עושים סיכום ביניים ב-
אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן ככה../images/Emo9.gifיפההה..

עכשיו. את רואה איפה שכתוב "הוסף סמיילים וסימנים"\|סמיילים וסימנים" משהו כזה.. אז אם את רוצה להוסיף לנושא א לוחצת על סמיילים וסמנים לנושא, אם לתוכן אז לתוכן. ואז יש שם כזה דף עם מלאמלא סמיילים צבעוניים כאלה ומלבלבים, ואת לוחצת על מה שאת רוצה ויוצא סמילייייייי. ומה זתומרת קטן???????? התמונה?????????????????????? אם כן את צריכה ללחוץ עליה וזה נפתח לגודל גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

McGali

New member
אההההההההה או-קיי היבנתי

אני רוצה את זה שיהיהיה לי מאומץ!!!!!!!!!!

white in Angel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק

rox love BSM

New member
אבל למה מלאמלאמלאמאלא

סימני שאלה???????????????????????????????????????? וסימני קריאה??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N e r d y

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

סורי פרקתי הרגת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טל,

את יודעת שאם כותבים tal בעברית זה יוצא "אשך"?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מתה~

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

דייייייייייייייייי אנלא שולטת בזהההההההההההההההההההההההההההה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה