עוזבים/חוזרים

זיוו2

New member
גמאני הייתי בניצנה ../images/Emo13.gif

הייתי בטיול גמליםם והבנתי על האוכל בעע גמאני ניגעלתי והייתי בטיול אופנייםם וגמאני הייתי בבריכה שם ובתמונה זה בחדר יא איך אני זוכרת דברי א יתי במסן

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifעוד טיפה חוויות../images/Emo41.gif

שחזרנו מנחל חווארים אז המורה שלי לאנגלית התיישבה לידי ונרדמה...עליי
ואז אני נרדמתי...
איכס
והיה קטע שהמדריכה כל הזמן גימגמה...אז אני עושה לה כל שניה "עברית שפה קשה" ומזה צחקנו
שהגענו לחדרים ראיתי קן נמלים ליד המיטה שלי
ועל המיטה שלי
אז הייתה עוד מיטה אז ישנתי עליה... פרצו לחברה שלי לחדר
גנבו לה פלאפון, בגדים, מצלמה...ועוד מלא... בלילה שחזרנו מהשטיפת כלים אז ראינו עקרב...וכולם עברו לידו כאילו כלום...אז חשבתי שהוא מת...אז גם אני עברתי... פתאום הוא התחיל לזוז
דפקתי צרחה ורצתיייי!! איך נבהלתי אמאא חברה שלי נתקעה במדרגה בבריכה...אז הסתומה באה אליי ואומרת לי "יעל המדרגה נכנסה בי
" חחח המדרגה נכנסה בה
סתומה היא
ואי היו לי עוד מלא וברחו לי מהראש...כשאני אזכר אני אכתוב פה

היללי 2

New member
יעלוווווש...

היתגעגענו מלא... עוד מעט אני יקרה ת'חיוות.. שמחה שחזרת..

אביחי 33

New member
שלום לכולם!../images/Emo180.gif

מה שלומכם חמודים? אז כן, אני יודע שה"חופשה" הקצרצרה שלקחתי לי התמשכה לה הרבה זמן, ולצערי היא תתמשך יותר מן הצפוי. אז בואו נסכם לכם ככה בקצרה מה היה לי השבוע הזה. כידוע לכם,השבוע הזה נחלתי מבחן גדול ביום שני ומתכונת אתמול במתמטיקה.. באתי לדבר על המתכונת שהייתה אתמול. אפשר לומר שהציונים שלי במתמטיקה לא מזהירים(4 יח') ומממש הייתי בקאנטים. הייתי מועמד לירידת הקבצה, ומממש בשבוע הזה אמרתי לעצמי שאני חייב להגשים לעצמי חלום אחד קטן מכל המאגר שלי:לצאת ממבחן מתמטיקה מאושר, שיהיה לי מוצלח! ואכן זה לא היה קל, באמת שבוע קשה של חרישה מוגברת גם למתמטיקה גם להיסטוריה עם לחץ שעות לימודים,והמון המון הרגשה של מתח באוויר. מיד אתמול לאחר המתכונת בשעה 15:30 נוכחתי לדעת כי לפעמים חלומות מתגשמים. אפשר לומר את המושג הזה בעיקר על חלומות כמו:להיפגש עם מפורום/להשיג חתימה... אבל אני לוקח אותו במובן האחר לגמרי.. במובן של באמת חלומות מתגשמים-החלום הכי גדול שלי מהמקום הזה של "לימודים" וב"ה,ב"ה ימשיך ככה
זהו חבריי, לצערי אני גם השבוע הקרוב אנטוש אתכם לטובת מתכונת בתנ"ך, ושבוע אחרי מתכונת בהיסטוריה על ממש הרבה חומר. אני אשתדל לבוא לכתוב ולהגיב כאן בהמשך השבוע הקרוב מתי שיצא לי. אבל בסופו של דבר, מבטיח לחזור לכאן
לעולם לא מפסיק לחשוב עליכם, אביחי.

אביחייי...

שיהיה רק בהצלחה בהכול...ואמן שרק ציונים טובים ואושר יצא לך מ'זה... שיהיה לך בהצלחה גם השבועע...נתגעגעע.. תחזור מהרר ושיהיה רק הצלחה! ביי..ונתגעגעע...ב-ה-צ-ל-ח-ה-!=]

זיוו2

New member
ביחושששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

געגעתיי המון ואני עדיין ימשיך להתגעגע!! שמחה בשבילךך שהגשמת חלום
בהצלחהה בהמששךךך של כל הבגרויות והמתכונותתת נתגעגע אלייך המוןן תחזורר מהרר מואהה

אייללוש

New member
../images/Emo10.gifביחושששששששש../images/Emo201.gif../images/Emo3.gif

וואו ביחי
התגעגעתי
רק באסה שתלך שוב
[למרות שהסתדרנו בלעדיך
סתם
] שמחה שהגשמת לעצמך חלום
בהצלחושחוש בכל הבחינות ומה שזה לא יהיה
ב-
-הכי ענקי