עוד תמונות מאזור "הספר" בהמשך לאלו של כרוני

דווקא שם הייתה פעם

קהילה יהודית די גדולה. לפחות אני זוכרת שהיה שם סניף של התנועה "הנוער הציוני"

pepe chatruc

New member
now it does make sense

there was nothing wrote to explaine why is the Magen David there , so it was kind of wierd...

Yali9

New member
ואו. נשמע מדהים

ולא לא חפרת. נשמע מדהים ומרתק.וגם לעשות את זה לבד. .. נו טוב אני סתם פחדנית. על מוזסוייל לא שמעתי וגם זה נשמע מקום שחשוב לראות ולבקר בו. אולי פעם , יום אחד.

yoelmati

New member
מצטרף ליהלי - זה באמת נשמע מדהים

בהתחשב בעובדה שכמעט כל מוצ'ילר שנמאס לו מאטרקציות או מהמסלול הרגיל, מתנחל בבואנוס (אופס סליחה, באיירס) או בקורדובה ולומד יותר על חיי הלילה מאשר על התרבות המקומית (טוב, אולי גם חיי לילה זו צורת תרבות). הכל מן הסתם עניין של גישה, אבל לדעתי באמת שיחקת אותה.

pepe chatruc

New member
זה באמת עניין של גישה

ויכול להיות שבאמת פספסתי חוויות מדהימות בבואנוס איירס (סליחה b.a , מצב רוח רומנטי ) וב"מיטרה" המהולל של קורדובה אבל ככה התגלגלו הדברים... אגב בקורדובה ביליתי שבוע בעיירה מקסימה שנקראת קאפיז'ה דל מונטה , לפי הבנתי אתה מקורדובה וכנראה אתה מכיר אותה יותר טוב ממני , גם מקום מאוד מומלץ למטיילים שמחפשים שלווה.

כרוני

New member
כל אחד והטיול שלו. אם הטיול שלך היה כזה

זה כנראה מה שרצית. יש אנשים שנהנו לטרק כל פיסת אדמה ביבשת. יש אנשים שנהנו מהמועדונים והבחורות ביבשת. יש אנשים שלא זוכרים כלום מהטיול שלהם כי הם נהנו לעשות סמים כל היום. יש אנשים שנהנו להשתקע במקום אחד ולזרוק את כל התוכניות המוקדמות שלהם. כל אחד והטיול שלו. אתה נמצא איפה שהאושר שלך נמצא, אחרת לא תהיה שם.... (
)

pepe chatruc

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שרשמתי

רק שאתה כותב במילים יפות יותר... מזל טוב על הניצחון הראשון

כרוני

New member
לא קשור למילים יפות. זה פשוט נשמע כאילו

אתה מתנצל שהטיול שלך היה ככה ולא אחרת. אם נשארת אז היה לך טוב. אם היה לך טוב - לא משנה אילו דברים אחרים לא ראית או לא עשית. וכמו שיואל אמר.... יש אנשים שאפילו לא טיילו. ואני לא מדבר על גיחות של חמישה ימים לספרד או אמסטרדם. וחוץ מזה (אני מקווה שאתה עוקב אחרי כמות הנושאים) יש אנשים שהקבוצה שלהם לא מנצחת.....

pepe chatruc

New member
ומה שמצחיק שזה היה המשחק הכי גרוע שלנו

מהסיכומים שראיתי באינטרנט וממה שאני קורא ושומע בפורום של ראסינג כרגע מדובר בקבוצה הכי חלשה בארגנטינה.. ויש את הסיפור המאוד ארוך,מסובך ועצוב עם ההנהלה הנוכחית של ראסינג שהיא סוג של כונס נכסים שמעוניין להוציא את כל הכסף האפשרי עד סוף החוזה שלהם שם (2010) מה שיגרום לאחד מהשניים 1.יורדים לB 2.מתפרקים לגמריי (אין יותר מועדון) מה שכמעט קרה בשנות התשעים ובכלל גם אם בוקה לא תנצח כל משחק לא יקרה לה כלום ראסינג צריכה באזור ה 50 נק' (בשני הטורנירים) כדי להשאר... אפשר בקשה לחזור לדבר על משהו אחר...

yoelmati

New member
מילים כדורבנות כרוני

רק חבל שאתה עדיין בטכניון...
נ.ב שכחת לציין בסיווג שלך שיש אנשים שכלל לא עשו טיול... ולא שאני מתלונן (טוב אני מתלונן אבל נהנה בסה"כ).

כרוני

New member
אל תתלונן....אין לך זכות.....

רחמיי יוצאים אלייך.....סטודנט בקורדובה..... רחמים. אם הקבוצה לא מנצחת אז יוצאים להביא נצחון קטן מהמועדון הקרוב לביתך. אם נמאס להביא נצחונות מהמועדון אז אפשר לסוע חצי שעה עד ארבעים דקות בכל כיווני הרוח ולהגיע למשהו מעניין. אם גם זה נמאס, אז שמים 50 פסו על אוטובוס לקפיטל (באיירס מתנצל). אם גם זה נמאס, שמים 120 פסו ו-דאלה לברילוצה או מנדוזה. כל זאת בלי לציין את העובדה, שבחודש של הקרנבל אפשר לעלות על אוטובוס ב-180(אוי הגיחוך) פסו ולאחר 26 שעות נסיעה להגיע לגן עדן אחר - בפלוריאנופוליס (בשלב הזה יש כבר דמעות)....... עדיין מתלונן ?!?!?!?!?!?!?!?!? ואגב, לגבי הטכניון....למה נראה לך ששמתי פרצוף עקום??? (למען האמת לא רק אבל גם)

yoelmati

New member
אתה מדבר פה על סכומים אסטרונומיים בשבילי

נראה לי אני אשאר עם ה"מועדון הקרוב לביתי"... נ.ב משחק ראשון בעונה אפשר להביא תיקו (ראה ערך בוסטה שהתאוששו אחרי שני מחזורים של תיקו והפסד). גם ככה כמו שציינתי אני מעדיף את מזרון הים שהבטחת לי לקיץ.

כרוני

New member
אין מה להעדיף. אני פשוט מחפש אחד

בצבעים הנכונים. (ומשהו לשלוח איתו)

zfard

New member
120 פסו מקורדובה למנדוסה?!?

נשמע לי קצת יקר, אפילו סלטה- ביירס זה לא כזה יקר

yoelmati

New member
קצת? מאוד!

עכשיו בתקופת החורף המחירים למנדוסה גם יותר יקרים ויכולים להגיע עד ל-160 ו-180 פזו (תלוי בחברה) - לכרטיס הלוך חזור כמובן. מחיר הלוך בלבד זה בערך 75-90 פזו.

zfard

New member
אהההה... זה משנה הרבה

עכשיו אתה אומר שזה מחיר להלוך חזור... אני דיברתי על כיוון אחד
כמה שעות זה? סלטה-ביירס זה בין 18 ל- 14 שעות (תלוי בחברה... ולצערי מעולם לא הצלחתי לגלות מי החברה שעושה את זה ב-18!!!), כשאני הייתי שזה לפני שלוש שנים, כרטיס כיוון אחד היה עולה 95 נדמה לי במושבים למעלה הפחות נוחים, ו- 110 בד"כ במושבים למטה הנוחים... ואיך נוחים! הנסיעות האלה של 24 שעות היו נוחות בהרבה מכמה טיסות של 3-4 שעות שיצא לי להיות בהן... אח, אני מתגעגעת לנסיעות הארוכות האלה באוטובוס...

yoelmati

New member
8 שעות נסיעה סה"כ

ולגבי הנסיעה באוטובוסים בארגנטינה את צודקת. אדם לא צריך יותר מSEMI CAMA כדי לישון, וCAMA זה כבר באמת פינוק. לפני שנה שנתיים הוציאו את ה-SUITE שזה מושב שנפתח להיות מיטה לכל דבר, במצב מאוזן לחלוטין (המחיר בהתאם, ועוד לא ניסיתי). בכל אופן באמת כמו שאמרת אפילו SEMI CAMA הרבה יותר טוב מהמושבים הצפופים במטוס.

למעלה