עוד תהיה קיומית

MajorWinters

New member
עוד תהיה קיומית

מאיפה הגענו? למה אנחנו פה? לאן נגיע כשנמות? מה יש אחרי? מה היה לפני? האם יש משהו ודאי בחיים?

נוWה

New member
ברור שיש משהו ודאי בחיים...

אהבה!

נוWה

New member
היא קיימת...

פשוט צריך לחפש אותה.. ואם אין כוח לחפש אז אל תדאגי, היא כבר תצוץ

EdisonGirl

New member
אני לא מחפשת.. ../images/Emo3.gif

אני מצטטת מה שאנשים אחרים אומרים עליה.. :) ובקשר לחיפוש אהבה, זה נראה בעיניי קצת נואש. אני מרגישה שאדם שזקוק לאהבה- זה מעיד עליו שמשהו בו חסר.. אולי אני פשוט לא מבינה את'זה. בכל אופן, ציטטתי אחרים- זה בסדר. זה לא מה שאני מאמינה בו..

עם זה אני כבר לא מסכים!

להגיד על מישהו שמחפש אהבה שזה רק בגלל שמשהו חסר לו, זה כמו לאמר שאדם מחפש אוויר לנשימה כי זה חסר לו... יש אנשים שצריכים אהבה כדיי להרגיש שלמים ואני לא רואה בזה שום דבר רע, להיפך, אני חושב שזה נהדר. בין זה ובין זה שאהבה היא ודאית... הלוואי שזה היה נכון, המציאות לעומת זאת נכונה כמו שאומרת אדיסוןגירל. אהבה זה משהו קשה להשגה וגם שאתה משיג אותה זה לא משהו שתמיד נשאר או שלא נעלם...

Nimst

New member
אני לא חושבת

אהבה לא צריכה להיות שני חצאים שהופכים לשלם, אהבה צריכה להיות שני שלמים ביחד. אם מנסים למצוא אהבה כי מרגישים שמשהו חסר בך, האהבה שתמצא תהיה השוואתית אלייך. היא לא תעמוד בזכות עצמה, היא תהיה שם בתור השתקפות שלך ושל מה שחסר בך. לא תראה את בת הזוג שלך באמת, בתור מי שהיא, אלא רק בתור מי שהיא בהשוואה אל מי שאתה. זו גם אהבה תלותית, ותלות חונקת אהבה והורגת אותה, בסופו של דבר. כדאי להיות שלם עם עצמך לפני שאתה מחפש להכניס עוד מישהו עמוק לחיים שלך.

EdisonGirl

New member
אמרתי שזה מה שאני מרגישה.. ../images/Emo13.gif

אני יודעת שזה לא נכון בהכרח, וכמובן שגם אם זה קיים- זה לא כלל! אתה מוכרח להסכים איתי, שיש אנשים שהאהבה באמת נועדה לפצות אצלם על איזשהו חסר, שגורם להם להיות מתוסכלים בלעדיה. שוב, גם אם זה קיים, ואני מאמינה שזה כן, מן הסתם לא כולם ככה..
מעבר לזה, אני מסכימה עם מה שאמרה סתיו (Nimst). מעולם הטענה לפיה לא אהיה אדם שלם עד שלא אמצא את אהבתי הייתה בעיניי טפשית ואפילו מעצבנת.

ailag

New member
../images/Emo6.gif

קיטש כבר יותר ודאי ממנה. אהבה היא מיתוס בשביל שלפשוטי העם יהיה עם מה להתעסק. תקראי את המילים ל all you need is hate של הדלגדוס (delgados)

so be it

New member
תשובות

מאיפה הגענו? אני חושבת שממאדים. אבל למקרה שבאמת בא לך לדעת http://he.wikipedia.org/wiki/אבולוציה.
למה אנחנו פה? אני כאן כדי להשתלט על העולם. רוצה להצטרף?
לאן נגיע כשנמות? אני שיש מקום שהנשמות מגיעות אליו אחרי המוות הפיזי של הגוף.
מה יש אחרי? אחרי מה?
מה היה לפני? לפני מה?
האם יש משהו וודאי בחיים? תשובה בנאלית - מוות?!?

Tiki Torch

New member
עכשיו אפשר שאלות

שלא שאלו 42 מיליון פעמים וכמובן שהתשובה לכולם היא 42 בצורה כלשהי...

thorondor

New member
שאלה טובה.

אם אני אמות מחר אני אהיה בסדר, כי אני מאמין שאחרי שאנחנו איננו, הרוח ממשיכה הלאה.

MajorWinters

New member
אתה יודע. אני ממש כמוך... למרות

שפעם פחדתי מלמות, חשבתי שהמוות זה הסוף, אבל זה היה פעם אני לא מפחד יותר, אני יודע שהנשמה עוברת הלאה.

MajorWinters

New member
שמעי...

אני אולי מעולם לא אמצא את כל התשובה ואולי אף פעם לא אבין מדוע אני כנראה אף פעם לא אוכיח מה שאני יודע שנכון

EdisonGirl

New member
תראה.. ../images/Emo3.gif

אם אתה יודע, צריכה להיות לך איזושהי הוכחה. כל עוד אין לך- אתה מאמין, ולא יודע... אם אתה יודע, צריכה להיות איזושהי תשובה על השאלה "איך?".

למעלה