עוד תהיה קיומית

Quack Quack

New member
בלע.

מאיפה הגענו? מיקום מקביל. למה אנחנו פה? כי אנחנו חסרי חיים? לאן נגיע כשנמות? לגן-עדן של היקום המקביל ממנו באנו. מה יש אחרי? 2 מה היה לפני? 4 האם יש משהו ודאי בחיים? 42

BambaCreature

New member
תורת הזנזי-בר על בוהן ברוטאלית אחת

מאיפה הגענו? מקופסאת אננס אחת גדולה בשם "פרילופ". ללמה אנחנו פה? כי ג'ראלד, הקופיף הצמרירי הענק, אוהב אותנו ורוצה שנגדל ואז הוא יוכל לנצל את כולנו מינית. מה יש אחרי? דוכן "פגע בערס" מה יש לפני? 7 חתולים ודוב גריזלי שעיר ומגושם מיפו. האם יש משהו ודאי בחיים? דגלאס אדאמס איש כשרוני.

EdisonGirl

New member
<אני חייבת>

אז מה אם כל שרשור יכול להגיע למספר הזה, ושאחרי ההודעה הזו זה כבר יהיה (במקרה
) 43

juggernaut

New member
אממ....

שומדבר לא וודאי נורא צורם לי לראות אנשים (בעיקר בגיל שלי) ישר שוללים את קיומם של דברים על טבעיים רק כי הם לא ראו הוכחה. מצחיק אותי שאנשים(שאנחנו ככה קטנים) אשכרה מצפים שמישהו יתן להם הוכחה. לי *אישית* לא נשמע הגיוני שכל...מה שקורה כרגע זה רק צירוף מקרים. אנלא מאמין גדול בצירופי מקרים...כמו שאני לא מאמין שדברים קורים סתם ככה...ויש לי המון הוכחות שדברים קורים בגלל סיבה מסויימת... אני מאמין שיש כח עליון מסויים...אלוהים כנראה...אבל אני לא רוצה ל רוץ למסקנות..לכן אני לא שולל שומדבר. ונורא רע לי לשמוע שאנשים(כלומר, ילדים בגיל שלי-כן, 19 זה עוד ילד-) שוללים אמונות של אחרים או משהו כזה. זה נורא טיפשי להגיד "הכל פיזי ורוחניות זה משהו שהאדם המציא" כי תכלס, אתם לא יודעים...

noname202

New member
*מחזיקה את עצמי חזק בשביל לא להגיב*

לא הולך
מאיפה הגענו?טוב אממ דין...פעם הייתה חסידה, והיא עפה לה בשמיים... והחסידה לוקחת ילדים, תופסת אותם במקור שלה [למה היא סדיסטית
] ומביאה אותם אל הבית וזורקת אותם דרך החלון...
למה אנחנו פה?בשביל לשחק שולה המוקשים במסנג'ר לא?
לאן נגיע כשנמות?אני אישית הולכת להישרף לי בגיהנום
לא יודעת מה איתכם... מה יש אחרי?אחרי החיים? עולם הבא כמובן
מה היה לפני?לפני מה? האם יש משהו ודאי בחיים?"אני חושב, משמע אני קיים". *זה רק אני או שמשהו לא בסדר בתשובות האלה?
אהה כן, אחת רצינית, והשאר מפגרות טוטאלית
טוב כמו שהמורה שלי לפיסיקה אומרת [תדמיינו את זה במבמא צרפתי אדיש לגמרי:]"נו טוב,בסדר".

MajorWinters

New member
המלצה על שיר../images/Emo168.gif

פעם אחרונה שבדקתי, לא הייתי אדם רוחני, ואני לא ממהר להפציר שאני יודע שהנשמה עוברת הלאה. למען האמת, אני מאמין שאין כזה דבר גלגול נשמות, אבל גם את זה אני לא לוקח כעובדה. המלצה על שיר: Dream Theter - Spirit Carries on המילים כולכם השתתפתם בניסוי המוזיקלי שלי, היה נחמד...

noosh

New member
לא, אבל ראיתי את זה מאוחר מדי ../images/Emo10.gif

התכוונתי לענות - אומרים שהחיים קצרים מדי, כאן ועכשיו, ויש לך הזדמנות אחת

MajorWinters

New member
אההה...

כשזה יוצא מגניב אז זה שלנו... אבל בכיתה ב' כשהוא מרביץ למורה הוא פתאום הילד שלי!? לא מסכים!

juggernaut

New member
כלומר, עומואים.

שלא יתחילו להגיד "מה יש לך נגד הומואים?" ואז אני אצטרך להשתמש בבדיחה הישנה " M16 קצר...."

"יש להכניס נושע להודעה"

מאיפה הגענו? משום מקום. נוצרנו מתי שעשו אותנו, לא היינו לפני זה בכלל. למה אנחנו פה? למה לא? לאן נגיע כשנמות? לא נהיה יותר, בדיוק כמו לפני שנולדנו. מה יש אחרי? כלום, או כאבי תופת. לא יודעת. מה היה לפני? מה שיש אחרי._.; האם יש משהו ודאי בחיים? סבל, גם אם רק לשניה, או די חלש, אני חושבת.

למעלה