עולם עירום

tamarhp

New member
../images/Emo9.gif

אני אשה מושלמת, הא? משאת נפשו של כל בן

lala897

New member
לא אמרתי לך שעשיתי רשימה?

למה עומדים בשבילך בתור, אז סידרתי לפי האלף בית, ליד ג'ינג'ים שמתי כוכבית אדומה..
כל שבוע תצאי עם מישהו אחר.. וכדי שלא תתפדחי אז תודיעי לי לפני כל דייט לאן את הולכת אני אבוא עם שני שלטים אחד אדום ואחד כחול- כשאת נתקעת תסמני לי ואם אני מרימה כחול תגידי כן ואם אדום תגידי לא. ורבנית תבוא עם מטאטא לשעת הצורך..

tamarhp

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה עובר עליך???? ואני חשבתי שא-נ-ח-נ-ו מוזרות אחרי שנשארים עד 5 בבי"ס לשיעור מתמטיקה...

lala897

New member
הו..

זה עוד קטן
לעומת השלב שאליו אני מסוגלת להגיע..

saar7650

New member
נכון ולא נכון...

אמת שבחברה המערבית מחנכים שעירום הוא דבר שנוגד את הנורמה החברתית ושעל האדם להיות לבוש. אך בו בזמן מפיצים סרטי פורנוגרפיה נוראיים, פרסומות של בחורות מעורטלות בראש כל חוצות, שימוש מיני בדוגמניות שלכאורה מפרסמות לבוש אך למען האמת 99.9% מההולכים לתצוגות אופנה או מהצופים בערוץ האופנה הם אנשים שבאו לראות את הבנות עצמן, וכן על זה הדרך... כך שגם בחברה שלנו ערכים אלה נטשטשו. אך דא עקא! הבה ונשאל גבר אם יסכים לאישתו להסתובב בבית כשהיא בלבוש מינימלי (מיני או חזיה ותחתונים)... האם יתיר לה?! והשאלה המתבקשת היא- איך לעזאזל מתיר אב לבתו ובעל לאישתו להסתובב בבגד ים מינימלי בחוף ציבורי לעיני עשרות גברים אחרים... האין זה קונפליקט?!

vizini

New member
אני לא מאמין!

האם יתיר לה??? מה זאת אומרת? מה, היא רכושו? ומה לדעתך עליו לעשות אם בכל זאת תלך כך? אולי תמליץ לו לרצוח אותה?!

saar7650

New member
פששששששששששששששששששששש

תמיד ידעתי שכשמונחת לפניך תשובה לשאלה קנטרנית שלך לא תסכים לקבל אותה! וכדי להבהיר לויזיני ה"תמים"- אין כוונת "יתיר" לכך שהיא רכושו אלא מה דעתו על כך?... האם ראוי או לא ראוי, האם זה צנוע או לא?... מתשובתך נוכחתי לדעת כי אשתך ובנותיך יזכו לעידוד מאסיבי בלכתן עירומות ברחובה של עיר... יפה יפה! אתה חושף את ערוותך לעין כל...

vizini

New member
לא יעזור לך

שוביניסטיותך פשוט מבצבצת, כמה שלא תנסה להסתירה.

saar7650

New member
שוב בעיות בהבנה?...

הבה אעתיק את המשפט בו הבהרתי את כוונתי- "אין כוונת "יתיר" לכך שהיא רכושו אלא מה דעתו על כך?... האם ראוי או לא ראוי, האם זה צנוע או לא?..." היכן אתה רואה כאן שוביניזם?... כנראה נכונה קביעתי בה אמרתי כי אישתך ובנותיך יזכו ממך לעידוד מאסיבי בלכתן עירומות ו/או מעורטלות לעין כל. אתה ממשיך לחשוף את "ערוותך" (בורותך בהבנת הכתוב) לעין כל!

vizini

New member
אכן, בעיות קשות בהבנה.

אמרתי שכל ההסברים וההתנצלויות שלך לא יכולות להסתיר את השוביניזם שלך, שבצבץ בהודעה הראשונה. איזה מילה בדיוק לא הבנת? שוביניסט.

saar7650

New member
איזה מילה לא הבנת או איזו מילה?...

בכל אופן, אני ושאר חברי הפורום כן הבנו שאתה מעדיף להתעלם מקביעתי כי תעודד את אישתך ובנותיך לחשוף את ערוותן וללבוש בגדים מינימלים... ומכך שקבעתי כי אתה ממשיך לחשוף את ערוותך לעין כל! יפה מאוד! לאט לאט אנו מגלים עליך דברים "מרעישים" נוספים! מעבר לזה לא צריך להוסיף דבר וחצי דבר. נסה להבין שוב את דברי.

vizini

New member
מה לעשות, הבנת הנקרא לומדים בכתה ג.

בשבילך, זה כבר מאוחר מדי. שוביניסט כמוך פשוט לא מבין שאשה היא אדם בעל דעות ורצונות, והיא זו שמחליטה איך להתלבש ואיך ללכת. ואני ממש לא מרחם על אישתך (אם יש לך). אם היא תתחתן איתך, זה פשוט יגיע לה...

saar7650

New member
הבנת הנקרא וגם כתיבה לומדים בא'

כנראה למדת קרוא וכתוב רק בג' ולכן אני מבין את הבעיה. שתי אופציות יש לבעית ההבנה שלך: א. לאחר שקיבלת הבהרה/הסבר לדברי, משום מה החלטת להתעלם כי כנראה אתה אוהב להישאר ללא מענה, ולכאורה לצאת "כשידך על העליונה". ב. כנראה שבאמת לא הבנת את ההסבר. אני אלך על אופציה ב' עקב הסברך שהבנת הנקרא למדת רק בכיתה ג'. בכל מקרה, אישתך ובנותיך "ישמחו" לדעת שתנסה להשריש בבית מסורת של הליכה בלבוש מינימלי... אתה ממשיך לחשוף את ערוותך לעין כל!

vizini

New member
אבן שזרק טיפש אחד לבאר,

מאה חכמים לא יוציאו. על אחת כמה וכמה הטיפש בעצמו...

Levos

New member
נתת בידיוק דוגמא לנורומות חברתיות

בחוף נהוג ללכת עם בגד ים בלבד (באירופה כבר נוהגים הנשים ללכת בלי חלק עליון) ואילו בעיר נהוג ללבוש קצת יותר. למה? ככה. זו הנורמה וכל עוד מרבית האנשים שומרים עליה אז כולם מרוצים. ואם עוד מאה שנה יהיה נהוג להיות על החוף ערומים לגמרי (דבר שנראה לי אפשרי למדי) אז הרבה אנשים ימלאו אחר הנורמה וזה לא יגרום להלם אצל אף אחד. לכן כשאתה שואל לגבי נשים ובנות, אתה לא מדייק. החיבות היא לא על כמה הן ממש לובשות, אלא עד כמה הן יוצאות מהנורמה.

saar7650

New member
אוקיי...

בכל מקרה, מבחינתי זה קצת מצחיק שלגברים לא אכפת כשנשותיהם הולכות בחוף בבגדים מינימלים, ובבית כן. כלומר- מה בעצם ההבדל?! אני מבין שזו נורמה, אך אני מנסה להבין את ההבדל בין בית לבין החוף!

suki da yo

New member
אני לא מבינה

איך החלטת שגברים אכפת איך האישה לבושה בבית. אני מתכוונת, אולי זה ככה בחברה הדתית. אבל זה בטח לא ככה בחברה החילונית.

saar7650

New member
האמת שדי מדהים אותי לשמוע

שלגברים חילונים לא אכפת איך נשותיהם מתלבשות. להבהרה קטנה- לא דיברתי על קביעה איך ללכת, אלא דעתם בנידון. האם לא אכפת לגבר שאישתו תלך בחזיה ותחתונים בביתה, כשחבריו מצויים בבית? או שתלך מעורטלת במסעדה?!

suki da yo

New member
טוב.

אני חושבת שהתורה, עם כל הכבוד, פשוט מטשטשת את השכל. אני לא רואה שום דרך אחרת להבין את זה. בטח שזו נורמה חברתית- עובדה שלאט לאט הבדגים כל הרוב החילוני נהיים יותר ויותר קטנים- כי זו חלק מהנורמה. מאיפה אתה מביא מספרים, זה מעבר לי, אבל לא משנה. ברור שהרבה מהצופים בערוץ האופנה מחכים לתצוגת בגדים תחתונים. עכשיו, הנה הנקודה. למה שאני אשאל מיש-הו לא מנה מי איך מותר לי להסתובב בבית שלי? אלוהים נתן לי זכות בחירה, נכון? ומוח. אני יכולה להחליט על זה לבד. עם כל הכבוד לחבר , גם אם וכאשר נתחתן, הוא לא שווה יותר ממני בגלל תוספת של אבר גוף מסויים וכמה הורמונים. וכמו שלא הייתי מוצאת לנכון להגיד לו איך להתלבש, אני לא מוצאת מקום שהוא יעשה את ההפך. בא לי להתלבש כמו פרוצה? יאללה, זה ענייני. בא לי להסתובב על חוף הים בבגד ים? אוי, איזו טרגדיה. בכל מקרה, זה ביני לביני, למה להכניס לפה מישהו מלבדי?

lala897

New member
זה בינך לבינך

אבל מותר להביע דעה. לך יש זכות להביע דעה על צורת הלבוש של בעלך, החבר שלך וכו', הוא לא חייב להקשיב כמובן אבל את יכולה להביע את דעתך בנידון.

למעלה