עוד רצח של שרון ימ"ש.

עוד רצח של שרון ימ"ש.

הבחור ששרף את עצמו מרוב צער על האסון הנורא של הגירוש! הבנאדם השני שנשרף עקב הגירוש.השם ינקום דמם!!!

TheOrion

New member
מה הקשר?

גם אם האדם מת, זה לא כתוצאה משרון, אלא כתוצאה מסדר עדיפויות קלוקל. הבית היה חשוב לו יותר מהחיים שלו ולכן הוא הצית את עצמו. כשיש סדר עדיפויות קלוקל, זה מה שקורה.

יוטו

New member
ברגע שיוחלט על טרנספיר לערבים,

אלפי שמאלנים יציתו את עצמם לאות אבל על מה שעושים לאויב. . .

יוטו

New member
צודק , טעיתי . . . הם ילחמו יחד

איתם בצהל , ורק אם יפסידו - יציתו את עצמם. .

TheOrion

New member
יש לי שאלה,

אתה יכול לכתוב הודעה אחת שלא תהיה נגועה בהסתה נגד שמאלנים?

יוטו

New member
אותה שאלה שאל את עצמך לגבי

המתיישבים. . ברגע שהשמאלנים יתחילו להיתייחס לאויבים כאל אוייב ולא כאל החבר הכי טוב שלהם , לא אומר מילה אחת רעה ואפילו ההפך. .

hornyman73

New member
זאת אומרת אף פעם...

אף פעם אני לא אהיה כמוך. לפי המעשים של הימין הם מסתמנים כאויב הכי מסוכן. אחרי רצח רבין...הייתי בטוח שערבים רצחו אותו בהתחלה..וכשגיליתי שזה ימניים..

TheOrion

New member
אני מסיט נגד המתנחלים?

אני לא אומר שהמתנלחים יילחמו נגדי עם האויב. אני לא אומר שהמתנחלים הם חלאת אדם. אני לא אומר שהמתנחלים הם גיס חמישי. איפה אני מסיט כנגדם?

אני חוזר ואומר.....

כבר אמרתי את זה, אבל אף אחד לא הגיב על זה. הבן-אדם התאבד, לא שרון אשם ולא אף אחד אחר אשם חוץ מאותו בן-אדם. חוץ מזה אותו מתנחל בטח אחראי לרציחתם של מאות חיילים שהיום צריכים לשמור עליו, אז גם הוא רוצח, לא? כשאנשים התאבדו בגלל המצב הכלכלי שלהם (והיו כמה וכמה מקרים כאלה) לא קפצת והאשמת את ביבי - נכון?

יוטו

New member
שגורלו של כול מי שהיה אחראי על

הגירוש יהיה כגורל של המסכן שנירצח נפשית על ידי שרון!

שגורלו של כל מי

שמאחל דברים כאלה - גם יהיה דומה. ממתי מותר לך להביע את דעתך?? חשבתי שמותר לך רק לצטט את הרב שלך, פששש.... התחלת לחשוב לבד..... כל הכבוד..... אבל אל תשמח יותר מידי.... תראה איזה שטויות יוצאות לך מהפה כשאתה מתחיל לחשוב לבד, אבל זה בסדר - ככה זה בהתחלה, כמו שתינוק שרק לומד ללכת נופל לפעמים, כך גם בן-אדם שרק מתחיל לחשוב לבד מדבר שטויות לפעמים. אבל תמשיך ככה, ואולי יום אחד באמת תצליח לחשוב לבדך בלי עזרת הרב! שיהיה בהצלחה!

Rotema3

New member
איזה אנשים.

מרשים לעצמם להתווכח על למה משהו התאבד. נכון ההתנתקות היא גורם מכריע, שהשפיע קשה על הרבה אנשים-ומי אתם שתשפטו? באיזה זכות? אשם, לא אשם זה לא העניין. ואתה סולד'יר שקורה לבן אדם רוצח, תתבייש. פשוט מגעיל. גם אתה רוצח. גם עליך מגנים. הגנו ויגנו חיילים. ומה לעשות, גם מתו לא מעט בדרך.

יוטו

New member
כמו שאני מגדיר את מי שאונס רוצח

נפש , כך אני מגדיר את רוצח הנפש שרון . הוא אמר למה הוא הצית את עצמו . . רק ששרון חיסל אויבים בלבנון אמרתם עליו שהוא רוצח . . ברור מזל שהיהודים והשמאלנים הם לא אותו עם. .

TheOrion

New member
יוטו, אני אתרגם לך לעברית=>

חפש עזרה. עדיף מקצועית.

יוטו

New member
העזרה הכי טובה שתהיה לי היא ששרון

ותומכיו יעזבו את הארץ והעם שהם הרסו. .

יוטו

New member
העזרה הכי טובה שתהיה לי היא ששרון

ותומכיו יעזבו את הארץ והעם שהם הרסו. .