עוד רצח של שרון ימ"ש.

the mnm factor

New member
או ש... מה?

תתנחלי לי בבית ותביאי חיילים שישמרו עליך? תהפכי אצלי את המטבח... אולי גם תבצעי על אחותי לינץ'? ואז כשיבואו מ"שלוותא" לפנות אותך תצעקי "יהודי לא מאשפז יהודי"? (כל האמור לעיל נאמר בצורה סרקסטית ולא נאמר בכדי לפגוע- אלא סתם להציג דעות פוליטיות אלו או אחרות בצורה הומוריסטית)

רולדההה

New member
לממשלה אין שום קשר לזה. ../images/Emo98.gif

בנאדם שהולך ושורף את עצמו כי רוצים להעביר אותו דירה, ברור לחלוטין שיש משהו מעורער בנפשו ומוחו. אתם רצחתם אותו, אתם והאידיאולוגיה הזאת שגורסת שלעזאזל החיים, העיקר שנשמור על החול.

Rotema3

New member
נשתמש בשטיתכם-

אתם רצחתם אותו. אתם והדעות הקדומות המזובלות שהתקשורת המעפנה הזא במדינה המקולקלת הזאת, הכניסה בכם. עם כל האיבה. השמחה לאיד. ההכללות. לכו תגנו על ערבים. באמת מסכנים. הם צריכים כמה אנשים 'טובים' שיקשקשו קצת, וי'עזרו' להם.

the mnm factor

New member
אנחנו והדעות הקדומות שלנו? LOL

אני לא משתמש באפילו לא דעה קדמה אחת... על אף אחד. הימין (באופן כללי כמובן ולא פרטני) לעומת זו רואה את כל הפלשתינים כאוהבי מלחמה ושאהידים... דבר שהוא לא נכון ואפילו מגוחך (להכליל שלושה מליון בני אדם תחת אותה קטגוריה). הימין רואה את כל השמאל כ"אוהב ערבים". הימין הוא זה שנאבק על חזון "ארץ ישראל השלמה" (אני בספק אם יש דבר קדום מזה)- חזון כל כך מגוחך וכל כך לא פרקטי (את מודעת לעובדה שגם עיראק אמורה להיות שלנו ע"פ החזון? איזה דעה קדומה יש לשמאל? אנחנו לא מכלילים את כל המתנחלים תחת אותה קטגוריה (פרט למפירי חוק)... ולא עשינו ככה אף פעם- לשמאל אין ולו דעה קדומה אחת. התקשורת המאעפנה: אני אגיד את זה שוב: בני ליס, יעקב אחימאיר, משה גרטל, אורי דן, מוטי עדן- כולם כתבי ערוץ אחת ימנים מוצהרים (אלה כמעט כל הכתבים שלהם) ועוד בועז שפירא שאין לי ספק שהוא לא שמאלני. ינון מגל הוא כתב של ערוץ 10 שהיה ממפוני ימית. מנחם הורוביץ, נוסבאום, רוני דניאל ואולי אהוד יערי אלה כתבים של ערוץ 2 שהם ימנים. ואלה רק אנשים שאני זוכר... אז התקשורת לא שמאלנית ולא נעליים. הערבים (שוב, באופן כללי ולא פרטני) בהחלט מסכנים... הם עוברים במחסומים כל יום השפלות פי אלף יותר משפילות ממה שהמפונים חוו או יחוו אי פעם. שלא נדבר על זה שעד היום גם מתנחלים הורסים להם מסיקים והופכים להם באסטות בשוק... והם זוכים להגנת הצבא. אבל לא לא איכפת כרגע מהערבים- איכפת לי מחבריי החיילים שצריכים לסבול ולמות מוות שווא בגלל ששמרו על אנשים ועל אדמה... שבכלל לא שייכת לנו מלכתחילה- אדמה כבושה, אדמה שמלאה בדם.

יוטו

New member
../images/Emo31.gif גם אתה לא שייך לנו ....

נוסבאום - הוא שמאלני יותר ממתון .. ורוני דניאל הוא מרכזניק (לפחות נותן תחושה כזו )

TheOrion

New member
ונאמר ואתה צודק,

כל השאר עדיין ימנים, מה שמראה שהתקשורת לא שמאלנית.

יוטו

New member
כול מגישי החדשות הם שמאלנים ..

הרבה זמן לא ראיתי חדשות אז אני לא זוכר את השמות של כול הכתבים , אבל רובם שמאלנים .. כול הכתבים שהיו בגוש - הם שמאלנים מלבד הכתב השמנמן שמשדר הרבה זמן מהאזור .. (אני מדבר על ערוץ 2 ) עוד שניה תגיד לי שגם ירון לונדון הוא ימני.

the mnm factor

New member
בולשיט

גאולה אבן שמאלנית? שטויות! וחוץ מחיים יבין ויגאל רביד אני לא בטוח שיש עוד מגישים שמאלנים. בערוץ 2 חצי חצי- בערוץ אחת הרוב במכריע לימין ובערוץ עשר יש רב קל לשמאל.

the mnm factor

New member
נוסבאום שמאלן ../images/Emo6.gif

חה! אגב, גם ניסים משעל נניח לא שמאלן... ועוד לא התחלתי לדבר על הרדיו.

Rotema3

New member
הכל טוב. יש רק בעיה אחת.

כולם כלי משחק של מי שעומד בראש, והוא לצערי- השמאל. הם לא משדרים על דעת עצמם. אילא חומר כתוב. אנחנו לא מדברים באופן פרטני, אילא כללי. התקשורת שמאלנית. מעוותת דברים, ומעלילנית. התתנתקות אפילו לא ההתחלה לזה.

the mnm factor

New member
../images/Emo6.gif

הכתבים כותבים את החומר של עצמם... והם יכולים להגיש את זה באיזה דרך שיבחרו- הם כלי משחק של השמאל
את עד כדי כך נואשת להוכיח משהו שאת לא יכולה להוכיח שאת אומרת דברים כאלה טפשיים? איך השמאל שולט בהם בדיוק? הם לא משדרים על דעת עצמם? וואלה.. אז על דעת מי? את לא תוכלי להוכיח שהתקשורת שמאלנית- כי זה פשוט לא נכון! התקשורת פחות או יותר באמצע. אגב הרדיו נניח ממש ימני.

יוטו

New member
לפי צורת (ודרך) השאלות שהם שואלים

אפשר לדעת את הדיעות שלהם .. במיוחד שקוטעים על ההתחלה מרואיין מגוש קטיף בטענה מוזרה שנגמר להם הזמן, ורק אחרי שהוא צעק על המגיש שיתן לו גם לדבר ולא רק לאנשי השמאל - המגיש השתתק ... (היה לא מזמן בערוץ 2 )

the mnm factor

New member
אז אתה פשוט מניח שהם שמאלנים...

כי ככה אתה רוצה... מתנחלים אוהבים להיות קדושים מעונים, "כולם נגדנו" ולכן גם התקשורת הופכת בן רגע לשמאלנית... תמיד משחקים על הרגשות ולכן כולם נגדם... זה בולשיט- התקשורת די אובייקטיבית.

adishu

New member
עם כל הצער, הם עשו מעשה שלא יעשה

לפי דת ישראל אסור בתכלית האיסור להתאבד. ובנוסף, אם המעשה שהם עשו הוא מעשה שנכון לעשותו, עוד אנשים היו צריכים לבצע את אותו המעשה. כיוון שאנחנו לא מעודדיפ מעשים שליליים מסוג זה אנחנו צריכים לגנות את המעשה בכל פה. ומה הקיצוניים הימניים עושים: מנצלים מעשה שלילי של אדם חלש דעת בכדי לנגח את השמאל. התנהגות זו מראה את הרמה המוסרית הירודה של האנשים שרוקדים על הדם של האנשים המסכנים הללו. אין לכם תקנה, שטופי שנאה ועיוורים למציאות. זה מה שאתם.

למעלה