עוד שאלת "מה הייתם עושים"

lirans1

New member
התאוריה אומרת

שעם זוג נמוך/בינוני משתלם להשוות הימור שכשאם תפגע אתה תיקח פי עשר ממנו. לדוגמא אם אתה יושב עם שישיות בשולחן, כשיש לך 20$ ויש רייז 2$ ישתלם לך להשוות כל עוד לרייזר יש אותה ערימה כמוך לפחות או יותר - ככה, במידה ואתה פוגע בסטאתה תיקח פי עשר מההימור הראשוני.

ereuveni

New member
בקיצור 10% מגודל הסטאק האפקטיבי

המשפט המקורי בילבל אותי כי הוא אמר 10% מהסטאק של היריב וזה לא בהכרח נכון. כי אם ליריב יש 100$ אבל לי יש רק 10$ ואני מעלה ב-2$ אז זה לא משתלם לו להשוות אם יש לו רק זוג נמוך. כי מקסימום שהוא יוציא ממני זה רק פי 5. מעניין אם התאוריה הזאת בכלל עובדת בפועל. מישהו שמשחק ככה יכול להגיד שהוא ברווח על זוגות נמוכים?

בוא אני יסביר לך אך ההגיון שלי עבד...

די קל לפסול פלאש. שום שחקן עם שכל לא היה עושה ALLIN עם פלאש (אני מניח K פלאש) במצב כזה. ומכאן שתי האופציות שנותרו הם זוג גבוהה,סט או בלוף בלוף נראה מוגזם למדי ביד שכזאת. בן אדם עם זוג גבוהה במצב כזה נראה לי יותר הגיוני היה עושה רייז גבוהה ולא ALLIN. אבל תאכלס מה שבאמת גרם לי להבין שמדובר בסט היה לא קשור לפוקר בכלל. רוב החברה שמעלים ידיים לפורום בדרך כלל מעלים, בהעדר מונח טוב יותר, ידיים בהם קראו להם דברים רעים (על אף הסוף הטוב של היד המדוברת
). ולכן הניחוש שלי היה סט. בכל אופן אני מסכים שCALL היה המהלך הנכון.

ereuveni

New member
הכל תלוי בנק' ההתחלה בשיטת האלימינציה

אני התחלתי בפסילה של הסט כי חשבתי שלא הגיוני שהוא ישווה רירייז כזה אפילו עם זוג 9, אם זה היה זוג 10 זה סיפור אחר
אבל אין ספק שאתה צודק, צריך להכניס כאן גם ידיים עם פוטנציאל נמוך אבל סוף טוב בשביל לבלבל את האויב...

למעלה