דבילים שלא מבנינים מהחיים שלהם שתגיע לצבא נדבר ילד עם חלב על השפתיים

../images/Emo6.gif נכון מה אתה "מתווקח"?

מעניין שעד עכשיו לא התייחסת לעובדה, שבגיל 18 אני הספקתי לעשות את מה שאתה הספקתי לעשות רק בגיל 21.

עזוב אתה לא שווה התיחסות

אתה מחפש להתווקח ולריב אני עם אנשים כאלה לא מסתכל כי הם לא מבינים מהחיים שלהם ומעניין שאתה כל היום פה מתי אתה בדיוק לומד יא ילד מסכן

לומד למה אידיוט?

סיימתי לימודים, כל דבר צריך לומר לך פעמיים? ואני פה כל הזמן, בגלל הדבר הזה שאתם לא מבינים בו-אהבה- אני מדבר עם החברה, שבניגוד לדתיות הפרזיטיות, נמצאת בצבא.

dikla88

New member
חבר'ה

היי תרגעו!! מה קרה לכם.. אבנר לא רוצה לשפוט אותך אבל בתור אדם חובש כיפה עליך לקדש שם שמיים! בא לא נוריד ת'רמה של הדיון כאן.. ולא נקלל זה ממש לא נעים באמת..

יוטו

New member
אני כבר התייאשתי מלהתווכח עם

החמסניק הזה , מחפש שמאלני אמיתי להתווכח איתו - יש מעומדים ?

למעלה