עוד שאלת "מה הייתם עושים"

סבבה

אני לא טענתי שבלי יכולת קריאה אתה לא שחקן פוקר בדיוק כמו שאם אתה לא יודע את הסטטיסטיקה והמתיממטיקה זה לא אומר שאתה לא שחקן טוב פוקר זה משחק של העמדת פנים לכן אני תמיד טוען שזה לא משנה איזה קלפים אתה מקבל זה משנה מה אתה גורם ליריב לחשוב שיש לך

modz0r

New member
העניין הוא שצריך לדעת את שניהם

לדעתי רק מי שיודע את שניהם, יכול באמת להצליח בטווח הארוך מאוד. שחקן שבונה על קריאות בלבד יצליח בטווח הממש קצר (נגיד טורניר ספציפי) יותר משחקן שעובד רק על סטטיסטיקה, והפוך יצליח יותר בטווח הבינוני (נגיד, בתקופה של שנה).

תראה נכון

שלדעת את המתימטיקה והסטטיסטיקה זה מצוייןוזה עוזר לדעת אבל לדעתי שחקן שיש לו גם יכולת קריאה וגם יכולת לשדר ליריב מידע שגוי הוא יצליח בטווח הארוך לדוגמא דוייל ברונסון יש לו יכולת קריאה טובה מאוד וגם הוא יודע מתי לבלף נכון שגם בסטטיסטיקה הוא טוב אבל לדעתי מה שעשה אותו יותר זה היכולת קריאה ואפשר להוסיף את נגראנו וסם פרחה גם לרשימה הזו

זונע

New member
אני לא מבין באמת

איך כולם דיברו פה שיש לו KQ עם יהלום הדבר היחידי שסייג אותי מלהגיד אינסטה קול זה שכנראה יש לו סט, אבל גם אז אתה לא דרואינג דד(מצד שני, אם מגיע זוג על השולחן אתה די כן). כנראה שגם אני הייתי משווה כן, אבל האול אין הזה שלו זה "יש לי סט, תעוף מפה". ברור שהוא לא רצה שתשווה.

זונע

New member
אתה אמרת שהוא מחזיק אסים מלכות או קינגים

איך זה יוצא אותו דבר?

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

פלאש לא הגיוני, והסט מאוד מפחיד, אבל קשה לעשות פה פולד.

מודזור

אולי תגיד לי את שמך שיהיה לי יותר קל ברור שהפלאש לא היה לו עשית השוואה טובה גם אם הוא היה פוגע בסט יש לך את הצבע והאס שיצילו אותך אין מה לעשות בפוקר לפעמים צריך טיפת מזל

modz0r

New member
הוא כן פגע בסט, בסופו של דבר

אבל כן.. ככל שעובר הזמן אני חושב יותר שצדקתי במה שעשיתי. העניין הוא שעכשיו אנחנו מדברים על זה כבר כמה שעות, אז היה לי רק 40-45 שניות להחליט, ופה זאת בעיה. וקוראים לי איתי.

modz0r

New member
$0.10/$0.25

ככה שהקופה המצטברת הגיעה לסכומים דיי גדולים.

Kgt1

New member
כמו שכתבתי, זה האופציה היחידה הריאלית שהייתה

צריכה להפחיד אותך... מזל שבדיעבד לא נפלת, אבל אין לי ספק שאתה צריך להשוות במצב הזה.

lirans1

New member
מה שעמדתי לרשום לפני שרשמת מה יש לך

שלדעתי יש כמה ידיים שאפשר לשים אותו עליהן: * במידה והוא פגע בסט, אז אתה במצב של כמעט חמישים חמישים לקראת הטרן. יש לך 11 אאוטים - 9 יהלומים ו2 אסים. * במידה והוא פגע בזוגיים ולא רוצה שתשווה לא אם אס קינג שהאס יהלום נגיד, יש לך ממש יד למלחמה - 3 אאוטים לזוג על הלוח, 8 יהלומים (אחד מההאוטים הראשונים הוא יהלום כמובן) ו2 אסים. על צבע ממש אין מה לשים אותו כי כמו שאמרת אין שום סיבה בעולם שהוא ידחוף. * יכול גם להיות לו אובר פייר מהלוח שלא תמיד עושים איתו רירייז פרי פלופ, משהו כמו עשיריות עם עשר יהלום והוא חושב שכרגע הוא הכי חזק ורוצה לסיים את היד כאן ועכשיו ואז אתה במצב חלומי :) בקיצור, בטווח הידיים שאני שם אותו עליו, הייתי משווה. GOOD CALL :)

modz0r

New member
טוב, אז לפי האנשים ב-2+2, צריך להשוות

אומנם לא הרבה הגיבו, אבל כולם הסכימו שצריך להשוות במקרה הזה.

ereuveni

New member
אולי זה אני

אבל להשוות לפני הפלופ עוד 1.35$ עם זוג 7 בכיס זה לא מוגזם? הרי יש רק 12% שהוא יפגע בסט על הפלופ, זה אומר שהוא צריך להוציא ממך 9.5$ נוספים רק כדי להיות מאוזן (תבדקו שלא טעיתי בחישוב). ויש לו עדיין את הסיכון שיש לנו כבר פלאש. במקרה הזה הוא הצליח להוציא פי 2 ממה שהיה צריך, אבל נניח אם היינו עם KK,QQ,AA בלי סיכוי לפלאש היינו מתקפלים כאן או אם היינו מקבלים את הפלאש הוא היה במצטבר בהפסד. אני עדיין לא מבין איך שמתם אותו כ"כ בקלות על סט...לדעתי מדובר בשחקן לא מבריק במיוחד...

NoEgo

New member
זנ לא אתה זה אני

להשוות את הרייז הזה עם זוג ביד זה בסה"כ לא מהלך גרוע כי הרבה פעמים אנשם יעשו את הרייז הזה גם עם AK או אפילו AQ סויטד ככה שאם בפלופ אתה לא רואה AKQ אתה יכול להיות ביתרון ולקחת את היד על הפלופ עם רייז של חצי קופה/ שני שליש.אם אתה בטוח שיש מולך זוג גבוה ועדיין משווה רק מול שחקן אחד, אז זה כבר מהלך גרוע+ ולא משתלם בטווח הארוך גם אם אחת ל-9 אתה כן פוגע בסט (ולא תמיד תקבל תשלום עם הסט, יש אנשים שיזרקו את הזוג הגבוה אם יחשבו שהוא לא מנצח...).

ereuveni

New member
קראתי את השירשור שלך ב2+2

דבר ראשון אל תתן להם את התשובה כ"כ מהר, תן לעוד אנשים לענות (ולהתענות)
דבר שני שמחתי לראות שעוד מישהו הגיע שם למסקנה שלהשוות עם 77 לפני הפלופ זה לא משתלם לאורך זמן. כנראה הבעיה שלי היא שאני חושב שמי שמולי עושה את ההחלטות הנכונות וזה לא תמיד נכון... אבל הוא כתב שם משהו שלא הבנתי עד הסוף:
"Oh wait if you are not 3 betting to over 10% of his stack than you are giving him the right price to call :p"​
אמנם ככל שתהמר יותר לפני הפלופ הוא יצטרך להוציא ממך יותר אחרי הפלופ כדי שישתלם לו אם הוא תופס את הסט. אבל למה זה דווקא 10% מהסטאק שלו?

ereuveni

New member
ד"א

השרשור ב-2+2 היה מתאים יותר בפורום "Full Ring" מאחר ואתה לא שיחקת ב6 מקס...

למעלה