עוד רצח של שרון ימ"ש.

AB17

New member
יאללה

בוא נפנה את ת"א אני הראשון שמתנדב לעזור

hornyman73

New member
הצחקת אותי

נראה אותך מפנה 4 מיליון תושבים מאזור המרכז... אתה הזוי!!! אתם עפתם כמו עלה ברוח מגוש קטיף כי אתם בטלים בשישים. כל הרבנים שלכם, שקרנים. כל האמונות שלכם, טפלות. כל גוש קטיף זה פחות מהשכונה שלי, ואנחנו גם יותר חזקים. אנחנו הקמנו את המדינה. אתם מנסים להרוס לנו אותה. תחזרו לברוקלין!

AB17

New member
אתה טיפש

אם אתם כל כך חזקים למה אתם לא בשלטון?? ומה בדיוק הקשר ביני לבין לברוקלין?

AB17

New member
"עפתם כמו עלה ברוח"

אתה יודע למה? כי רוב המתיישבים בחרו לא להתמעת עם החיילים. בניגוד אליכם שהרגתם אחד ופצעתם עוד כמה........

hornyman73

New member
כל הכבוד לכם

אני באמת רוצה לציין את האיפוק שהפגינו המתנחלים בפינוי...אני מודה להם ומאחל להם בהצלחה בהמשך החיים בארץ ישראל. אני לא הרגתי אף אחד ולא מפגין נגד החומה כי אני בעדה. אני לא שמאלני קיצוני. אני ציוני.

תגובה

"עפנו" כמו עלה ברוח מגוש קטיף - לא מפני שהיו שם קצת מידי אנשים, אלא בגלל העובדה שהאנשים האלו, שאיבדו את ביתם - החליטו לוותר על מלחמה למען אחדות העם. האם הקרע נמנע? הם עשו את מה שבדעתם היה המעשה הנכון והראוי. כל הרבנים שלכם - שקרנים.. אני מניחה שאתה מתכוון לאותם רבנים שאמרו אמירות בנוסח: לא יהיה גירוש. קודם כל - כדאי שתימנע מהכללות. מלבד זאת - הם לא שיקרו, הם התפללו, קיוו, ציפו.. מסתבר שלא כל אחד מסוגל להבין את ההבדל. כל האמונות שלכם טפלות.. נו.. מי אני שאתווכח איתך? אבל אמירה כל כך חסרת בסיס לא גורמת לי להשתכנע. אתה יותר חזק?? יוו.. ואימא שלי יותר יפה מאימא שלך..
אנחנו הקמנו את המדינה.. אהה - אנחנו המי בדיוק? ומי זה ה"אתם" שמנסים להרוס אותה. לחזור לברוקלין? מצטערת, אמנם יש לי שם משפחה וחברים רבים, תנאי חיים נוחים יותר מבחינות רבות וכו'.. אבל אני פה על אידואלוגיה, ואינני מתכוונת לעזוב. לילה טוב!

hornyman73

New member
מדובר בגוש קטיף

אם הייתם קצת מבריקים הייתם מבינים שהציור של ההתפנות מדברת על גוש קטיף. כשמחרבנים יוצא....אני ישלים כי כנראה צריך לעזור לכם... כשמחרבנים יוצא....גוש. קטיף. זהו היה קשה ויצא. עוד מעט יצאו עוד גושונים. מי דיבר על פינוי של תל אביב? זה הרי שלנו קבל עם ועדה. חוץ מזה אנחנו כן בשלטון. שרון הוא הרי אחד משלנו, פלמחניק. זה אתם אמרתם קודם. גם התקשורת שלנו, זה אתם אמרתם. אז פתאום השלטון שלנו כשמתאים לכם ופתאום לא שלנו כשלא מתאים. פשוט פתאום גיליתם שאתם בשוליים הסהרוריים. חייתם בחלום 30 שנה. אתם לא אשמים זה ההורים שלכם באו הזויים מאמריקה.

AB17

New member
שרון עלה

לשלטון בתור ימני. ואני לא מאמריקה זה רק מראה שהסהרורי פה הוא אתה ושאר השמאלנים.

העזרה הכי טובה שתהיה לך זה ../images/Emo130.gif

כבר ראינו והגענו למסקנה שזה המניע ה"אידיאולוגי" שלך - כסףףףףףףףףףף!!!!! אתה פשוט רודף בצע שמתחפש ל"אידיאולוג". עלק.

יוטו

New member
שמענו אותך . .. . תחשוב מה שבא לך ,

אני יודע שאתה טועה וזה מה שחשוב. . .

t i p o

New member
המתאבד לא קשור לשרון

יום יום אנחנו נרצחים נפשית על ידכם, ובעזרת השם א אצלכתם "לרצוח" אותנו.

יוטו

New member
אתה לא יהודי או לפחות לא מדבר כמו

יהודי , אז אותך מותר ואף חובה לגרש ולא רק מהבית , אלא גם מהארץ יחד עם אחיך ערביי ישראל והשומרון.

למעלה