אנחנו והדעות הקדומות שלנו? LOL
אני לא משתמש באפילו לא דעה קדמה אחת... על אף אחד. הימין (באופן כללי כמובן ולא פרטני) לעומת זו רואה את כל הפלשתינים כאוהבי מלחמה ושאהידים... דבר שהוא לא נכון ואפילו מגוחך (להכליל שלושה מליון בני אדם תחת אותה קטגוריה). הימין רואה את כל השמאל כ"אוהב ערבים". הימין הוא זה שנאבק על חזון "ארץ ישראל השלמה" (אני בספק אם יש דבר קדום מזה)- חזון כל כך מגוחך וכל כך לא פרקטי (את מודעת לעובדה שגם עיראק אמורה להיות שלנו ע"פ החזון? איזה דעה קדומה יש לשמאל? אנחנו לא מכלילים את כל המתנחלים תחת אותה קטגוריה (פרט למפירי חוק)... ולא עשינו ככה אף פעם- לשמאל אין ולו דעה קדומה אחת. התקשורת המאעפנה: אני אגיד את זה שוב: בני ליס, יעקב אחימאיר, משה גרטל, אורי דן, מוטי עדן- כולם כתבי ערוץ אחת ימנים מוצהרים (אלה כמעט כל הכתבים שלהם) ועוד בועז שפירא שאין לי ספק שהוא לא שמאלני. ינון מגל הוא כתב של ערוץ 10 שהיה ממפוני ימית. מנחם הורוביץ, נוסבאום, רוני דניאל ואולי אהוד יערי אלה כתבים של ערוץ 2 שהם ימנים. ואלה רק אנשים שאני זוכר... אז התקשורת לא שמאלנית ולא נעליים. הערבים (שוב, באופן כללי ולא פרטני) בהחלט מסכנים... הם עוברים במחסומים כל יום השפלות פי אלף יותר משפילות ממה שהמפונים חוו או יחוו אי פעם. שלא נדבר על זה שעד היום גם מתנחלים הורסים להם מסיקים והופכים להם באסטות בשוק... והם זוכים להגנת הצבא. אבל לא לא איכפת כרגע מהערבים- איכפת לי מחבריי החיילים שצריכים לסבול ולמות מוות שווא בגלל ששמרו על אנשים ועל אדמה... שבכלל לא שייכת לנו מלכתחילה- אדמה כבושה, אדמה שמלאה בדם.