עושה מילואים בעל כורחי ......

אחרת היה משעמם לא? ../images/Emo8.gif

הוא פשוט לא מאמין שנצליח לשנות משהו... ולכן הוא עצמו לא הצטרף.

ניר נגר

New member
עם גישה כזו בטוח שלא נוכל לשנות :))

תביאי אותו לכאן, נעביר לו סדנת תיקון חחחחחחח

zr38

New member
קל יותר למי

אני לא מבין את ההתקפה ..מה רצית שיעשה בדיוק ..יסרב? את כועסת עליו...זו עזרה גדולה . הוא לא ישנה את הצו אני משוכנע שהוא דיי מבועס ואת במקום זאת מוסיפה שמן. תסבירי לי איפה את עוזרת לעצמך בתגובה כזו..יודעת מה אל תסבירי לי ..תסבירי לעצמך מעבר לזה..כנראה שלא הקדשת עוד דקה לדבריי..את חושבת בצורה אימפולסיבית אפס...חבל

TJSBZ

New member
תסביר לי בבקשה

למה אתה מניח שלא הקדשתי זמן רב לדבריך, כששמעתי אותם כמה פעמים בעבר מאנשים אחרים? אולי הקדשתי זמן רב להגיע למסקנה שאני לא צריכה לתמוך בו כשהוא עושה החלטה שפוגעת בנו? ולשאלתך מה רציתי שיעשה - שיגיד "עד כאן, חברים". כן. בפירוש. לכולכם כל כך נח לחשוב שאתם אליטה כלשהי, שאתם ה"יותר אחראים" ה"יותר טובים" וכו'. אבל האמת היא שכלפי המשפחה של כל אחד מאיתנו אתם הפחות אחראים.

תאמיני לי, אני רחוק מלהיות אליטה

בצבא: סתם איזה ג'ובניק שעושה תעסוקה פעם בשנה.

talya36

New member
כמה מוכר

גם אצלי אותו דבר מכירה את הנושא מקרוב.בעלי משרת בממוצע כ70 יום בשנה,ואנחנו מגדלים 14 ילדים.בנוסף הוא גם חתום על על טופס ויתור קריאה כנהוג בחוק,וכך קוראים לו מהיום למחר.זה ממש לא פשוט לי להישאר לבד כל כך הרבה זמן ,אבל א.הוא אוהב את זה. ב.זה מבחינתנו חינוך ערכי ג.אני שרתתי בקבע 5 שנים ואפשר לאמר שאני לא פחות מורעלת ממנו....... אז נכון שממש קשה והלואי ואני יכולתי לצאת גם ל70 יום התנתקות ושינוי,אז מה שנשאר זה להתפלל שרק יחזור בשלום וכן כל שאר הבעלים,בנים היקרים שלנו.

ניר נגר

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד לך, אני בטוח שהוא

שואב הרבה כוח מהגישה שלך. שיהיה רק טוב אמן ואמן

אז מה?...מי לדעתך יבצע את זה?...

...עובד זר?...סיני?...תורקי?...תאילנדי?... מיייייייייייייייייייייייייייי?... בעלך, אני והדומים לנו... מה את בוכה?... אישתי מלווה אותי בשרות המילואים שלי משנת 1986...עברה איתי את האינתיפאדה הראשונה, שכם וג'נין, קלקיליה וטול כרם, עזה וחאן יונס, חברון ובית לחם...ומה לא?... רמת הגולן והבקעה... וילדה שלושה ילדים ועובדת במישרה מלאה תובענית, סיימה לימודי תואר שני ללא אווירת קיבוץ, הכל מהכיס שלנו...מטפלות, גנים בתי ספר... מה את חושבת שאת חריגה?...את מיוחדת?... תתמכי בבעלך ואל תשגעי לו את הראש כאשר הוא "שם" משתדל לא לקבל כדור...

TJSBZ

New member
תמי ויינט מתנגנת לי בראש

עם שירה המגעיל והשוביניסטי stand by your man - תמכי בבעלך לא משנה מה הוא עושה. זה אולי ההבדל בין בעל לבין בן זוג. בן זוג יודע שהוא לא הבעלים שלך ולא מצפה שתעני אמן אחרי כל מעשיו.

תעזבי אותי מהסמנטיקה שלך...

...בעל - בן זוג...התוצאה הינה זהה...שניהם דופקים אותך...ואת אותם כמובן, כיאה לפמיניסטית שמאלנית עצמאית...פש"ע... וזה בדיוק מה שאני חושב על דברייך פשע לחשוב כמוך...

TJSBZ

New member
נשים עצמאיות וחזקות

תמיד היו הסיוט הגדול ביותר של גברים קטנים...

מוכר לי

שירלי יקירתי מה שאת מתארת הוא דיי דומה למה שרבים מחיילי המילואים ונשותיהם\חברותיהם חוווים בכל פעם שמגיעה "המעטפה הירוקה" אבל כמו אצלי וכמו שאצל רבים מחבריי הנשים יודעות שבן זוגם חייב לעשות כן בגלל החבר'ה ועוד כמה סיבות שהוא מאמין בכל נפשו גם אם היא בחודש שמיני, ולי אישית זה כבר קרה. האישה שלצדו תמיד תתמוך, כי היא כבר מכירה אותו אני מציע לך מכל הלב ל ת מ ו ך ב ו מ כ ל ה ל ב זה יעזור גם לו . לשאר טענותייך הם כבר נדונו בוועדת מעמד האישה בכנסת ואני מקווה שבעתיד ייטיב מצב נשות חיילי המילואים עם קצת רצון המחוקקים

TJSBZ

New member
מוקש וכל השאר

אתם הייתם תומכים בה אם חודש בשנה היא היתה פשוט עוזבת אתכם להתמודד עם הכל לבד בשם ה"חבר'ה" שאתם לא רואים ולא שומעים מהם כל שאר השנה? לא הייתם מסתדרים לבד שבוע, הייתם מתבכיינים לה עד מחרתיים וטוענים, בצדק רב, שאתם צריכים להיות קודמים לכל חבר'ה שהיא לא רואה אף פעם חוץ מאשר באותו חודש בשנה, כי הם לא באמת חברים. אתה יודע כמה גברים אני מכירה שלא מוכנים שנשותיהם יסעו בענייני עבודה לכמה ימים בשנה? באיזו זכות אתה דורש ממני לעשות יותר ממה שאתה היית מוכן לעשות? אשר לתמוך תמיד, בכל מחיר ובכל מצב, עכשיו אני אפרוש לישון עם תמי ויינט בראש, וזה על מצפונכם...

TJSBZ

New member
ומה אתם?

לא rednecks? אתם בדיוק כמוהם, רק עם מבטא ישראלי. אותה מנטליות.

איזה מנטליות? כולנו מקשה אחת?

רק משום שאנו מכירים בחשיבותו של שירות צבאי? אנחנו זקוקים לצבא חזק כמו שייש לשווייץ בדיוק, לא פחות מכמה שאנו זקוקים ליוזמות שלום. אולי אם הנטל היה מתחלק בצורה שווה היינו עושים את התעסוקות האלה פעם בשנתיים או שלוש, והיה יותר קל למשפחות עם ילדים קטנים? ומי צריך לשאת בנטל המילואים, רק מי שמחזיק בדעות ימניות?

TJSBZ

New member
חס ושלום

לא כל מי שעושה מילואים הוא redneck, אבל קרא את התגובות בפורום הזה למחאת הנשים ותראה שאלה תגובות redneck טיפוסיות, כולל הניסוח הישראלי לשיר שציטטתי "תמכי בו בכל מחיר ובכל החלטה". לא אמרתי בשום מקום שאנחנו לא זקוקים לצבא, והלוואי והייתם כבר קולטים שהחיים לא מחולקים לשחור לבן ולא לרעים וטובים. החיים מסובכים קצת יותר. לו היית קורא בעיון, היית רואה שאני בעד מערך מילואים גדול יותר, אבל לא יהיה כזה כל עוד המדינה מבזבזת אותו. רבים רבים מפסיקים לעשות מילואים או מפסיקים לעשות מילואים קרביים מכיון שהם חשים שהמדינה קוראת להם גם כשלא צריך, גם למשימות שלא צריכות להתבצע על ידי מילואימניקים. במקור מערך המילואים נועד לימי מלחמה - לא מלחמת גרילה - והאימון השנתי היה אימון שנתי. היום רוב רובם של ימי המילואים מבוזבזים על בייביסיטר בהתנחלויות, בקושי יש אימונים, ובבוא יום פקודה אמיתי, המערך לא יהיה מוכשר כראוי. אם המדינה היתה מתייחסת בכבוד לחיילי המילואים, משתמשת במערך המילואים רק למטרות שלשמן הוקם, היו הרבה פחות שנמנעים מכך.

למעלה