עושה מילואים בעל כורחי ......

ניר נגר

New member
היי ליאורה, היא אולי לא ציונית,

דעותיה לא מקובלות עלייך, אבל אנחנו פה במסגרת ויכוח לגיטימי, וויכוח נעשה עם אנשים שלא מסכימים עם דעותיהם. הדעה שלך נגד הדעה שלה. בואי ולא נערב פן אישי ונתרכז בויכוח. תודה רבה והמשך שבוע טוב

TJSBZ

New member
אני ציונית בדרכי

ולא בדרכה. אני מאמינה בכל לבי שלהמשיך לקיים רק צד אחד של החוזה פוגע באחת האושיות הבסיסיות ביותר של כל מדינה - אחריות המדינה כלפי אזרחיה. לדעתי, היום, כשאתה הולך למילואים למרות שהמדינה מפרה חוזה איתך, אתה בעצם אומר שמותר להפר חוזה איתך ואתה רק תמחה, אבל לא תתיחס אל החוזה כבטל. בכך אתה נותן לגיטימציה למדינה להמשיך להפר חוזה.

ניר נגר

New member
ביינתיים את הסימאות את מנפקת

עזבי אותך מחוזים, את פשוט אומרת שאנחנו צריכים להקים תנועת סרבנות ולא לשרת במילואים, לא? בואי נשים את הדברים על השולחן...אחת ולתמיד

TJSBZ

New member
היית מאד שמחה

אני בטוחה לקבל אחד כמוהו. מכל מקום, הוא מבקש למסור לך שאם הוא יחפש פלקט שמדקלם ססמאות הוא יפנה אליך.

למה אני לא מופתע מהתגובה שלך...

...כי מתחת לכל ההתיפיפות שלך השמאלנית, את יוצאת חומרית בדיוק כמו הימני החמדן... מסתבר שכסף קונה אותך כמו כל מוצר על המדף... נ.ב. אני לא חושב ששלטונות ניו זילנד הליברלים והנאורים יאפשרו להכניס לשטחם את חיות המחמד שלך, אשר מביאות חיידקים ומחלות מארץ שותת דם כמו שלנו...הרי אנו עולם שלישי עבור גן העדן הזה...המבודד מכל סכנה... אולי שם תתגייסי לאיזו מיליציה נגד הנודים של הפרות המזהמות את שיכבת האוזון(וזאת הפגנה אמיתית על מס שהיה אמור להיות מוטל על מגדלי הבקר) לא ככה?...

TJSBZ

New member
החיות שלי

נושאות הרבה פחות חיידקים ממך, משום שהן לא נושאות את החיידק הפאשיסטי.

TJSBZ

New member
ואני מבינה שמי שלא מסכים עם דעותיך

צריך לגרש אותו מכאן... ניר, יש הגדרה מדוייקת לפאשיסט (לא פאשיסטי), לא אני המצאתי אותה, והיא לא כוללת את המילים "כל מי שלא מסכים עם שיר-לי". היא כוללת כמה ערכים, ביניהם האמונה שהמדינה חשובה מהפרט; כח, כוחנות וצבא כחזון, כאידיאל; מלחמה כחזון, כאידיאל; צייתנות עיוורת כחזון, כאידיאל; "מנהיג חזק", שמולו מתקיימת אותה צייתנות עיוורת. איסור מוחלט על כל חשיבה אחרת, כל אמירה אחרת, כל ביקורת, שמלווה לעתים קרובות בגירוש מי שחושב אחרת או בהוצאות להורג (היו פה כמה אנשים שהעלו את הרעיונות הללו על הפרק) עכשיו אמור לי אתה, האם אתה פאשיסט? רק אתה רשאי לקבוע זאת.

ניר נגר

New member
קראתי בשים לב, ולא אני לא פאשיסט

ממש לא... מדינה חשובה מהפרט? - יש מקרים לכאן ולכאן, לא הכל שחור ולבן כח, כוחנות וצבא כחזון - אם לא היינו צבא חזק, את היית שוחה גב ברגע זה מלחמה כחזון - נו באמת, הגמת! מי נתן לכם השמאל את "השלום" למה את מנכסים אותו אליכם? אני ימני גאה וגם אני רוצה שלום!!! אף אחד לא רוצה מלחמה...מחשבה מעוותת. "מנהיג חזק", שמולו מתקיימת אותה צייתנות עיוורת" - מנהיג חזק, כן! אנחנו לא צריכים איזה דרדק שימכור את המדינה בנזיד עדשים, צייתנות עיוורת? ממש לא... הוצאות להורג? - תרשי לי לא להגיב על שטויות

TJSBZ

New member
קרא שוב

רק את ההתחלה,ותראה שהפירוט היה פירוט של האידיאלוגיה הפאשיסטית, ולא של אידיאולוגיית כל הימין הישראלי. אני שמחה בשבילך שאתה לא פאשיסט.

liora100161

New member
יפה אמרת, הנוסע השמיני, אולי עכשיו.

היא תבין קצת יותר טוב . אני מקווה בשבילה. אין לי מה להוסיף אלא לחזק את דעותיך, הנוסע השמיני. לילה טוב.

zr38

New member
מילואים

היי שירי מבין לליבך אשתי עוברת את הסרט הזה בדיוק כמוך וכמו נשות מילואים קרביים ,אבל,וצריך להבין את זה זה נכון שאנחנו אוהבים להיות עם החבר"ה להרגיש שוב צעירים ..אבל תדעי אנחנו עובדים קשה מאוד..ולא מכייפים נכון ישנן מילואמיניקים שאופי הפעילות שלהם יותר מזכיר נופש.. אבל מילואמניקים קרביים רחוקים מזה לכן..מישהוא חייב לעשות את זה נכון שעולה השאלה למה זה רק אנחנו.. וכאלה אבל אם לא אחנו אז מי? וזו לא קלישאה ..אני גם לא חושב שזה בא ממקום של ציונות גדולה אבל החברים ליחידה אם לא נעזור להם ..לא יעזרו לנו ככה חונכנו..והתפתחנו ואת יודעת מה .. אני מאוד גאה לשרת עם קומץ אנשים שעוד נשאר להם קצת אחריות גם אם נוצרת לנו סטיגמה של פראירים..ולנשותינו היקרות..אני מודע לבעיות ולקשיים אבל,ככה זה אתן מקבלות אותנו כמו שאנחנו על המגרעות שבנו ..ושירי..זאת אחת מהם ..אז תחזיקי חזק תנשכי את השפתיים ותהיי גאה בבעלך כי את המצב לא תוכלי לשנות ולשאת בנטל כנראה לצעריתצטרכי עוד כמה שנים ..ותעשי לך ולבעלך טובה...תמשיכי לתמוך ככה יהיה קל יותר. המון בהצלחה ZR

TJSBZ

New member
קל יותר למי?

"אני אחליט בלי לשאול אותך החלטה שנוגעת לשנינו, את תשאי בנטל של ההחלטה שלי, אני אקטר לי, ואת תתמכי ולא תמחי כדי שיהיה לי קל" קל למי? תעצור רגע, תאמץ ממש חזק את שרירי המח שלך, ותחשוב גם על האשה ולא רק על עצמך. לא מספיק שהיא מתנגדת והוא בכל זאת בשלו, היא עוד צריכה לתמוך? לחרוק שיניים מילא, אין ברירה, זה מה שהוא החליט ומבצע - בין אם היא רוצה או לא רוצה. אבל לתמוך? סלח לי, ידידי, אבל זו דרישה חצופה, שלא לומר אגואיסטית. אני לא מקבלת את התפקיד המסורתי שאתה מקצה לנו כאן - לתמוך בכל מחיר. היא צריכה לשאת בתוצאות של ההחלטה שלך. אתה יכול לפחות לשאת בנטל הכעס שלה. אני הודעתי לבנזוגי שאני לא תומכת בהליכתו לשירות מילואים. אם הוא רוצה ללכת שילך בידיעה שאני כועסת עליו. זה לא סותר אהבה, געגועים ודאגה...

ניר נגר

New member
הידיעה שאת כועסת עליו כשהוא הולך

לא מקלה עליו את המחוייבות שלו למה שהוא נדרש לעשותף, שירות מילואים קרבי. בחומת מגן לפני יציאה למארבים ומעצרים, כמעט כל ערב בת זוגתי הייתה פשוט בוכה לי בטלפון (כאילו יכולתי לעזוב הכל, לדפוק נפקדות ולסגור עניין), אז יצאתי לפעילות שאני לא ממש מרוכז במה שעומד לקרות או יכול לקרות...גישה כזו יכולה גם להזיק ולסכן...לתשומת ליבך. הרי הוא ילך לעשות את המחוייבות שלו גם כשתכעסי, למה? כי הוא אדם טוב, ממלח הארץ, אדם עם רגש אחריות, עם רגש אחווה לחברים שלו...ואני בטוח שאת אוהבת אותו והתחתנת איתו גם בגלל תכונותיו אילו

TJSBZ

New member
יכולת

פשוט לא רצית, כי העדפת ללכת עם האידיאלים שלך ולא עם זוגתך. זכותך לעשות זאת וזכותה לכעוס בגלל זה. היא, אני ושירי10 לא אמורות להקל עליכם את ההחלטה. החלטתם בלי לשאול אותנו, אנחנו נושאות בנטל, אנחנו לא צריכות להקל עליכם בכך. להאשים אותה בכך שלא היית מרוכז זה זול, ניר, ועלוב. מה היא אמורה לעשות? לבלוע את הצפרדע, לחייך ולהגיד תודה? אשר לאחווה לחברים - אלה לא חברים. אלה אנשים שאיתם אתה עושה מילואים. ואשר לאהבתי לאיש - התחתנתי איתו למרות שהוא עושה מילואים. בעיני זו תכונה רעה לא להיות מסוגל להשתחרר משטיפת המח הפאשיסטית שעשו לכם בגיל 18 ולדקלם את אותן ססמאות בגיל 30.

ניר נגר

New member
כשתפנימי שהוא שם גם בשבילך

ולמענך ולמען ילדייך, יוקל לך. מי אם לא הוא יגן עלייך מבני דודינו האוהבים? את פשוט איגואיסטית בתוך תוכך, אתה אל תעשה! תישאר איתי! תן לניר הפרייאר וחבריו לעשות את העבודה...אני שמח ומאושר שנשארו אנשים אחראיים במדינה שלנו

TJSBZ

New member
אני הפנמתי מזמן שהוא שם בשביל

המתנחלים, שיוכלו לעקור זיתים ולירות על מוסקים בלי הפרעה. אני אגואיסטית, או אתה, שרוצה גם להחליט כרצונך בלי לשאול אותה וגם לקבל תמיכה בתמורה? אגב, היכן ראית כתוב שאני תומכת בכך שאתה תעשה מילואים? לא ראית. כי אני לא אומרת "תן לניר לעשות" אני אומרת, "מצדי שגם ניר לא יעשה. אבל אם ניר נורא רוצה לעשות - שיבושם לו". לפחות מישהו שמח כשהוא הולך לשמור על מתנחלים שעושים הכל כדי להקשות עליו. אני אמסור לו שאתה שמח ומאושר, ואני בטוחה שזה מאד יקל עליו לדעת שניר נגר תומך בהחלטתו, לעומת אשתו שמתנגדת לה.

ניר נגר

New member
תראי לי אישה שלא הייתה רוצה שבעלה

יישאר איתה? אישה שלא דואגת? שלא מתפללת שהוא לא יעשה מילואים... אם היינו תלויים ברצונות שלכן מזמן לא היו לנו מילואימניקים.

למעלה