באוזן כמובן...
N nini18 New member 10/10/09 #42 חחחח רגע לא הבנתי אם קראת לי או רשמת לי כלומר לך חחחח את הקטע עם קריס הבנתי וברור שאם הוא יהיה עם קריס זה לא יהיה לצטרות שינה. חחח
חחחח רגע לא הבנתי אם קראת לי או רשמת לי כלומר לך חחחח את הקטע עם קריס הבנתי וברור שאם הוא יהיה עם קריס זה לא יהיה לצטרות שינה. חחח
N nini18 New member 10/10/09 #50 למה זה עוד יכול לקרות it's time for miracles מישהו מאוד מוכשר, מאוד יפה, מאוד חכם, שר את זה. זה בטוח יקרה.
למה זה עוד יכול לקרות it's time for miracles מישהו מאוד מוכשר, מאוד יפה, מאוד חכם, שר את זה. זה בטוח יקרה.
I InbarKiii New member 10/10/09 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif הוא באמת נראה מעוצבן שלא נותנים לו להגיע לקריסי
N nini18 New member 10/10/09 #40 אי אפשר לדעת חחח כי הוא חורש על הבגדים חח אבל זה נראה כמו הכניסה לבית של איידול, אני לא בטוחה.
R Rider on a storm New member 10/10/09 #45 איזה חמודי../images/Emo99.gif נראה לי שזה חדש וואו נראה טובבבבב מתה על הז'קט
I InbarKiii New member 11/10/09 #106 התמונה הזאת הרגה אותי מצחוק חחחחחח איך שהוא מסתכל על הבגד..אלוהים חחחחח
N nini18 New member 10/10/09 #43 הוא עם נעלי ספורט ../images/Emo99.gif חמודייי ../images/Emo23.gif כל כך מאוהבת בו
T t r e c o o l New member 10/10/09 #44 ../images/Emo2.gif לא ראיתי את זה..הוא נראה כ"כ טובב אני כ"כ אוהבת את הג'קט של בלק אנד וויט נראה לי שזה חדש! הוא רזה כאן, הוא לא היה ככה באידול נראה לי..
../images/Emo2.gif לא ראיתי את זה..הוא נראה כ"כ טובב אני כ"כ אוהבת את הג'קט של בלק אנד וויט נראה לי שזה חדש! הוא רזה כאן, הוא לא היה ככה באידול נראה לי..