עוד תהיה קיומית

Lu Tze

New member
וואלה.

איזה מזל שמחקת את הקלטת, הא? אה... מחקת את הקלטת, נכון? אוי, לעזאזל.

MajorWinters

New member
אולי מחקת את הקלטת

אבל לא תוכל למחוק את הזכרונות... אני עדיין קם מסויט עם זיעה קרה בכל הגוף לפעמים...

EdisonGirl

New member
אממ.. פסססט..

לא מחקת אותה, נכון? יש סיכוי שתוכלי לשלוח לי אותה? ל.. אממ.. טוב, לא נותנים כתובות במקומות ציבוריים..

juggernaut

New member
אה

הוא בשמלה ועקבים אחד המצחיקים בטוחה שאת רוצה לראות?

EdisonGirl

New member
אבל.. שוב? אני לא מבינה-

למה לא שניהם? חיסכון במקום או מה?

O r c h i d

New member
המ

מאיפה הגענו? מהרחם[?] למה אנחנו פה? כי ככה. לאן נגיע כשנמות? לקבר[?] מה יש אחרי? לאיודע
מה היה לפני? [?] האם יש משהו ודאי בחיים? לא ממש

תשובה

1) מעפר הגענו ואל עפר נשוב 2) פיזיקה, כימיה, וביולוגיה 3) לקבר 4) כלום 5) לא ידוע, אני לא אפרט את דעתי כי היא מורכבת וצריך להסביר את המשמעות הפיזיקלית של הזמן בשבילה. אני אגיד אבל דבר אחד - אני לא חושב שבהכרח היה כזה דבר לפני 6) מוות

Vegetable Salad

New member
התשובה האחת והיחידה היא ../images/Emo42.gif

אף אחד לא יודע, ולא אכפת לי! חה חה חה! מאיפה הגענו? שאלה טובה, כי גם אם היה אלוהים, מי ברא את אלוהים? מאיפה התחיל אלוהים? למה הכל לא שחור? למה דווקא שחור? למה אנחנו פה? פעם שהייתי קטנה שמעתי בטלוויזיה משהו כמו לכל אחד יש ייעוד, אז סביר להניח שכולנו מחפשים אותו עד המוות ולא חייב שמוצאים... לאן נגיע כשנמות? אולי לגן עדן לדקה וחצי, אולי לגוף הבא, אני חושבת שכדור הארץ לא ישחרר את האנרגיות של גוף האדם והן פשוט משתחררות, ומחפשות את התחנה הכי קרובה בלי לאבד אנרגיה. מה יש אחרי? פאק כבר אמרתי. מה יש לפני? כבר אמרתי... האם יש משהו ודאי בחיים? הלידה והמוות. דה.

EdisonGirl

New member
הלידה דווקא לא וודאית.. ../images/Emo3.gif

המוות בינתיים כן, אבל גם לו יש שמוצאים כל מיני פרשנויות.. טוב, זה עדיין לא משנה את המוות הפיזי..

למעלה