טוב, אז מה קרה בפועל
השוותי, אחרי הרבה מאוד התלבטות. היה לי בערך 45 שניות לחשוב על זה, ככה שלא יכלתי לחשב יותר מידי, אבל הסתכלתי על הדברים ככה: לא יכול להיות לו אסים, כי אין מצב שבעולם שברמות הבליינדים האלו מישהו פשוט ישווה לפני הפלופ עם אסים. לא הגיוני שיש לו 2 יהלומים (למרות שזה אפשרי), כי אחרת למה לעשות אולאין? אם היה לו 2 יהלומים, הגיוני יותר שהוא היה פשוט משווה, ומנסה למשוך יותר כסף. אולי אפילו רירייז קטן אם הוא ממש מפחד מ-draw של יהלום גבוה יותר. אופציה נוספת, היא כמובן הסט, שבמקרה כזה המצב שלי גרוע. אומנם תאורתית יש לי 9 קלפים לפלאש, אבל במידה ועל הלוח יהיה זוג אני מפסיד בכל מקרה. האפשרות האחרונה היא בלוף מוחלט, שהסיכוי אליו לא גדול, אבל בהחלט אפשרי. בפועל, זה מה שקרה: VILLAIN raises to $22.80, and is all in HERO has 15 seconds left to act HERO has requested TIME HERO calls $19.55 VILLAIN shows [7s 7h] HERO shows [Ac Ad] *** TURN *** [7d 9d 3d] [Kh] *** RIVER *** [7d 9d 3d Kh] [As] VILLAIN shows three of a kind, Sevens HERO shows three of a kind, Aces HERO wins the pot ($47.84) with three of a kind, Aces בסוף היתה לו את היד שהכי פחדתי ממנה, אבל 2 אוטס שבכלל לא חשבתי עליהם הם אלו שהצילו אותי. אני באמת לא יודע אם הפעולה הזאת היתה נכונה, אבל עם הלחץ של הזמן, זה מה שעשיתי. אני מתכוון להעלות את זה בפורומים "רציניים" יותר, לבדוק את דעתם, ואני אגיד לכם מה חושבים בהם.