עוד שאלת "מה הייתם עושים"

modz0r

New member
אתה כנראה צודק

הרירייז שלי בהתחלה היה נמוך מידי, והבנתי את זה מייד אחרי שעשיתי אותו, פחות או יותר. הייתי צריך לפחות $2.55 (פי 3 ממנו), אבל לדעתי במקרה הספציפי הזה זה לא משנה, כי הוא היה משווה בכל מקרה. ואני באמת מתכוון להעלות את זה ב-2+2 בשביל לראות מה דעתם.

משווה

ומתבאס לגלות שהוא יושב שלישית 9. אחלה פורום דרך אגב ...אני מעיין בו מדי פעם... מבדר מאוד

modz0r

New member
טוב, אז מה קרה בפועל

השוותי, אחרי הרבה מאוד התלבטות. היה לי בערך 45 שניות לחשוב על זה, ככה שלא יכלתי לחשב יותר מידי, אבל הסתכלתי על הדברים ככה: לא יכול להיות לו אסים, כי אין מצב שבעולם שברמות הבליינדים האלו מישהו פשוט ישווה לפני הפלופ עם אסים. לא הגיוני שיש לו 2 יהלומים (למרות שזה אפשרי), כי אחרת למה לעשות אולאין? אם היה לו 2 יהלומים, הגיוני יותר שהוא היה פשוט משווה, ומנסה למשוך יותר כסף. אולי אפילו רירייז קטן אם הוא ממש מפחד מ-draw של יהלום גבוה יותר. אופציה נוספת, היא כמובן הסט, שבמקרה כזה המצב שלי גרוע. אומנם תאורתית יש לי 9 קלפים לפלאש, אבל במידה ועל הלוח יהיה זוג אני מפסיד בכל מקרה. האפשרות האחרונה היא בלוף מוחלט, שהסיכוי אליו לא גדול, אבל בהחלט אפשרי. בפועל, זה מה שקרה: VILLAIN raises to $22.80, and is all in HERO has 15 seconds left to act HERO has requested TIME HERO calls $19.55 VILLAIN shows [7s 7h] HERO shows [Ac Ad] *** TURN *** [7d 9d 3d] [Kh] *** RIVER *** [7d 9d 3d Kh] [As] VILLAIN shows three of a kind, Sevens HERO shows three of a kind, Aces HERO wins the pot ($47.84) with three of a kind, Aces בסוף היתה לו את היד שהכי פחדתי ממנה, אבל 2 אוטס שבכלל לא חשבתי עליהם הם אלו שהצילו אותי. אני באמת לא יודע אם הפעולה הזאת היתה נכונה, אבל עם הלחץ של הזמן, זה מה שעשיתי. אני מתכוון להעלות את זה בפורומים "רציניים" יותר, לבדוק את דעתם, ואני אגיד לכם מה חושבים בהם.

Papito

New member
אין דבר כזה לא היתה דרך לצאת מזה

אפשר לצאת מכל דבר, הכל תלוי בכמה אתה שולט בעצמך ולא הקלפים בך. והנה ההוכחה. כשאתה מושקע 10K בדולרים וזה היום הראשון זו לא בדיוק היד שתקפל, והוא כן. http://www.youtube.com/watch?v=diNshC6tP00

אל תראה לי זריקה כזו

שהיא נדירה לעומת זה ואם השחקן הזה היה משתמש בסיכויים שלך ובמתימטיקה הוא היה נופל פה בפח אתה רק הוכחת את מה שאני טוען קריאה של שחקן יותר טובה מכל המתימטיקה שבעולם הוא הצליח לקרוא אותו זרק פול האוס יפה ופגע אבל הדברים האלה נדירים ובקוב הפעמים הזריקה הזו היתה סתמית לדעתי הוא עשה טעות הוא הקפיץ לו ב5000 דולר עם פול הייתי משווה כמו שהפעם זה היה מהלך מבריק זה בקלות יכול היה להיות בלוף ואז מה היית אומר?

Papito

New member
נפלתי בפח?

אתה יוצא מפרופורציות לגמריי....זה פורום במחשב.... ופוקר זה לקרוא מידע ונתונים מן הסתם. יש מידע מוקדם שKK העלה לפני פלופ ברירייז, אז הוא לא "קרא" אותו יפה הוא השתמש בנתונים שהיו לו....אין פה לא מתמטיקה, ואין פה "לקרוא" שחקן יש פה להסתכל על נתונים שהתבצעו... זה היה מהלך מבריק, ואם זה היה בלוף אז הייתי מוריד את הכובע בפני המבלף, אבל זה לא היה. אתה מזכיר לי איזה חבר אידיוט שלי, שיחקנו בשבת ואני בשורט סטאק העברתי אול אין עם פוקט 4, כולם התקפלו ופתחנו כדי לראות מה היה בפלופ והיה שם 9 אז אותו חבר התבכיין שאם הוא היה משווה הוא היה מנצח כי היה לו 9-2, אז זה מה ששווה ה"אם" שלך

היתה פה קריאה נטו

הוא יכל לעשות רירייז עם זוג מלכות ולא ראיתי אם היה אס על השולחן וגם עם זה הוא יכל לעשות הוא קרא את השחקן נטו ולגבי השחקן הזה שלך זה שהוא לא מבין שפה הוא היה פוגע ובעוד אלף מקרים הוא היה מפסיד זה בעיה שלו אני הייתי משווה עם אס גבוה וזה רק בגלל שאתה השורט סטאק ואם אתה רוצה לראות את מה שאני תמיד טוען בחי תראה את זה ואין פה אם הפעם הירידה היתה טובה ב90 אחוז מהמקרים זה יהיה בלוף

Papito

New member
אם אתה עושה רירייז

אאוט אוף פוזישן עם QQ אז תקבע מעכשיו תאריך למשחק, אני מבטיח לך שאני מגיע

סבבה

איך גאון הדור מדבר דייי כבר תפסיק לחשוב שאתה מינימום נגרנו ואני ראיתי שחקנים גדולים ממך שעשו את זה

Papito

New member
שוב

אתה לא יודע מה השם הפרטי שלי, אז איך אתה יודע כמה גדול או קטן אני? לזכותך ייאמר, שהצלחת להוציא אותי מהכלים אחרי שהבטחתי שאני לא אתן לאנשים קטנים כמוך להוציא אותי מהכלים. נסיון חדש להתעלם ממך

אני לא צריך לדעת

את שמך רואים את זה מהתגובות שלך אתה לא יודע לקבל דיעות של אנשים אחרים ומי שלא חושב כמוך הוא פחות ממך בעינייך וזה כבר בעיה שלך תלמד מMODZOR שאפילו שאני והוא לא מסכימים על כמה דברים לפחות הוא יודע לתת כבוד ולהבין שיש אנשים עם דיעות אחרות אני לא יודע בן כמה אתה אבל מה שבטוח ההתנהגות שלך תואמת התנהגות של ילד בן 16 שרוצה להוכיח שהוא הכי טוב בכל

ועוד משהו

אם אתה כל כך בטוח שאני שחקן גרוע תסביר לי איך לקחתי טורניר של 7500 איש עם התחלה של 300 זיטונים ולקחתי 7 פרירולים של 2000 איש אז תעשה לי טובה אני לא טוען שאני מלך בפוקר או גאון אז אל תהיה לי יהיר ותעשה מעצמך מינימום נגראנו אמרתי לך כל מקום כל שעה

Papito

New member
וואו איזה לאקי ריבר!

המזל בהחלט שיחק לך, אני אישית הייתי מקפל את היד, יותר מדי סיכונים היו על השולחן, אבל סחטיין

אהה ולגבי

מי שלא יודע מספרים לא שחקן פוקר אז יש לךצ פה אחד בשם ניק שולמן שמודה שהוא לא יודע את המתימטיקה והגיע פעמיים לשולחן הגמר בWPT עוד אחד שסותר את התיאוריה שלך עכשיו תגיד שגם הוא לא שחקן

modz0r

New member
ויש שחקן בשם כריס פרגסון

שנחשב אחד משחקני הפוקר הכי גדולים שיש, ואומר שהוא לא יודע לקרוא שחקנים בכלל, ומשחק רק בעזרת חישובים מתמטיים וסטטיסטיים.

למעלה