שלום לכולם!../images/Emo180.gif
מה שלומכם חמודים? אז כן, אני יודע שה"חופשה" הקצרצרה שלקחתי לי התמשכה לה הרבה זמן, ולצערי היא תתמשך יותר מן הצפוי. אז בואו נסכם לכם ככה בקצרה מה היה לי השבוע הזה. כידוע לכם,השבוע הזה נחלתי מבחן גדול ביום שני ומתכונת אתמול במתמטיקה.. באתי לדבר על המתכונת שהייתה אתמול. אפשר לומר שהציונים שלי במתמטיקה לא מזהירים(4 יח') ומממש הייתי בקאנטים. הייתי מועמד לירידת הקבצה, ומממש בשבוע הזה אמרתי לעצמי שאני חייב להגשים לעצמי חלום אחד קטן מכל המאגר שלי:לצאת ממבחן מתמטיקה מאושר, שיהיה לי מוצלח! ואכן זה לא היה קל, באמת שבוע קשה של חרישה מוגברת גם למתמטיקה גם להיסטוריה עם לחץ שעות לימודים,והמון המון הרגשה של מתח באוויר. מיד אתמול לאחר המתכונת בשעה 15:30 נוכחתי לדעת כי
לפעמים חלומות מתגשמים. אפשר לומר את המושג הזה בעיקר על חלומות כמו:להיפגש עם מפורום/להשיג חתימה... אבל אני לוקח אותו במובן האחר לגמרי.. במובן של באמת חלומות מתגשמים-החלום הכי גדול שלי מהמקום הזה של "לימודים" וב"ה,ב"ה ימשיך ככה
זהו חבריי, לצערי אני גם השבוע הקרוב אנטוש אתכם לטובת מתכונת בתנ"ך, ושבוע אחרי מתכונת בהיסטוריה על ממש הרבה חומר. אני אשתדל לבוא לכתוב ולהגיב כאן בהמשך השבוע הקרוב מתי שיצא לי. אבל בסופו של דבר, מבטיח לחזור לכאן
לעולם לא מפסיק לחשוב עליכם, אביחי.