עוזבים/חוזרים

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif

היום השלישי- השעון של הפלאפון היה אמורה להעיר אותנו ב6! וב6:40 המורה לאנגלית שוב באה עם הדפיקות שלה על הדלת ואז הסתכלתי על השעון ודפקתי קפיצה ואני כזה "פאק!! עוד 20 דקות צריך להיות בחדר אוכל!!" והחברות שלי...להן יש את כל הזמן שבעולם...הן מתמתחות...מפהקות...וחוזרות לישון
אז לקחתי כרית ודפקתי לכל אחת בפרצוף שתתעורר
ואז הן קמו
אז התארגנו ואחרי שאכלנו נסענו לטיול גמלים
אתם לא מבינים כמה מצחיק היה בטיול גמלים
אני וידיד שלי היינו על גמל ע-נ-ק!!! ושנינו יחסית די גבוהים...אתם לא מבינים איזה מפחיד זה היה..!! וההליכה של הגמל...אלוהים ישמור...מי נתן לו רישיון ללכת?!?! מזה הדבר הזה?!?! הרגשתי כאילו מישהו דופק אותי בתחת!!
אל תתיחסו
פשוט תמשיכו לקרוא כאילו לא אמרתי כלום
אחר כך עצרו את הגמלים כי היינו צריכים לרדת איפשהו...ושהגמל יורד זה יותר מפחיד מכשהוא עולה....והייתי מקדימה!! זה היה מזה מפחיד
אה והגמלים היו קשורים...וחברה שלי הייתה ראשונה בשיירה הזאת...ואני שניה...והגמל שלי התאהב בה..הוא כל הזמן היה לידה
וכשהיא ירדה הוא התחיל ללקק לה את הראש והיא דפקה שם צרחות חחחחחחחח יו זה היה כ"כ מצחיקק!!!
ואז הכנו פיתות
ועלינו שוב על הגמלים...ושוב עצרנו כי היינו צריכים להחליף עם אנשים...אז הלכתי ברגל עם חברות...והיה נחמד
אחר כך חיכינו לאוטובוס..וידיד שלי התחיל לספר בדיחות כל כך גרועות...אז אני אומרת בשקט "רק שיגיע האוטובוס כבר...!!" והוא הגיע
והתחלתי להזהות דברים מרוב שלא ישנתי ושבקושי אכלתי ושתיתי...אז רצו שאני אראה חובש...כי גם הלכתי עקום קצת...ולא רציתי...אז עלינו לאוטובוס ואחרי כמה זמן הרגשתי יותר טוב...ואז הגענו לחדרים והלכנו לחדר אוכל לאכול צהריים...ושיצאנו עלינו לאוטובוס שוב...זאת כבר הייתה הדרך הביתה
בדרך הביתה עצרנו בעיר עתיקה שקוראים לה שיבטה...העיר הזאת היא בת 1800 שנה
ונתנו לנו מפה...ובלי המדריכים היינו צריכים להגיע לכל מיני מקומות...והמדריכים עשו כל מיני תחנות כאלה שהסבירו מה היה פה לפני 1800 שנה...והם עשו את זה מזה טוב כי הם כאילו חיקו את מה שהיה...והמדריכים שלי חיקו את המושל ואחת עם הסוסים...ושהמדריכה שלי התלבשה בתחנה הזאת עם הבגדים האלה היא הייתה נראית ממש אבל ממש כמו דוגמנית!!! היא הייתה כל כך יפה!!! וזאת הפעם הראשונה שאמרתי שהיא באמת מזכירה ככה טיפה את אגם...ואז הלכנו יחד איתה כאילו למושל שזה המדריך שלי...והוא עשה את התחנה הזאת...והוא התחיל להשתגע ולקחת כובעים ולשים על הראש סתם כי שיעמם לו
ואז הם הפסיקו לרגע...ואמרו שנשב כי הם רוצים לעשות שיחת סיכום...אתם לא מבינים כמה נקשרנו בטיול הזה אחד לשני...גם האנשים בכיתה וגם עם המדריכים...וזה היה מזה עצוב בשיחת פרידה ושנסענו בחזרה הביתה... אחרי השיחה הלכנו לאוטובוס..וחיכינו איזה שעה בערך לכיתה אחרת...ובזמן הזה איזה ילד אחד בן 6 בערך בא עם מעדר והתחיל לרדוף אחרי אנשים
זה היה מזה מצחיקק! כולם ברחו ממנוווו עד שהוא הגיע אליי
הוא רץ אלי ובכוונה לא זזתי...ואז הוא נעצר סנטימטר מולי...והתחיל לצרוח כמו משוגע...ואז אמרתי לו שיבוא עם המעדר איתי...ולקחתי אותו לסלע...אמרתי לו "תנסה לשבור את הסלע" וידעתי שיקרה משהו למעדר...אז הוא ניסה איזה 2 דקות והוא לא הצליח אז הוא התעצבן ונתן דפיקה בסלע שהמעדר נשבר חחחחחחחחח
ואז הוא לקח את המקל של המעדר והתחיל לרדוף שוב אחרי אנשים
אבל לפחות לא היה לו את המעדר...זה מזה מסוכן... אחר כך נפרדנו מהמדריכים והצטלמנו עפ כולם ועלינו לאוטובוס...אחר כך שמו לנו סרט...והנהג המטומטם הזה...הוא שאל איזה סרט לשים אז אמרתי לו שכל סרט חוץ מהארי פוטר...אז המטומטם שם בכוונה את הארי פוטר 4!! ונרדמתי...וחלמתי על ידיד שלי...וישבתי לבד...ושהתעוררתי פתאום אני קולטת את זה שחלמתי עליו יושב לידי!! איך נבהלתייייייי שאלתי אותו כמה זמן הוא פה ומה הוא עושה פה אז הוא אמר שכמה דקות ושסתם היה בא לו לבוא ולשבת פה...ואז הגענו סוף סוף לכפר סבא...אתם לא מבינים מה היה...האוטובוס הוריד אותנו בבצפר...ואתם קולטים את ההורים שבאו לקחת את הילדים שלהם עושים לכולם שלום כאילו שהם לא ראו אחד את השני כבר שנים...אחר כך ירדנו ואיזה אמא של ילדה אחת הגיעה אז המורה שלי צועקת לי "יעל הנה אמא שלך" אמרתי לה "אמא שלי לא בכפר סבא..." אז היא אמרה "אז מי זאת?" אז אמרתי לה שזאת אמא של אחת הילדות אז היא אמרה שהן נורא דומות ושהיא חשבה בגלל המשקפיים שנורא דומות לשל אמא שלי... לאמא שלי אין משקפיים
אז צחקתי עליה
אחר כך הגעתי הביתה...ההורים שלי חזרו אחרי כמה זמן מחברים שעברו דירה באותו יום...ואז אחותי באה וקפצה עליי
אחר כך עברתי לשניה בסלון וראיתי פתאום שיוסי בנאי נפטר...אתם לא מבינים...אננו היינו מנותקים לגמרי מהעולם...לא היתה לנו טלויזיה או מחשב או משהו אחר..לא היה לנו כלום..לא ידעתי מכלום.. היום בבוקר ההורים שלי נסעו לצפון...ואחותי אולי נוסעת לישון אצל חבר שלה...אז אולי אני אשן אצל סבא וסבתא שלי.. מה שהכי הפתיע אוי בטיול לטובה זה המחנך שלי... הוא כ"כ השתדל והצליח...הייתי מופתעת לטובה...נורא נהנתי איתו
למרות שבבצפר הוא צריך להשתפר...אבל הוא היה ממש אחלה ומצחיק...!

יעל 13

New member
די תמשיכי../images/Emo3.gif

חחחחחחחחח תודה
ויש אנשים שיודעים יותר טוב
אני לא משהו בזה

חחחח יעללל

קראתי הכללל
"התחלנו לתקשר עם חייזריםזה היה כל כך מצחיקקקק" יאבללההה *מתארת לעצמי* הכל יהיה בסדר... אני פה תמיד לכל מה שאת צריכה...
חחח גם את לא אוכלת מהאוכל של הטיולים? חשבתי שזאת רק אני...
ועאלק המורה רדפה אחרייךךך חחחחחח וואי איזה חמודהה ו אמאלה עליתם על גמלים?? ה' ישמוררר מה חיפשתם שם?
חחח והרגת אותי עם הילדדד חחחחחח חח כפרעלייך שמחה שנהנת!!

ואי יעל איזה טיול מעניין ומצחיקקקקק

באמת!! אני ניקרעתי פהה
(הרגע גיליתי עקיצה בגודל של טנק ביד
) שמחה בשבילך שנהנת
ותשלחי לי תמונה של המדריכה שלך:)

למעלה