אז אתה הוא מי שקובע מי יהודי ומי לא טוב לדעת...
T t i p o New member 9/9/05 #74 כשאני מביא טיעונים ובחזרה נותנים לי רק חוות דעת עלי, כנראה שאין דבר חכם לומר.
T the mnm factor New member 6/9/05 #42 כרגע קראת לאריק שרון רוצח על רצח שלא היה לו שום קשר אליו... אפשר בקלות לתבוע אותך על הוצאת דיבה. ולגופו של עניין: "הבחור ששרף את עצמו" כאן נגמר הדיון.
כרגע קראת לאריק שרון רוצח על רצח שלא היה לו שום קשר אליו... אפשר בקלות לתבוע אותך על הוצאת דיבה. ולגופו של עניין: "הבחור ששרף את עצמו" כאן נגמר הדיון.
T the mnm factor New member 7/9/05 #52 א. לא ב. אם היא מחליטה להתאבד אחרי זה אני לא אאשים אותו ברצח- רק באונס... שלדעתי חמור כמו רצח.
T the mnm factor New member 7/9/05 #53 "עוד רצח של שרון ימ"ש." אתה חייב ללמוד קצת הבעה... כי משתמע שאתה קורא לשרון רוצח ותו לא.
י יוטו New member 7/9/05 #54 ואתה חייב ללמוד לקרוא !! את זה אני לא כתבתי !! "עוד רצח של שרון ימ"ש." - זה משהו אחר כתב .. אומנם לא אמרתי שאני לא מסכים עם מה שהוא כתב - אבל אני לא כתבתי את זה .. אני במקומו הייתי מוסיף את המילה נפש אחרי ה"רצח " כי הוא כן רצח אותו , אבל נפשית ולא פיזית ..
ואתה חייב ללמוד לקרוא !! את זה אני לא כתבתי !! "עוד רצח של שרון ימ"ש." - זה משהו אחר כתב .. אומנם לא אמרתי שאני לא מסכים עם מה שהוא כתב - אבל אני לא כתבתי את זה .. אני במקומו הייתי מוסיף את המילה נפש אחרי ה"רצח " כי הוא כן רצח אותו , אבל נפשית ולא פיזית ..
T the mnm factor New member 7/9/05 #55 אז למה הגבת לי ידביל? אני הגבתי להודעה הראשונה "כרגע קראת לאריק שרון רוצח" ואז אתה (למרות שלא אליך הגבתי) כתבת "לא קראתי לו רוצח" מי דיבר אלייך בכלל?
אז למה הגבת לי ידביל? אני הגבתי להודעה הראשונה "כרגע קראת לאריק שרון רוצח" ואז אתה (למרות שלא אליך הגבתי) כתבת "לא קראתי לו רוצח" מי דיבר אלייך בכלל?
T the mnm factor New member 8/9/05 #57 לא שירשרתי להודעה שלך עכשיו תתנצל... ותן לעצמך כאפה על זה שאתה דביל.