עולם עירום

saar7650

New member
דוגמא לכך שעירום זו בושה?...

הנאצים ימח שמם ויאבד זכרם לפני שטבחו בנשים יהודיות, הקפידו להפשיט אותם כדי לגרום להם כמה שיותר בושה! אם עירום לא היה מביך, הם לא היו עושים זאת. העניין כיום הוא שלבוש חושפני נטמע בעיני האדם כשגרה יומיומית ולכן נטשטשו הגבולות וכבר הכל לכאורה נראה מותר ויפה. *ולסיום- אשאל את כבודו שאלה קטנטנה (השאלה מופנית לכל חברי הפורום)- איך לדעתכם יגיב גבר כשאישתו תסתובב בביתה בלבוש מינימלי (כלומר- מיני או חזיה ותחתונים) כשחבריו ובני משפחתו מצויים שם?... לפי חלק מכם הוא אמור לעודד אותה להמשיך "במסורת" זו ואף ינסה להשריש זאת ולהנחיל מסורת זאת גם לבנותיו!

iziman

New member
אשתי

היא לא הרכוש שלי . לכן את ההחלטות שלה היא תצטרך להגיע לבד .

iziman

New member
שזה

החלטה שלה . לדעתי בגדים הם לא דבר כל כך עקרוני . לכן אני גם לא לובש מותגים או כל דבר אחר שנצרך על ידי " ההמון "

iziman

New member
שזה

החלטה שלה . לדעתי בגדים הם לא דבר כל כך עקרוני . לכן אני גם לא לובש מותגים או כל דבר אחר שנצרך על ידי " ההמון "

saar7650

New member
האם לא אכפת לך

שאישתך ובנותיך תלכנה עירומות ברחובה של עיר?!

lala897

New member
../images/Emo6.gif מה ציפית עידן שהוא יגיד לך- כן?

איזימן- לפני שאתה יוצא החוצה עירום תודיע לי שאני אדע לא לצאת מהבית..

iziman

New member
תגובה

של ילדה קטנה . אין לאף אחד במה הלתבייש בגופו. בושה היא רגש שיש להרגיש רק בביצוע מעשה רע .

lala897

New member
בעעע

תמר- איזה כיף שאנחנו דתיות ולא בתוך כל העסק הזה!!

suki da yo

New member
נורמה חברתית.

אם היו מחנכים אותנו לעירום זה נכון "(כמו בכל מיני שבטים שהמגע שלהם עם המערב היה מינימלי) לא היתה לנו בעיה עם עירום.

lala897

New member
השאלה היא למה הנורמה החברתית

הזאת צמחה? למה דווקא בעולם הנאור הנורמה היא לכסות את הגוף?

לא מדוייק

דווקא בארצות מוסלמיות הנשים הן מכוסות כמעט לגמרי. ואי אפשר לומר שהן יותר נאורות. כי נשים שם די מוגבלות, וספק אם בכלל לומדות קרוא וכתוב. דבר שני, בעולם המודרני במאה שנים האחרונות הנטיה היא שבחורות הולכות יותר ויותר חשוף. למשל בטן בחוץ זה דבר שלא היה מקובל לפני כמה שנים. ובגד ים ביקיני לא היה מקובל בשנות ה 30. אז הקשר בין תרבות נאורה לבין חשיפת הגוף הוא קצת יותר מורכב. (ולמה זה בסדר ללכת בביקיני על שפת הים, אבל לא במרכז העיר?)

lala897

New member
לא התכוונתי שכמה שלבוש יותר מכוסה

אז האישה יותר נאורה. רק אמרתי שבאופן כללי החברות היותר גבוהות לבושים בצורה פחות חושפנית, אולי זה רק הרושם שלי. מקבלת. בכל אופן אני עדיין חושבת שאישה שלא לבושה בצורה פרובוקטיבית משדרת יותר כבוד.

אני גם בעד

שנשים יתלבשו פחות פרובוקטיבי (זה יקל עלינו הגברים לשמור על קצב נשימה סדיר בזמן שאנחנו פוגשים בכן, ולשים לב לצדדים נוספים באישיותכן מלבד החזה המופלא הבטן החלקה וכו').

lala897

New member
וואי וואי איזה נשים רשעיות..../images/Emo153.gif

תמר- אנחנו גם בנות וגם צנועות מה עוד אפשר לבקש בחיים, כל היתרונות לצידינו!!
עכשיו ברצינות- זה רק גורם לי להעריך יותר את החוכמה, האמת והנכונות שביהדות.

למעלה